Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα και την κατάρρευσή της

Κοινοποίηση:
musk

Για την υπογεννητικότητα και το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα φαίνεται ότι ανησυχεί τελευταία ο Ίλον Μασκ (Elon Musk), ιδιοκτήτης του Χ και της Tesla.

«Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα» σχολιάζει ο Μασκ σε ανάρτησή του, ενώ παραθέτει και άρθρο άγνωστης προέλευσης με τίτλο «Πληθυσμιακή κατάρρευση στην Ελλάδα».

Μάλιστα, το άρθρο εμφανίζει τη χώρα μας ως την πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», αποδίδοντας το σε ξαφνικούς θανάτους και ρεκόρ υπογονιμότητας.

«Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και ο καρκίνος μεταξύ και νέων αύξησαν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες καταγράφουν το χαμηλότερο ποσοστό σε σχεδόν έναν αιώνα.

Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» και μια «εθνική απειλή» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση που εμπεριέχει η παρέμβαση του Ίλον Μασκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Την ίδια ώρα που ο κ.Μειμαρακης δήλωσε ότι οι Έλληνες πρέπει να αφήσουν τον καναπέ και να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή.
    Θα πρέπει να μας εξηγήσει ο εν λόγω κύριος τι ακριβώς θέλει να πει.
    Να μας απαντήσει χτες όχι σήμερα ούτε αύριο…

  2. Επι 14 χρόνια συντελείται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ κατά του Ελληνικού Έθνους, με το πλήρη ορισμό των παραγράφων 2-3-4 του ψηφίσματος 260/46 του ΟΗΕ για τον ορισμό της Γενοκτονίας. Μόνο προσκυνημένοι προδότες και μπετόβλακες δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.

    260/46 :
    (β) πρόκληση σοβαρής σωματικής ή ψυχικής βλάβης σε μέλη της ομάδας.
    (γ) Σκόπιμη πρόκληση στην ομάδα συνθηκών ζωής που υπολογίζεται ότι θα επιφέρουν τη φυσική της καταστροφή εν όλω ή εν μέρει·
    (δ) Επιβολή μέτρων για την πρόληψη γεννήσεων εντός της ομάδας·

    Μόνο τη λέξη “ΜΝΗΜΟΝΙΑ” να σκεφτείτε, θα δείτε την εφαρμογή του σχεδίου.

    Δεν πάμε στα πιο δύσκολα τεχνικά θέματα όπως HPV & κορονο εμβόλια.

  3. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο Μ…ΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΕΙ…..

  4. Ο Μασκ πραγματικά ανησυχεί για την υπογεννητικότητα γενικά όλων των λευκών, το πρόβλημα είναι και εδώ στις ΗΠΑ Οι λευκές κοιτάζουν να σπουδάσουν και να κάνουν καριέρα, ενω εγχρωμες γεννοβολούν απο εφηβες. Αβλώσεις εδώ κάνουν σχεδόν μόνο οι λευκες για αυτο και οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να τις καταργήσουν.

  5. Ο νεοταξίτης μασκ παριστάνοντας τον καλό Σαμαρείτη κάνει λόγο για το αποτέλεσμα ενός οργανωμένου εγκληματικού σχεδίου το οποίο και γνωρίζει και απέφυγε να αναφερθεί στο αίτιο παρουσιάζοντας φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και εν προκειμένω στους Έλληνες…και μήπως λόγω αυτής της κατάστασης εμμέσως πλην σαφώς ήθελε να μας πει να καλό δεχθούμε τους λαθραιους αντικαταστάτες ως σωτήρες της χώρας..

  6. Τον καταλαβε και ο πρακτορας των αμερικανων….θα μας ξεκανει ολους ο μητσοτακης δεν θα μεινει ελληνας.

  7. Δεν πειράζει. Εσυ και οι όμοιοί σου θα τη βρίσκεται στο μέλλον με τα ρομπότ που ετοιμάζετε. Βάλτε κάμερες, τσιπ ακόμα και στις τουαλέτες. Μπολιαστε με τις φόλες σας τους σκλάβους και οι απόγονοι σας θα ζήσουν στους παραδείσους 15 λεπτών που σχεδιάζετε.

Leave a Response