Ο Άδωνις ξαφνικά πιο αριστερός του Τσίπρα: “Ξενοφοβικοί” όσοι εναντιώνονται στο ΚΥΤ του Έβρου

Κοινοποίηση:
georgiadisadonis

Την οργή ψηφοφόρων της ΝΔ προκάλεσε το retweet του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στο άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών στο οποίο ορθώς χαρακτηρίζονται ξενοφοβικοί όσοι αντιδρούν στην δημιουργία Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στην Ορεστιάδα.

Το δημοσίευμα αναφερόμενο στο γεγονός, ότι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης αναγκάστηκε να φυγαδευτεί, υπό την απειλή του όχλου που με ρατσιστικά και μισαλλόδοξα συνθήματα εναντιώνεται στο ΚΥΤ, επιρρίπτει ευθύνες και στην διαχείριση του ζητήματος από τη ΝΔ.

Όπως είναι προφανές, ότι σπείρεις θα θερίσεις. Σημαντική και απαραίτητη η μεταστροφή ενός ανθρώπου όπως ο κ. Γεωργιάδης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι δεν θα βρεθούν ο ίδιος και η παράταξή του αντιμέτωποι με το τέρας που εξέθρεψαν, ούτε πως συγχωρείται η ρατσιστική ρητορική του παρελθόντος.

Εξάλλου δεν πάει και πολύς καιρός απ’ όταν ο ίδιος και η ακραία πτέρυγα της ΝΔ, κατηγορούσαν ως προδότες όσους θεωρούσαν απάνθρωπη την μεταχείριση μεταναστών και προσφύγων στον Έβρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτό το εμετικό σκουλήκι για το χρήμα δίνει και την Ευγενία να την πηδήξουν στο ΚΥΤ όλα τα Πακιστάνια. Είναι πολλά τα λεφτά απο τις επιδοτήσεις στις ΜΚΟ. Ίχνος ήθους και προσωπικότητας, δεν έχει αξίες, ούτε όρια στην απληστία του. Τι να τα κάνεις τα βιβλία Άδωνη, είσαι κοινωνικά και ηθικά αμόρφωτος όταν ανάλογα με την εξουσία και το χρήμα αλλάζεις κατά 180 μοίρες. Μορφωμένος δεν είναι αυτός που διάβασε την Δομή αλλά αυτός που παρέμεινε άνθρωπος σε ήθος και αξίες. Όσα λεφτά και να έχουνε πάντα φτηνοί θα είναι.

  2. Αυτά τους είπαν τα αφεντικά τους να λένε. Γεια σου ρε μπατριώτη μπουμπούκο μόλις λουστούμε στο μέλι αναθεωρούμε κάνοντας αυτό που όλοι σας είστε μανούλες την νύχτα μέρα.

  3. Αντε να γινεις και ρεπουση και να μιλησεις για συνωστισμο στη σμυρνη! Ντροπη ρεεεε.

  4. Μπουμπούκε στη κωλοτούμπα πάντως είσαι πρωταθλητής.
    Αυτό στο αναγνωρίζω.
    Γιατί να το κρυψωμεν αλλωστε;

  5. ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

  6. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ !!!!!

Comments are closed.