Ούτε ο Τσίπρας δεν θα τα λεγε αυτά! Το ελληνικό ΥΠΕΞ για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Κοινοποίηση:
dendias_

Πριν από λίγες ώρες τα Σκόπια μπήκαν και επίσημα στο ΝΑΤΟ. Το ελληνικό ΥΠΕΞ με ανάρτηση του αποφάσισε να δώσει τα συγχαρητήρια του και αναφέρεται σε «Δημοκρατία της Βόρειας Δημοκρατίας».

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Τα Σκόπια το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, τα Σκόπια έγιναν και επισήμως από σήμερα το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ. Την ένταξή της χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

«Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια» τόνισε ο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΗ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΣΟΝΟΓΛΟΜΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΝΟΥ ROTCHILD??? ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΖΗΜΕΙΑ ΣΤΙΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  2. Προδότες πουλημένοι όλοι σας..πότε θα το καταλάβετε Έλληνες όλοι μας δουλεύουν κανονικά

  3. Ας ελπίσουμε στην ίδια σταθερότητα που έχουμε με την Τουρκία..ουφ ησύχασα..

Comments are closed.