Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ κυκλοφορεί σαν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού στον Έβρο;

Κοινοποίηση:
epeisodia-evros

Τι συμβαίνει ;

“Εμείς οφείλουμε να το διηγηθούμε τέτοιες ώρες και ο καιρός θα δείξει και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα αποδείξει.
Εβρίτης ιερέας πηγαινοέρχεται αυτές τις δύσκολες μέρες κατά μήκος της συνοριογραμμής μας στο ποτάμι για να βοηθήσει και να ευλογήσει.

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

Εκεί λοιπόν συναπαντούσε πολλές φορές πάνω – κάτω ένα τζιπ του Ελληνικού Στρατού να το οδηγεί μόνος του ένας άγνωστος του αξιωματικός με χαρακτηριστικά έντονα που τα συγκράτησε ο ιερέας.
Στην προσπάθεια του να τον σταματήσει και να τον χαιρετήσει από κοντά , αυτός περνούσε σαν σίφουνας , απλώς τον χαιρετούσε και τον χαμογελούσε ιλαρά.
Σκέφτηκε να τον φωτογραφίσει αν και απαγορεύεται, αλλά κάθε φορά στο κινητό του αποτυπωνόταν μόνο η σκόνη που άφηνε πίσω του το στρατιωτικό όχημα.

Ήταν τόσο αποφασισμένος ο ιερέας να μάθει ποιος ήταν, που αποφάσισε προχθές να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να σταματήσει το τζιπ με τον άγνωστο αυτό αξιωματικό.
Το βράδυ που σκεφτόταν αυτά, του παρουσιάστηκε ο άγνωστος του αυτός αξιωματικός, κατ όναρ όπως μας είπε και του λέει αυστηρά:
– Εμένα δεν μπορεί να με σταματήσει κανένας μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ μου.
– Αν ρωτάς ποιος είμαι δες αύριο το τέμπλο στο ναό που λειτουργείς και θα καταλάβεις.
– Αυτές τις ώρες είμαι κοντά στα παιδία μου και καμαρώνω αξιωματικούς και στρατιώτες που τρέχουν και αυτοί μαζί μου.
– Να πεις ότι όσο προσευχή γίνεται στους Ιερούς Ναούς της πατρίδας σου από πολλούς πιστούς, τόσο εγώ « ο ΜΙΧΑΗΛ» θα είμαι ΠΑΡΩΝ στα σύνορα για μην περάσει ούτε πουλί πετάμενο .
– Και εσύ καλά κάνεις που πας και ευλογείς τα παιδιά μου.
Αυτά μας είπε ο κληρικός κλαίγοντας γιατί ο κόπος και το συγκινησιακό φορτίο στους ηρωικούς Εβρίτες κορυφώνεται.
Κατασυγκινημένοι και εμείς προσπαθήσαμε να σας τα μεταφέρουμε όσο μπορούσαμε απλά και όπως τα ακούσαμε.
ΑΔΕΛΦΟΙ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ- ΔΕΗΣΗ- ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ για τα μαχόμενα παιδιά μας , στρατεύσιμους , αξιωματικούς , σώματα ασφαλείας , πολιτικό δυναμικό και σε κάθε ψυχή που μοχθεί εκεί πάνω.

από: konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Όταν ζητάς να δεις για να πιστέψεις… Και να δεις με τον καιρό πάλι θα το αγνοήσεις. Η πίστη στον Θεό είναι καρφωμένη μέσα στην ψυχή του ανθρώπου που μπωρεσε και ανακάλυψε την αγάπη του παντοκράτωρ προς το πλάσμα του. Αν δεν τον βρης λυπαμε έχασες!!!

  2. Απόσπασμα απο κοράνι πόσο πολύ πιστεύουνε οι μουσουλμάνοι στους Αρχάγγελους άνευ σχολιασμού

  3. ‘Οποιος είναι εχθρός του Θεού των Αγγέλων του και των αποστόλων Του του Γαβριήλ και Μιχαήλ τότε και ο Θεός
    είναι εχθρός σε όσους αρνούνται την Πίστη

  4. Το 2015 που έβαιναν κατά χιλιάδες οι λάθρο είχα πάει αργά κατά τις 2.30 στη Σκάλα Σκαμιας .. Όπως κοιτάξαμε τη θάλασσα αν θα βγουν βλέπω μια πύρινη μπαλλα στον ουρανό να κατευθύνεται προς την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη στο Μανταμαδο !!! Ένας αστυνομικός από Θεσσαλονίκη πιστός Χριστιανός μου λέει Ο Ταξιάρχης ο Ταξιάρχης είναι !!! Ακόμα το θυμάμαι και ανατριχιαζω !!! Η ρομφαία του είναι μου είπε !!!

    1. Τι μπαφους επινες με τον μπατσο ρε φιλε και βλέπατε τετοια πραγματα;;;;

  5. Αυτή είναι η μία και μοναδική πίστη μας που είναι τιμή μας να πέσουμε για αυτήν και την Πατρίδα.Τι μεγαλύτερη δόξα από το να γίνουμε Εθνομαρτυρες για αυτά τα ιερά χώματα.

  6. τι πινετε ρε π@υστη μου ελεος..και οι χαφτες εδω στα σχολια παραληρουν..

  7. Δοξα σοι Κυριε Ιησου Χριστε Υιε του Θεου κ Αγ.Πνευμα.
    Οταν ο Θεος μεθ ημων ουδεις καθ ημων.

Comments are closed.