Ο Αρκάς ανέβασε φαρμακερό σκίτσο για τους Έλληνες πολιτικούς

Κοινοποίηση:
1

Ο Αρκάς είναι πάντα καυστικός και αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Μπορεί κατά καιρούς άλλοι να συμφωνούν με τα σκίτσα του και άλλοι όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν περνάνε απαρατήρητα. Ο σκιτσογράφος, λοιπόν, «χτύπησε» για άλλη μια φορά με ένα σκίτσο του για τους Έλληνες πολιτικούς σατιρίζοντας την πολιτική κατάσταση της χώρας με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει.

Στην πρώτη εικόνα φαίνεται ένας πολιτικός να έχει μια χειραψία με έναν πολίτη λέγοντας του ότι ελπίζει στην ψήφο του ώστε να διώξει τους κλέφτες.
Όλο το ζουμί, όμως κρύβεται στην επόμενη εικόνα, όπου ο κακόμοιρος πολίτης μετράει τα δάχτυλα του χεριού του και αντί για πέντε είναι… τέσσερα. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, ενώ ο πολιτικός καλεί τον ψηφοφόρο να τον εμπιστευτεί για να διώξει τους κλέφτες, του έκλεψε ακόμα και το δάχτυλο μέσα από τη χειραψία. Με αυτό τον τρόπο ο Αρκάς σκιαγραφεί την σκληρή πραγματικότητα της κοινωνίας μας και διαχρονικά της πολιτικής σκηνής.

Δείτε παρακάτω το σκίτσο:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πολυ καλο γελασα.
    Αρκα ενα σκιτσο που να ανεβαζει το ηθικο των Ελληνων εν οψει των προκλητικων απειλων της γειτονος χωρας;

  2. Αρκά θα μπορούσες να γίνεις πιο καυστικός,το ότι υπαρχουν πολιτικοί κλέφτες εσύ τώρα το καταλαβες;περιμένουμε κάτι πιο επίκαιρο,αυτό με τις εκλογές ειναι ξεπερασμένο

Comments are closed.