Ούτε πούλμαν δεν γεμίζουν! Τόσους μάζεψε η σύζυγος του Ναβάλνι κατά του Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Yulia Navalnaya, wife of Russian opposition leader Alexei Navalny, reacts as she speaks during the Munich Security Conference, in Munich, Germany, Friday, Feb. 16, 2024. Navalny, who crusaded against official corruption and staged massive anti-Kremlin protests as President Vladimir Putin’s fiercest foe, died Friday in the Arctic penal colony where he was serving a 19-year sentence, Russia’s prison agency said. He was 47. (Kai Pfaffenbach/Pool Photo via AP)

Η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι, του άλλοτε ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, υποτίθεται παρευρέθηκε σε…«μεγαλειώδη» συγκέντρωση κατά του Πούτιν στο Βερολίνο.

Οι εικόνες βέβαια άλλα δείχνουν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οι ελληνες χουντικοι στηριζουν φανατικα τον υπουλο φονια τουρκοπουτιν

    1. Να πας να το πεις αυτό στους 100.000 Έλληνες που ζουν στο Ντονμπας να δεις για πότε θα σε φουντάρουν στη Μαύρη Θάλασσα.

      Οι ΤουρκοΜητσοτακοΤσιπροΑνδρουλακοΚασέλες είναι το πρόβλημα της Ελλάδα, αλλά οι χαζοί βλέπουν το δάχτυλο που τους δείχνει το Πούτιν, την ώρα που σε δολοφονούν.

      Ο Πούτιν σε υποχρέωσε να κάνεις τα μπόλια ή σε κατέστρεψε οικονομικά με τα μνημόνια ή σου επιβάλει την Κινεζοποίση αυτές τις ημέρες; Ξύπνα βόδι. Σε σκοτώνουν εσένα και τα παιδιά σου, και δεν το κάνει ο Πούτιν αυτό.

    2. Α τραβά κρύψου σε κανένα λαγούμι ρε νενεκε της κομματογραμμης

  2. Εχουν σωθει τα λεφτα της CIA ,λογω Ζελενσκι,ειναι λιγο ακριβο το παιδι, αγοραζει και τεταρτη βιλλα στην Καλαματα ,που εχει και ωραια συκα

Comments are closed.