Ο Ακροαριστερός Βελγότουρκος αλεβίτης ιστορικός Bahar Kimyongur εκθειάζει τον Κων/νο Παλαιολόγο τον Τελευταίο Αυτοκράτορα…

Κοινοποίηση:
velg

Ένα μάθημα Ιστορίας από τον Βελγο-Τούρκο ιστορικό Αλεβίτη ακροαριστερό Bahar Kimyongur στους αμερικανοτσολιάδες ψευδοαριστερούς δοσίλογους συνεργάτες της Αμερικάνικης και στους φασιστοναζήδες που μισούν κάθε τι αριστερό ως ανθελληνικό.Ο Εθνικός Διχασμός πάντα ευνοεί τον κατακτητή και τον αντίπαλο..

‘Δεν αγαπώ τους αρχηγούς. Αλλά πρέπει ν’ αναγνωρίσω το κουράγιο αυτών που επέλεξαν να πολεμήσουν παρά να εγκαταλείψουν το λαό τους. Ο τελευταίος Ρωμιός Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος XI ο Παλαιολόγος μπορούσε να εγκαταλείψει την πόλη του σώος και αβλαβής.Προτίμησε να πεθάνει με τ΄άρματα στο χέρι..29 Μαίου 1453…” αανφέρει στο twitter του τιμώντας με τον δικό του τρόπο τη μαύρη επέτειο της ‘Αλωσης…

Και όμως αυτός ο λάτρης του Βυζαντίου και Φιλέλληνας συνελήφθηκε στην Αθήνα το 2015 από ανθέλληνες συνεργάτες της αμερικάνικης επίορκους μηχανισμούς προσκυνημένους στα διευθυντήρια των Βρυξελλών και των ΗΠΑ και πρωτίστως στο Σουλτανόμπεη του ΝΑΤΟ στις 12/6/2015.

Ο Μπαχάρ ανάρτησε φωτογραφία του με τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά την ώρα που Έλληνες τον καθυβρίζουν…….Η διανόηση των κολεγίων είναι μια εγκάθετη διανόηση στη χώρα μας …..μια intelligentsia συρφετός ξένων συμφερόντων…

O βέλγος υπήκοος ιστορικός,δημοσιογράφος και ακτιβιστής Bahar Kimyongur αλαουίτης τουρκικής καταγωγής  ο οποίος αθωώθηκε στο Βέλγιο για υποτιθέμενες τρομοκρατικές ενέργειες (η υπόθεση που σχετίζεται με το DHKP-C) το 2006 μετέπειτα ταλαιπωρείται από ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την Τουρκία εξ αιτίας της συμμετοχής του σ΄ ένα επεισόδιο στις 28 Νοέμβρη του 2000 κατά την επίσκεψη στις Βρυξέλλες του τούρκου υπουργού Ismaïl Cem.Συνελλήφθη εκ νέου το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο των Αθηνών.Κρατήθηκε για  2h30 ώρες στο χώρο της αστυνομίας του αεροδρομίου πριν να απελευθερωθεί.

Όλη η Ανατολή περιμένει την Ελλάδα ν΄αναστηθεί, ένα δεύτερο Βυζάντιο την ανασύστασή του για να γλιτώσει από το νεοθωμανικό επεκτατισμό των ημερών μας ..

πηγή:dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με το ίδιο σκεπτικό, θα έπρεπε να πείτε και ένα μεγάλο μπράβο στους λάτρεις του Κεμάλ Ατατούρκ επειδή έσωσε το τομάρι των Τούρκων την δύσκολη για αυτούς στιγμή. Όχι. Άνθρωποι που τάσσονται κατά του ίδιου του έθνους τους, είναι άτιμοι και ελεεινοί. Ο λόγος που τολμάνε οι Τούρκοι σήμερα να μας κάνουνε μαγκιές, είναι επειδή από το 74 στην Ελλάδα, τύποι σαν και αυτόν όχι μόνο δε διώκονται αλλά κάνουν κουμάντο. Τον προδότη, ακόμη και αν σε βοηθήσει να κερδίσεις ένα πόλεμο σε βάρος της δικής του πλευράς, δεν τον ανταμοίβεις ή τον εκθειάζεις, του φυτεύεις μια σφαίρα στο κεφάλι. Τουλάχιστον έτσι θα έκαναν οι πραγματικοί Έλληνες, αν αναλογιστείς την κουλτούρα τους. Δε υπάρχει εθνικός διχασμός, όταν μιλάς για τους αριστερούς, γιατί πολύ απλά η λέξη ‘έθνος’ δε σημαίνει τίποτα για αυτούς. Ο τύπος αυτού του άρθρου αποδεικνύει μόνο ένα πράγμα. Ότι ανεξαρτήτως καταγωγής, οι αριστεροί είναι το ίδιο βρωμεροί και άτιμοι, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να χαντακώσουν την ίδια τους την ‘οικογένεια’, είτε αυτή είναι η Ελλάδα ή η Τουρκία.

Comments are closed.