Ο «ΑΔΕΡΦΟΣ» ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ. ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΖΥΓΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΕΛ.ΑΣ- ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ».–«Το 9χρονο κοριτσάκι διαπιστώθηκε ότι έφερε κακώσεις και διείσδυση στην πρωκτική σφαίρα ασελγών πράξεων». Η καρκινοπαθής μητέρα κατήγγειλε τον άντρα της

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

teaser20-5

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo19-5

 Στο ΦΥΛΛΟ τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 20 και 21-5- 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

OPISTHOFYLLO21-5

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

alitheia-aima-banner

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Τα έχουμε πει αυτά, απελάστε τους λαθραίους αλλοδαπούς.

  2. ……ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!….ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!…..Γ@Μ@Ν€ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ !!!!……..

  3. Φέρε αποδείξεις Στέφανε για την πιο βρώμικη οικογένεια του σάπιου πολιτικού συστήματος του ελλαδισταν.κουλης μεγάλη μαφία.ψηφιστε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον νόθο και τον Μίστερ Δήμητρα.

  4. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΡΕΕΕΕ

  5. Οι οικογένεια Μητσοτάκη δεν έχει καταγωγή από την Κρήτη και ούτε το πραγματικό τους όνομα είναι Μητσοτάκης.
    Η καταγωγή τους είναι από Πελοπόννησο και έφυγαν από εκεί κυνηγημένοι.
    Και η καταγωγή τους δεν είναι ελληνική.
    Για αυτό δείχνουν τόσο μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

  6. Αν όλα αυτά που αποκαλύπτει ο Χίου δεν σας ξυπνούν από το λήθαργο και βγάλετε πάλι το ανώμαλο ζαβό στις εκλογές θα είστε ο ποιο ηλίθιος λαός του πλανήτη και η λέξη Έλληνας θα ταυτιστεί για να περιγράψεις έναν καθυστερημένο.

  7. Καλό είναι στα εκλογικά τμήματα να μπούμε εκλογικοί αντιπρόσωποι γιατί θα παίζουν χοντρές νοθείες.
    Η συμμορία ΝΔ θα τα παίξει όλα για όλα.

  8. Ο Κούλης είναι αποτέλεσμα αιμομιξίας για αυτό βγήκε εντελώς ζαβό.
    Η Ντόρα είναι η μάνα.
    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον αγαπούσε σαν πραγματικό του παιδί και τον είχε πολύ αδυναμία…

  9. Για τη 12χρονη στον Κολωνό
    Σαμαράς
    Γεραπετρίτης
    Πατούλης
    Μαρκόπουλος
    Βρυώνης
    Ρώμας
    +++
    Καναλάρχες
    +++
    Δικαστές
    +++
    Δημοσιογράφοι
    Για αυτό υπάρχει ομέρτα…

  10. Δεν σας κάνει εντύπωση που σε κάθε σκάνδαλο παιδεραστίας στελέχη της ΝΔ είναι μπλεγμένα ακόμα και από το πολύ στενό περιβάλλον του Μητσοτάκη;
    Η Ελλάδα κατάντησε ένα απέραντο μπουρδέλο και βιαστών παιδικών ψυχών άσχετα αν είναι ασυνόδευτα προσφυγόπουλα η ελληνόπουλα.
    Με αυτές τις αξίες μεγαλώσαμε στα σπίτια μας αυτές είναι οι αξίες της κοινωνίας μας;
    Δεν βλέπετε που μας οδηγούν όλοι αυτοί οι ανώμαλοι;
    Εννοείται ΣΥΡΙΖΑ για να αναπνεύσει ο τόπος.
    Ξεκάθαρες κουβέντες, αν βγει δεύτερη τετραετία ο Μιζοτάκης σημαίνει πως έχει σαπίσει τελείως η ελληνική κοινωνία.

    1. Οι συριζαίοι που ψήφισαν τις Πρέσπες, ανησυχούν λέει για τις Πρέσπες του Αιγαίου!!!! Οι συριζαίοι που άνοιξαν τα σύνορα και θα τα ξανανοίξουν εμφανίζονται τώρα υπέρ της οικογένειας! Αυτοί που θέλουν γάμους γκέι και υιοθεσίες από γκέι! Ρε ίδιοι είστε με τον Κούλη και θα φάτε μαύρο μαζί με τους υπόλοιπους της Βουλής που θέλουν γάμους γκέι και ψηφίσατε Πρέσπες, μνημόνια και λοκντάουν για τον λαό ενόσω εσείς θησαυρίζατε!

