Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τον οδηγό της τραγωδίας στο Αίγιο! “Νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική”. Πρώτα τους σκότωσε και μετά πάτησε φρένο

Κοινοποίηση:
PELOP-768x569

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του, για τον οδηγό του αυτοκινήτου.
Σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού ο 28χρονος.
“Νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική”.
Πρώτα τους σκότωσε και μετά πάτησε φρένο λένε πληροφορίες.

Σύμφωνα με αυτήν, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε μαζί με τον Γιάννη Σαμέλη (μέχρι τώρα δικηγόρο του 28χρονου) την υπεράσπιση του σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος όπως αναφέρει η ανακοίνωση «είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος του θανατηφόρου ατυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το 15 μηνών εγγόνι της».

«Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με την οικογένεια των θυμάτων»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, «η εντολή την οποία έχουμε από τον αποκλειστικά υπαίτιο του ατυχήματος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του, είναι, εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Και τα δύο δικηγορικά γραφεία εκφράζουμε την απόλυτη λύπη και τη συμπαράστασή μας για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του στην οικογένεια των θυμάτων και εκφράζουμε τόσο τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, όσο και την ευχή ο χρόνος να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το αδιανόητο που τους συνέβη».

Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στην γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο με το μικρό εγγονάκι της.

Ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος…

Στη συνέχεια, ο οδηγός, έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος, πήγε στο σπίτι της την κοπέλα που είχε μαζί του στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα σκάφος. Τελικά συνελήφθη…

Σύμφωνα με τα όσα είπε το πρωί ο δικηγόρος του, ο άνδρας δεν μπήκε στη θάλασσα για να ξεφύγει από τη σύλληψη αλλά… γιατί είχε τάσεις αυτοκτονίας, μετά το δυστύχημα.

Για την ώρα, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα…

Πρώτα τους σκότωσε και μετά πάτησε φρένο!
Στο μεταξύ, συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες, για τη διπλή τραγωδία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, τα ίχνη στην άσφαλτο δείχνουν ότι το αυτοκίνητο άρχισε να φρενάρει αφού σκότωσε γιαγιά και εγγονό ενώ τα ίχνη του φρεναρίσματος είναι περίπου 100 μέτρα, γεγονός που μαρτυρά ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ που τον ανέλαβε ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ! ΩΡΑΊΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΤΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ .. ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΕΙ ΠΑΛΑΒΟ Κ με ΔΗΘΕΝ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΙΝΤΟΝΙΑς πιοοο;;;. .Το γυφτοτσογλανο φονιάς!
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΠΌ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ… ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΈΝΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΌΝΤΟΣ Η ΝΑΥΤΡΑ !!
    ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ

  2. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ????? ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΟΚΙΜΟ????? ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΤΣΑΚΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΠΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ? ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ 1 ΕΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ???? ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΩΒΙΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ???? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!

    1. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ που τον ανέλαβε ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ! ΩΡΑΊΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΤΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ .. ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΕΙ ΠΑΛΑΒΟ Κ με ΔΗΘΕΝ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΙΝΤΟΝΙΑς πιοοο;;;. .Το γυφτοτσογλανο φονιάς!
      ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΠΌ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ… ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΈΝΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΌΝΤΟΣ Η ΝΑΥΤΡΑ !!
      ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ

  3. Λεφτά λεφτά …… πόσο στοιχίζει μια ψυχούλα μια γιαγιά …μια διαλυμένη οικογένεια πόσο αγοράζετε ο πόνος; Λυπάμαι αυτόν τον άνθρωπο ;;; που ορκίστηκε να υπηρετήσει αυτή τη χώρα κράτησε και την σημαία! Σίγουρα αυτός θα μας προστατέψει ΑΥΤΌΣ που δεν νιαστηκε για τους ανθρώπους που σκότωσε Θερμά συγχαρητήρια κύριε Κούγια .,..

  4. Θελουμε το ονοματακι του και τη φατσα του φονια , γινετε ?

  5. H δημόσια ανακοινωση των δικηγόρων για διευκόλυνση εξωδίκως την ημέρα της κηδείας των 2 θυμάτων μόνο εμετό προκαλεί. Ντροπή.
    Ευχομαι οι γονείς να αντέξουν.

