“Ούτε καρφίτσες από την PFIZER” – Το μήνυμα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ από αναγνώστη μας

Κοινοποίηση:
εμβόλιο της Pfizer

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα του φίλου αναγνώστη μας Δημήτρη Γεωργίου

 

“Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΣΩΣΕΙ” ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΦΟΝΙΚΟ” ΙΟ

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είναι ο κτηνίατρος Αλβέρτος Μπουλά.

Λέει για το εμβόλιο και την εταιρεία του: “Σκοπεύουμε να τιμήσουμε την ιστορία μας και να φέρουμε στον κόσμο ένα εμβόλιο που έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό”

Λέει για μας: “Θέλω να σας πω ότι η δική τους απόφαση δεν θα επηρεάζει μόνο τις δικές σας ζωές, που εν τέλει είναι δική σας απόφαση, αλλά θα επηρεάσει και τις ζωές άλλων, γιατί αν δεν κάνετε το εμβόλιο θα γίνετε ο αδύναμος κρίκος που θα επιτρέψει τον ιό να αναπαράγεται”

Και αυτό δεν το λέει κάποιος τρίτος, αλλά αυτός που το πουλάει…

Και είναι τόσο “δική” μας η απόφαση, που σχεδιάζεται παραγωγή για όλον τον πλανήτη.

Φαίνεται πολύ σίγουρος ότι θα πάρουμε τη “σωστή” απόφαση…

Αλλά για να μας “βοηθήσουν” οι κυβερνήσεις να πάρουμε τη “σωστή” απόφαση, έχουν φροντίσει να είναι υποχρεωτικό.

Είτε απευθείας με νόμους, είτε πλαγίως με τις “βεβαιώσεις εμβολιασμού”.

Ποια ιστορία τους όμως, θα τιμήσουν Pfizer και Μπουλά;

Μαθαίνουμε για την Pfizer :

-Έλαβε το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο ως μέρος διακανονισμού 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, για αθέμιτες προωθήσεις φαρμάκου και δωροδοκίες γιατρών.

-Η Pfizer δήλωσε ένοχη για την προώθηση  του παυσίπονου Bextra, επειδή το προωθούσε για χρήστες που δεν είχαν εγκριθεί απο τις ιατρικές αρχές.

-Τη δεκαετία του 90 συμμετείχε στην κατασκευή ελαττωματικών καρδιακών βαλβίδων που οδήγησαν στο θάνατο περισσότερους από 100 ανθρώπους. Η εταιρεία είχε εσκεμμένα παραπλανήσει τις ιατρικές αρχές για τους κινδύνους. Η Pfizer συμφώνησε να πληρώσει 10,75 εκατομμύρια δολλάρια ως πρόστιμο.

-Της ασκήθηκε ομαδική αγωγή και κατέβαλε αποζημίωση 60 εκατομμυρίων δολαρίων για το Rezulin, ένα φάρμακο για το διαβήτη που οδήγησε στο θάνατο ασθενών λόγω οξείας ηπατικής ανεπάρκειας που προκλήθηκε από το φάρμακο.

-Στην Αγγλία της έχουν επιβληθεί πρόστιμα 90 εκατομμυρίων λιρών από τον Οργανισμό Ανταγωνισμού για υπερτιμολόγηση, επειδή ανέβασε το κόστος ενός φαρμάκου για την επιληψία επί 2.500 %, χρεώνοντας τους φορολογούμενους 48 εκατομμύρια λίρες επιπλέον της πραγματικής τιμής.

-Το 2004 της επιβλήθηκε πρόστιμο 430 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω ποινικών κατηγοριών, επειδή πλήρωνε γιατρούς για να συνταγογραφήσουν το φάρμακο Neurontin για την επιληψία, σε ασθενείς για τους οποίους το φάρμακο δεν είχε εγκριθεί. Το 2010 ομοσπονδιακή κριτική επιτροπή διαπίστωσε ότι η Pfizer διέπραξε απάτη με την εμπορία του φαρμάκου.

-Η Pfizer ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια μίας περιόδου έξι μηνών το προηγούμενο έτος, είχε πληρώσει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου 4.500 γιατρούς και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, για να προωθούν την εταιρεία.

-Το 2012 η αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε ότι είχε φτάσει σε διακανονισμό 45 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Pfizer για την επίλυση χρεώσεων, επειδή οι θυγατρικές της είχαν δωροδοκήσει γιατρούς στο εξωτερικό και άλλους επαγγελματίες υγείας για να αυξήσει τις πωλήσεις στο εξεωτερικό.

-Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον της σε αμερικανικό ομοσπονδιακό δικαστήριο από νιγηριανές οικογένειες, οι οποίες κατηγόρησαν την εταιρεία ότι δοκιμάζει ένα επικίνδυνο νέο αντιβιοτικό, που ονομάζεται troven, σε παιδιά, χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων και ότι χρησιμοποιεί τα παιδιά ως ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια. Oμάδα ιατρικών εμπειρογνωμώνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Pfizer είχε παραβιάσει το διεθνές δίκαιο και η εταιρεία συμφώνησε να πληρώσει 75 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τις αγωγές στα δικαστήρια της Νιγηρίας. Η υπόθεση στις ΗΠΑ διευθετήθηκε με άγνωστο ποσό.

Και μετά από όλα αυτά έρχεται ο κύριος Μπουλά και μας λέει ότι η εταιρεία του θα τιμήσει την ιστορία της.

