Ο Ατζούν αγοράζει τη Χαλ έναντι 35.000.000 ευρώ – Ονειρεύεται «τουρκική» ομάδα που θα κάνει κρότο

Κοινοποίηση:
ilitzali

Ο γνωστός Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός, ο οποίος δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, θα καταβάλει σύμφωνα με την Daily Mail το ποσό των 35.000.000 ευρώ.

Ο Ατζούν είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του ήταν να δημιουργήσει μια ομάδα που θα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από Τούρκους και θα προκαλέσει κρότο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει στην Premier League, τότε ο Τούρκος παραγωγός θα καταβάλει άλλα 23.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία, ο Ασέμ Ασλάμ έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και το deal αναμένεται να πάρει σύντομα επίσημη μορφή, καθώς απομένουν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Μεταξύ άλλων, ο Τούρκος θα υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο για να διαπιστωθεί από που προέρχονται τα χρήματα που θα δώσει στην ομάδα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ατζούν αποφασίζει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο, καθώς είχε πάρει μετοχές και στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, ωστόσο παρέμεινε στην ομάδα της Eredivisie μόλις έναν χρόνο. Τον Απρίλιο αποχώρησε, πουλώντας τις μετοχές του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: