Ούτε να βήξεις δεν μπορείς τη σήμερον ημέρα! Έβηξε ο Πούτιν και άρχισαν τα σενάρια για την υγεία του (VIDEO)

Κοινοποίηση:
Russia President Vladimir Putin chairs a video meeting of the Pobeda (Victory) organising committee at the Novo-Ogaryovo state residence outside Moscow on July 2, 2020, as he thanked Russians today after a nationwide vote approved controversial constitutional reforms that allow him to extend his rule until 2036. (Photo by Alexei Druzhinin / Sputnik / AFP)

Μια κρίση βήχα που έπιασε τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με στελέχη της κυβέρνησής του, ήταν αρκετή για να αρχίσουν τα σενάρια για την υγεία του Ρώσου Προέδρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου τόνισε ο Πούτιν είναι μια χαρά, αλλά η Daily Mail, τονίζει πως το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δέχθηκε επεξεργασία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κρίση βήχα «έπιασε» τον 68χρονο Ρώσο πρόεδρο την ώρα που μιλούσε στα στελέχη της κυβέρνησής του για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές της χώρας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και άλλων παραγόντων.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι αργότερα το εν λόγω στιγμιότυπο υποβλήθηκε σε επεξεργασία, ώστε ο βήχας του Πούτιν να δείχνει λιγότερο έντονος στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το γραφείο του Ρώσου προέδρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ , ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ .

  2. Γενικά να ξέρετε ότι βήχας (κυρίως όχι απαραίτητα) σημαίνει κακή λειτουργία του εντέρου!!

  3. Όπως βλέπετε η υγεία ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!!
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ???

  4. Α ρε Πούτιν έχουν χάσει τον ύπνο τους με σένα. Φανταστείτε να κλ@@ει τι έχει να γίνει.

Comments are closed.