Ούτε στα Σοβιέτ του Μπρέζνιεφ έτσι. Ξανά στις ουρές για rapid test στο Ιπποκράτειο. Θετικός στον κορωνοϊό πήγε για επανεξέταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
oures-ippokrateio1

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στη Θεσσαλονίκη με τα rapid test! Ούτε στα Σοβιέτ του Μπρέζνιεφ δεν υπήρχαν καθημερινά τόσοι άνθρωποι στις ουρές. Τα τεστ γίνονται σε ειδικές σκηνές που έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να μην εισέρχονται οι πολίτες στους εσωτερικούς χώρους του
νοσοκομείου.

Με το πέρασμα της ώρας, ο κόσμος που παίρνει θέση στην ουρά της αναμονής αυξάνεται, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση κατοίκου που ήρθε να κάνει επαναληπτικό rapid test -στο πρώτο ήταν θετικός-, ο οποίος κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στις κάμερες, έβηξε και φάνηκε… καθησυχαστικός. «Μη φοβάσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο εργαζομένων του Ιπποκράτειου Χρήστο Τσελέπη, η εφημερία του νοσοκομείου ξεκίνησε με κατειλημμένα όλα τα κρεβάτια ΜΕΘ, ενώ όπως τόνισε σε κάθε εφημερία γίνονται πάνω από 110 εισαγωγές Covid-19.

«Ξεκινάει ακόμη μια δύσκολη μέρα, η αναμονή είναι από νωρίς μεγάλη. Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε άνοιξε από χθες ακόμη μια κλινική με περίπου 40 απλές κλίνες γιατί σε κάθε εφημερία δεχόμαστε πάνω από 110 εισαγωγές Covid-19. Αδειάζουν κλινικές που δεχόταν απλά περιστατικά τα οποία μεταφέρθηκαν σε κλινικές του ιδιωτικού τομέα. Έχουμε 20 κρεβάτια ΜΕΘ τα οποία είναι γεμάτα και υπάρχει μικρή δυνατότητα για ακόμη 2-3 κρεβάτια που πρέπει να καλύψει το προσωπικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσελέπης.

Σε ερώτηση του ThessToday.gr για το πώς ήταν η πρώτη μέρα των 10 νοσηλευτριών από την Κρήτη στο Ιπποκράτειο, ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι έμπειρες στις ΜΕΘ και οι 10 νοσηλεύτριες και μπήκαν αμέσως δουλειά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συγνώμη αλλά οι δημοσιογράφοι πως πλησιάζουν τον χώρο και παίρνουν συνέντευξη από ανθρώπους που πρόκειται να κάνουν rapid tests; Δεν γνωρίζουν πως κάποιοι είναι θετικοί και φέρουν τον ιό;
    Στο συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ ακούγεται ξεκάθαρα να αναφέρει πως έχει κοροναιο.Και φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως δεν έμεινε καραντίνα κατά τον προβλεπόμενο χρόνο! Γιατί οφείλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όχι όπως μας τα παρουσιάζουν!

  2. Συγνώμη αλλά οι δημοσιογράφοι πως πλησιάζουν έναν χώρο και παίρνουν συνέντευξη από ανθρώπους που πηγαίνουν για rapid tests; Που μπορει μετά να βρεθούν θετικοί και να φέρουν τον ιό;προς τι η έκπληξη; Καταρχην ΔΕΝ ακούγεται ξεκάθαρα να λέει πως φέρει τον ιό…Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως δεν έμεινε καραντίνα κατά το προβλεπόμενο….

  3. αμα ειναι θετικος θα θεωρειται νεο κρουσμα?αμα ηταν θετικος γιατι δεν μπηκε σε καραντινα για 14 μερες?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ?ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ

Comments are closed.