  6. Κούγια ανθρωπάκι λειψό, τα σάββανα δεν έχουν τσέπες

  7. Σαν γονέας δύο παιδιών και μόνο δεν έπρεπε να αναλάβεις υπεράσπιση δολοφόνου παιδιού,κάποια πράγματα είναι πιο πάνω από τα λεφτά…..Παραιτησου τώρα να σώσεις ότι μπορεί να σωθει

  8. Μην τυχόν ψαρώσουν οι άνθρωποι. Να τους πάρουν Κ τα σώβρακα. Μαζί Κ το κεφάλι του φονιά. Κούγια εξωδικαστικα ξυπνητζη ,Ε?

  9. Άλλη μία τραγωδία που”λαμβάνει χώρα”στους ελληνικούς δρόμους… .Δεν γνωρίζω βέβαια ουδαμώς θύτες και θύματα.Έχω βιώσει ανάλογο περιστατικό.Όμως ποιος ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥ με δεδομένο ότι το σύνολο παρομοίων περιστατικών”συνοδευονται”από εγκατάλειψη του θύματος ή των θυμάτων εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων… .Προϋποτίθεται ολύμπια ψυχραιμία και ψυχοσύνθεση σπάνια για να δυνηθεί ο θύτης να παραμείνει στο σημείο όπου προκάλεσε άκων τις περισσότερες φορές(γιατί μόνον διακατεχόμενος εν παράνοια εποχούμενος θα ηδύνατο να προκαλεί παρόμοια τραγικά δυστυχήματα με πρόθεση εγκληματίου)και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στα θύματά του… .Σε κάθε περίπτωση”εκτυλίσσονται”δύο τραγωδίες σε δύο διαφορετικές οικογένειες και,χωρίς καμία διάθεση ή πρόθεση(φεῦ)να συνηγορίσω υπέρ του θύτου(σαφώς απαράδεκτη,αδικαιολόγητη και καταδικαστέα,συλλήβδην η αντίδρασή του…) θα έπρεπε εμείς οι εκτός του δράματος να είμεθα προσεκτικοί και να μην καταδικάζουμε παραύτα και αψυχολόγητα απονέμοντας Δικαιοσύνη με χαρακτηρισμούς αψυχολόγητους γιατί αυτή η”πρακτική”είναι εύκολη και”ανέξοδη”… .Σε κάθε περίπτωση είναι τραγικά λυπηρό το περιστατικό με τα ανθρώπινα θύματα(το εν μάλιστα βρέφος…) αλλά οφείλουμε ψύχραιμα να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί…(είναι ένα τραγικό γεγονός,απευκτέο φυσικά για κάθε άνθρωπο…).Ο Θεός ας αναπαύσει τις αθώες ψυχές…

  10. Πάνε να εκμεταλλευθουν τίς τυχόν οικονομικές ανάγκες της τραγικής οικογενειας. Αγοραπωλησία (πάνω καί κάτω από τό τραπέζι), συνειδήσεων από τήν ματσώ..οικογένεια τού δολοφόνου διά χειρός Αλέξη, γιά νά μήν χώσουν τόν μέ λαμπρό μέλλον κανακαρη τους, στήν φυλακή. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα….

  11. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!! Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ!
    ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

  12. Ντροπή ρε Κούγια,βγαίνεις δημοσίως κσι τους ζητάς να τα Βρείτε; στα ποσα κατά την δική σου κρίση και του εντολέα σου εξαγοράζεται Ο θσνατος και η ανθρωπινη αξιοπρέπεια ;

  13. Ανάλαβε ο Κούγιας? Όλοι τώρα ξέρετε τι κουμάσι είναι ο δολοφόνος. Θα τον βγάλουν ψυχάκια για να γλυτώσει. Αν ήμουν ο πατέρας του παιδιού ή ο παππούς του, ΟΠΟΙΟΣ και να αναλάμβανε την υπεράσπιση του, θα τον είχα ΓΑΜΗΣΕΙ αυτόν και τον δικηγόρο του. Αυτόν θα τον άφηνα ζωντανό νεκρό. Να θυμάται κάθε στιγμή κάθε λεπτό που ζούσε γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση. ΚΑΘΕ δευτερόλεπτο που θα ανάπνεε, θα θυμόταν.

  14. Οσο δειλο και τιποτενιο είναι αυτό το σκουλήκι, άλλο τοσο τιποτένιος και σιχαμενος εισαι εσυ κουγια.
    εισαι μεγαλυτερη λουλου και από τον Φουρθιωτη. Ο φουρθιωτης τουλάχιστον συγχωρειτε λογω ηλικιας. Εσυ?

    εισαι η ντροπη του Βελου ρε μπαγλαμα. Μην ξαναπατήσεις στο Βελο μωρη λουγκρα.