  11. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του Λιγνάδη βρέθηκαν στο σπίτι του ταυτότητες και διαβατήρια ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων.
    Ο Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε το 2019 πήρε τη δομή των ασυνόδευτων ανηλίκων παιδιών υπό την “προστασία” του.
    Η κατάπτωση και η παρακμή είναι τέτοια που η στρατηγική ψήφος στο σύριζα για να χάσει ο Μητσοτάκης είναι πλέον πατριωτικό καθήκον.

  12. Οι αυριανές εκλογές είναι ουσιαστικά τεστ IQ των νεοελλήνων.
    Αν βγει πρώτο κόμμα ο Μητσοτάκης σημαίνει πως η κοινωνία μας είναι βαριά άρρωστη.

  13. Καλά αυτοί οι νεοδημοκράτες οι υποκριτές δεν ντρέπονται που θα ψηφίσουν αυτούς τους ανώμαλους και τα καθάρματα και μετά υποκριτικά πηγαίνουν και στις εκκλησίες και κάνουν τους μεγάλους σταυρούς;

  14. Παιδεραστία και Μαξίμου ? Αυτό πάλι είναι κάτι καινούργιο.. Τί δεν είναι ?

  15. Και κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται αν θα πρέπει να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για να χάσουν αυτά τα κτήνη και τα τέρατα ανωμαλίας της ΝΔ που μας κυβερνούν.

    1. Αυτό ανακάλυψε πρώτος ο συγχωρεμένος ο Μπακογιάννης και τον έφαγαν

      1. Σωστά.
        Η δολοφονία Μπακογιάννη ήταν στημένη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
        Κάτι που εκμεταλέυτηκαν μετά πολιτικά και έκαναν καριέρα παριστάνεται τα θύματα.
        Δεν υπάρχει ποιο αδίστακτη οικογένεια από τη δική τους.

  16. Τι κτήνη ειναι αυτα ρε;
    Τι χαζαρομογγολοι ειναι αυτοι ρε;
    Οξω και μακρια απο αυτους,
    εχουν μαγαρισει ολη την ανθρωποτητα τα ερπετα.

  17. Τί νομίζατε ότι είναι οι Εβραίοι;Κανονικοί άνθρωποι;Κατιμάς είναι

    1. με τα μυαλα που εχεις εσυ θα υπηρετεις μια ζωη τους εβραιους χαχαχαχαχ

  18. απο ποια κολαση βγηκε αυτη η σατανοοικογενεια.
    Απορω πως το καρμa δεν τους εχει χτυπησει καταμουτρα.
    μηπως το καρμα αρχιζει την Κυραικη ????
    Συγχαρηητιa ατο Μακελειο που βγαζει την κρυμμενη αληθεια στα ΜΑΝΔΑΛΑΚΙΑ

  19. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

  20. Πρώτα θα μπει φυλακή το κάθαρμα η πολωνοεβραία και μετά το σόι του μιζοτάκη

  21. Ο κ. Πρωθυπουργός ΔΕΝ διέγραψε το πρόστιμο των 150 ευρώ (+20 ευρώ προσαυξήσεις), που επεβλήθη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΆ, στους ανεμβολίαστους παππούδες και γιαγιάδες άνω των 60 ετών.
    Αύριο θα τον διαγράψουμε και εμείς!!!

  22. Στέφανε όλοι μαζί να ρίξουμε την ανώμαλη μαφία….. Κάνε επόμενη ανάρτηση….

  23. Επιτελους! Η αγαπημενη μου σελιδα! “Οι Πολιτες στα ΚΑΓΚΕΛΑ”! Μου ελειψε!

  24. Πολλες εντολες πεφτουν στο ελλαδισταν….. “…..με εντολη πρωθυπουργου….” , “….εντολη συζυγου πρωθυπουργου….” “…με εντολη υπουργου….” οι εντολες πανε και ερχοντε….. ετσι!!!!! γουσταρει ο ελλαδιστανικος ψηφοφορος την ηγεσια του… με πυγμη και εντολοδοτηση….. εεεε ρε γελιο που θα πεση την κυριακουλα το βραδυ!!!!!!!

    1. Αν οι νεοελληναράδες βγάλουν πάλι πρώτη τη ΝΔ και το σκατόσογο είναι άξιοι της μοίρας τους και ότι και να τους συμβεί δεν θα τους λυπηθώ.
      Κατά τα άλλα οι νεοδημοκράτες κάνουν μεγάλους σταυρούς στις εκκλησίες και το παίζουν μενουμευρωπάδες.

Comments are closed.