«Ούτε ζώα»: Πατέρας μετέτρεψε δωμάτιο-τρώγλη στην εστία του ΑΠΘ σε σπίτι για την κόρη του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εικόνες ντροπής στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ, με έναν πατέρα να παθαίνει την πλάκα του με το δωμάτιο που παραχωρήθηκε στην κόρη του και να το κάνει μόνος του «καινούριο»!

Οι φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα και ειδικά στις μεγάλες πόλεις είναι μια πονεμένη ιστορία ετών.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι δεν ξέραμε πόσο πονεμένη είναι το 2020…

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας πατέρας στη Θεσσαλονίκη, όταν πήγε να δει το δωμάτιο που παραχωρήθηκε από το ΑΠΘ στην κόρη του στην εστία, είναι απλά κωμικοτραγικές.

«Ούτε ζώα δεν θα έμεναν εδώ»
Ο πατέρας της φοιτήτριας περιγράφει στην ανάρτησή του -την οποία δημοσιεύει το thestival.gr: «Δωμάτιο 3X3 στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ που παραχωρήθηκε στην κόρη μου. Ζώα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε τέτοιο χώρο. Απορώ πώς έμενε ο προηγούμενος!

Πλακάκια τοίχου σπασμένα, πράσινα πλαστικά πλακάκια δαπέδου που τα μισά έλλειπαν και τα υπόλοιπα ήταν γεμάτα σταξίματα από μπογιές χρόνων, τοίχοι και ταβάνι ξεφλουδισμένα και μέσα στη βρωμιά».

Ανέλαβε δράση
Ο πατέρας της φοιτήτριας, ωστόσο, αποδείχθηκε μεγάλος μάστορας, αφού κάθισε και μετέτρεψε αυτό το δωμάτιο-τρώγλη σε σπίτι!

Συνεχίζει στην ανάρτησή του: «Ξύθηκαν ταβάνι και τοίχοι, βάφτηκαν, πέρασα πλακάκια στον τοίχο, laminate στο πάτωμα, νέο νιπτήρα-βρύση-έπιπλο και διάφορες κατασκευές που θα μείνουν προίκα στον επόμενο.

Τυχερός όποιος το πάρει»!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ,,Εάν το κορίτσι το κρατήσει για όλα τα χρόνια που θα σπουδάσει, ένα μπράβο στον πατέρα που είχε την δυνατότητα και πήρε την πρωτοβουλία να το φτιάξει.. ίσως να μάθουν και οι υπόλοιποι να ζουν σαν άνθρωποι σε δημόσιους χώρους, ακόμη και εάν αυτοί παρέχονται από το δημόσιο..δεν μπορείτε να τα περιμένετε όλα από το κράτος…όπως βλέπετε το κράτος το κατέστρεψαν…

  2. Μολις εκανες ενα δωματιο στους εισβολεις.
    Στα Ελληνικα πανεμιστημια φοιτουν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  3. Βρε άνθρωπε μου, έδωσες χρήματα για ανακαινιση… δεν τα έδινες καλύτερα για να νοικιάσεις ένα σπιτάκι στην κόρη σου να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο;
    Ξέρεις πόσα αληταρια είναι εκεί μέσα;
    Πριν 28 χρόνια πήγα να δω μια φίλη μου που έμενε και τρομαξα τόσο πολύ που ούτε απ’ έξω περνάω !!!

  4. Οι φοιτητικές εστίες δεν είναι αυτών που τις κατοικούν, ούτε αυτών που τις διαθέτουν. Ανήκουν σε όλους μας και ως εκ τούτου έχουμε όλοι λόγο. Σε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ κράτος οι φοιτητές θα έπρεπε να πληρώνουν ένα ελάχιστο μηνιάτικο ενοίκιο για να σέβονται αυτό που τους παραχωρείται απ’ το υστέρημα του λαού και τις συντάξεις των υπερηλίκων. Σε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ κράτος οι φοιτητές θα έπρεπε να αποκαθιστούν όποια ζημιά προκαλούν, ειδάλλως το κόστος αποκατάστασης να χρεώνεται στους γονείς τους. Σε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ κράτος τα δωμάτια στις εστίες θα έπρεπε να ελέγχονται κατά την παράδοσή τους απ’ τους φοιτητές και να απαιτείται να είναι όπως τα παρέλαβαν. Δυστυχώς στο ερείπιο που λέγεται ΕΛΛΑΣ ουδείς νοιάζεται για την περιουσία του λαού.

    1. Στην Ελλάδα οι φοιτητικές εστίες ανήκουν σε αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, σε γεωργιανούς φονιάδες, σε πακιστανούς παιδεραστές και κτηνοβάτες και σε Ζαίους γκέι αλληλέγγυους…

      1. η τελειοτητα του αποπατου……………………. τι αλλο θα ζητησει καποιος απο την ελληνικοτητα της ελλαδας???? για παραπανω δεν φτανει το μποι της ελλαδικοτητας……….. αι σιχτιρ και ακομη παραπερα……………….. φυγετε να ξεβρωμησει η ελλαδα

    2. “” Σε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ κράτος “” & “” ερείπιο που λέγεται ΕΛΛΑΣ “” εχεις χτυπησει το καρφι στο κεφαλι……………. ποιο σωστα δεν μπορουσες να το πεις!!!!!!!!!!!!!! RESPECT!!!!!!!!

Comments are closed.