  15. Εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως»
    είτε εξωδίκως»….
    Κοινώς πληρώνω και δεν δικάζομαι…
    Παλιολινά όλοι.

  16. θα τσεπωσει πολυ χρημα η αλεξαρα απο το ναυτικο…
    κριμα το παιδακι η γιαγια κ η οικογενεια.

  17. Άμεση απέλαση στον ελληναρά δολοφόνο.

  18. Ούεεεεεε κοπρόσκυλο . Τώρα έχεις και ψυχολογικά ?
    Αφού ήταν ‘’η κακιά η ώρα ‘’ τον Κούγια τι τον θές ? Να σε βγάλει τρελό ?
    Σε φτύνω στο πρόσωπο μαμόθρετο. Γυναικούλα .
    Εύχομαι να σου γαμηθεί η καριέρα από την ανάποδη ρεμπεσκέ.

  19. Ο κουγιας έχει έξοδα και πάει οπου τα αρπάξει… Είναι επαγγελματίας δικηγόρος . Αν τον είχε πάρει η άλλη πλευρά θα τον είχε ήδη κλείσει μέσα…

  20. Κ. Κουγια εισθε τραγικος, γονεας ων.Ισχυριζεσθε οτι θελεις να “το συζητησεις” με τον πατερα. Να τα βρειτε!..
    Φαινεται κ. Κουγια οτι “μυριστηκατε” πολυ ψητο στην οικογενεια του δραστη.Συγχαρητηρια στο ναυτικο για την επιλογη ενος ανευθυνου και χεστη στη θεση βαθμοφορου.Αυτος θα μας υπερασπισει!..Θα τραπρει αμεσως σε φυγη ..Εχει ομως μοντερνο μαλλι.Συγχαρητηρια ,επισης στον μεγα εισαγγελεα του ναυτικου.Τον αφησε ελευθερο.Τωρα θα πεσουν οι ψυχιατροι και οι δικηγοροι , για να σωσουν το παιδι!..Θελουμε και ονοματα.

  21. πρεπει να φροντισει ο νομοθετης για βαρυτατη ποινη σε οσους εγκαταλειπουν θυματα τροχαιων π.χ 2χρονια καθειρξη ανευ εξαγορας

  22. Συγχαρητηρια κ. Κουγια.Εχω περασει χιλιαδες φορες απο τον δρομο αυτον.Υπαρχει πινακιδα με οριο 40 Km.
    Δεν μπορεις να τρεξεις περισσοτερο!..Ο κ.τραμπακουλας ετρεχε μεθυσμενος με 120km!…Περασε αρκετο διαστημα ,για να συνελθει απο τη ναρκη του αλκοολ και να συνειδητοποισει τι εκανε.Δυστυχως, ο εισαγγελεας του ναυτικου απεφανθη,λετε και ηταν παρων,οτι το δυστυχημα εγινε εξ αμελειας!..Τον αφησε ελευθερο!…Πρεπει ο κ. εισαγγελεας να διωχθει πειθαρχικα και ο κ. τραμπακουλας να αποταχθει αμεσα..Τωρα πληρωνουμε και την κλινικη περιθαλψη του.Μια ειναι η λυση,αν ειναι αντρας:Nα αυτοκτονησει…Δεν θα το κανει ,γιατι ειναι δειλος!..

  23. Συγχαρητηρια κ. Κουγια.Εχω περασει χιλιαδες φορες απο τον δρομο αυτον.Υπαρχει πινακιδα με οριο 40 Km.
    Δεν μπορεις να τρεξεις περισσοτερο!..Ο κ.τραμπακουλας ετρεχε μεθυσμενος με 120km!…Περασε αρκετο διαστημα ,για να συνελει απο τη ναρκη του αλκοολ και να συνειδητοποισει τι εκανε.Δυστυχως, ο εισαγγελεας του ναυτικου απεφανθη,λετε και ηταν παρων,οτι το δυστυχημα εγινε εξ αμελειας!..Τον αφησε ελευθερο!…Πρεπει ο κ. εισαγγελεας να διωχθει πειθαρχικα και ο κ. τραμπακουλας να αποταχθει αμεσα..Τωρα πληρωνουμε και την κλινικη περιθαλψη του.Μια ειναι η λυση,αν ειναι αντρας:Nα αυτοκτονησει…Δεν θα το κανει ,γιατι ειναι δειλος!..

  24. Τον Κούγια τον είχα για σοβαρό άνθρωπο, κρίμα να αναλάβει την υπεράσπιση αυτού του καθάρματος.

Comments are closed.