Και εμείς θα τιμήσουμε τη δική μας…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Aν ζουσε η Ρίτα Σακελλαρίου θα έκανε ξανά ξουσε΄με το ”σώσε με, δως μου να πιώ το δηλητήριο, είναι η ζωή ένα μαρτύριο”

  2. Αν διαβάσεις την ιστορία των εμβολίων τα τελευταία 100 χρόνια, θα διαβάσεις πέρα απο τους αιφνίδιους θανάτους και εκατομμυρια τερατογενέσεις. Γονείς που έκαναν το εμβόλιο και λιγα χρονια αργοτερα τα παιδια τους γεννηθηκαν με αυτισμό, χωρίς χέρια ή άλλα άκρα, με σοβαρά προβλήματα καρδιάς, νοητικές στερήσεις, σύνδρομο Down, κτλ. Αυτά εχουν γινει όχι μονο στην Ευρωπη, αλλα και στην Αμερική και ειδικα στις χωρες της Λατινικης αμερικής που οι φαρμακευτικές εταιριες εκαναν τεστ τα νεα εμβολια σε παιδια που ηταν σε ορφανοτροφεία. Μπειτε στο google και διαβαστε. Στην Αφρικη την δεκαετια του 1990 εκαναν εμβολιο σε ολοκληρους πλυθησμους που εκανε στειρους τους αντρες. Φυσικα ο πλυθυσμος δεν ηξερε τι πραγματικα ειχε το εμβολιο που εκαναν. Το εμαθαν 20 χρονια αργοτερα.

    Τα εμβολια δεν είναι αθωα. Καποια δουλευουν καποια όχι. Εδώ υπάρχουν εμβολια που χρησιμοποιούνται για πάνω από 50 χρονια και παλι δεν ειμαστε σιγουροι αν μακροχρονια προκαλουν παρενέργειες. Φανταστείτε ποσο επικυνδινο είναι ένα εμβολιο το οποιο βγαινει στην παραγωγή λιγους ΜΗΝΕΣ (!!!!) μετα τη σύνθεση του. Πρεπει να είναι πραγματικα ΗΛΙΘΙΟΣ οποιος παει να το κανει “ελαφρά την καρδία”. Ειδικά το συγκεκριμένο εμβόλιο του Covid που παρεμβαίνει στο RNA του ανθρώπου.

    Αφήστε να το κανουν οι ψεκασμένοι της ΝΤΠ και κάθε λογης μενουμεσπιτακηδες μασκάκηδες. Θα ξεμπερδεψουμε μια ωρα αρχιτερα από δαυτους.

    ΠΡΟΣΟΧΗ. Καλό είναι να μην μιλάμε για “εμβόλιο με τσιπάκι” είτε εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ είτε στα σοσιαλ μηντια, διότι ετσι βρισκουν ευκαιρια τα καριόλια της νεας ταξης πραγματων να μας χαρακτηριζουν “γραφικούς”. Οντως δεν μπαινει καποιο τσιπακι στο σωμα σου με οποιοδήποτε εμβολιο. Οι θανατηφόρες παρενέργειες του εμβολίου είναι πολλες, αλλα δεν περιλαμβανουν τσιπακι. Οποτε ας μην γραφουμε ανακρίβειες. ΘΕλουμε ο κοσμος να καταλαβει ποσο επικυνδινα είναι τα εμβολια, χωρις να λεμε ανακρίβειες.

    Γραφω τα παραπανω για να μην βρισκουν ευκαιρια τα προσκυνημένα καριολια της ΝΤΠ να λενε γραφικούς τους χιλιαδες επιστήμονες και γιατρους που είναι εναντια στο εμβολιο.

  3. ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΗΣ ΓΗ- ΑΡΗΣ

  4. Υπάρχουν και άλλες εταιρίες η πίτα είναι μεγάλη , όσο για τσιπάκια και μαλ@@@ες δεν χρειάζεται εμβόλιο βάλτο μέσα σε ένα παυσίπονο να το πάρουν όλοι και αμάσητο .

  5. Το εμβόλιο θανάτου Pfizet που φέρνει η χούντα ΝΔ ΑΕ με εντολές ΝΤΠ είναι το Νο1 επικίνδυνο εμβόλιο και μάλιστα είναι εμβόλιο θανάτου με δηλητήρια και τσιπάκια που γίνονται μπαρκόντ και σκάνερ στο σώμα των ανθρώπων και καταστρέφουν όλα τα ζωτικά όργανα των ανθρώπων και μετά πηγαίνουν στην άλλη ζωή.
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑTOY PFIZER!!!
    ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!

  6. Ο αναγνωστης σας, θα επρεπε να διευκρινιζει, οτι το κειμενο αυτο, ανηκει στον Ποινικολογο κο. Αντωνιαδη, που φυσικα εχει αναρτησει και στην σελιδα του!
    Τι συμβαινει; Εικαζω, καποια πραγματα! Μηπως ομως, θα πρεπει να δοθουν, εξηγησεις;

  7. Οι μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις… Πάνω ακόμα και από τις πετρελαϊκές εταιρίες που κάνουν πολέμους, πάνω και από τις βιομηχανίες οπλων.. Είναι οι φαρμακευτικες…

  8. Φανταστείτε τι δις κονομανε για να πληρώνουν τέτοια πρόστιμα. Οι κυβερνήσεις όλων των κρατών είναι μέσα στο παιχνιδι με τέτοιες εταιρείες. Απίστευτα λεφτά παίζονται.

Comments are closed.