Οχετός και ύβρεις! Μετανάστης σε Δανό: “Εσείς οι Δανοί είστε ζώα, θα εξολοθρευτείτε- Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Screen-Shot-2020-04-30-at-12.19.08-PM-702x459

Ο Rasmus Paludan, ένας Δανός αντι-Ισλαμιστής πολιτικός που απαιτεί αστυνομική προστασία παντού, πηγε πρόσφατα σε μια διαδήλωση με μέλη του κόμματός του Stram Kurs (Hard Line) σε σχολείο στο Århus, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη του κόμματος ηχογράφησαν βίντεο για το είδος της υποδοχής που έλαβαν από τους ντόπιους. Ένα βίντεο που ανεβάστηκε στο κανάλι του Rasmus Paludan στο YouTube δείχνει έναν γενειοφόρο, επιθετικό μετανάστη που φωνάζει σε έναν νεαρό Δανό άνδρα. Αν και είναι δύσκολο να διατυπωθούν όλες οι λέξεις, ο Kim Møller, αρθρογράφος στο πολιτικό blog Uriasposten, έχει μεταγράψει αυτό που ακούγεται στο βίντεο.
Ο μετανάστης λέει:«Έχουμε περισσότερα παιδιά. Εσείς κάνετε ένα ή δύο. Σε δέκα ή δεκαπέντε χρόνια θα υπάρχουν περισσότεροι μουσουλμάνοι από τους Δανούς σε αυτήν τη χώρα. … Οι Δανοί είναι πέντε εκατομμύρια, είσαι σχεδόν εξαφανισμένος . … Γ… τα ζώα, γι ‘αυτό δεν κάνεις παιδιά… Εσείς οι Δανοί θα εξοντωθείτε.. Είστε σαν ζώα… Δεν θα είμαι ποτέ Δανός, θέλω τη νοοτροπία μου και την παράδοσή μου, αλλά θα κολλήσω το δανικό διαβατήριό μου και το Δανικό Λαϊκό Κόμμα στον κώλο μου, θα κάψω το δανικό διαβατήριό μου… Δεν θα ενσωματωθούμε, θα συνεχίσουμε να γ…με την κοινωνία σας … Ρούφα το….”

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες την Κυριακή του Πάσχα, την πιο ιερή ημέρα για τους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο, μια δανική εκκλησία παραμορφώθηκε με αραβικά γκράφιτι που έγραφαν: «Κατακτούμε τη Δανία. Δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αυτα να τα βλεπουν αυτοι, οι οποιοι ψηφιζουν κομματα, οπως π.χ. ο Συριζα, τα οποια τα ατομα που τα αποτελουν ειχαν το θρασος περα το οτι ειχαν τα συνορα ανοιχτα, αλλα και να ομολογουν οτι με τους λαθροισλαμιστες θα ελυναν το δημογραφικο προβλημα της χωρας!!!!!!! Για τετοιους Ανθελληνες μιλαμε με τετοια σκατενια μυαλα!!!!!!! Δεν θελουν να καταλαβουν η εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα, οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να αφομειωθουν σε μια Χριστιανικη κοινωνια, διοτι δυο βασικα εμποδια ειναι η θρησκεια τους και η κουλτουρα τους!!!!!!!! Και δεν παραδειγματιζονται οι ανοητοι πολιτικαντηδες, οτι αυτοι που αιματοκυλησαν στο παρελθον το Παρισι ηταν Μουσουλμανοι Γαλλοι δευτερης και τριτης γεννιας!!!!!!!! Να απελαθουν ολοι οι λαθρο στις πατριδες τους, ο κοσμος πρεπει να ξυπνησει!!!!!!!!

  2. Βλέποντας αυτό το video αληθινά δεν εκπλήσσεσαι, αλλά λυπάσαι για την κατάντια των Ευρωπαίων χριστιανών πολιτικών. Αν τολμούσε ένας χριστιανός να βρίζει και να συμπεριφέρεται έτσι σε μουσουλμανική χώρα, αμέσως θα τον εκτελούσαν. Πρέπει να τον απελάσουν αμέσως…και να σταματήσουν οι ορδές που έρχονται στην Ευρώπη. Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία. Είναι γεγονός ότι από το μακρινό 1990 μερικοί Ευρωπαίοι πανεπιστημιακοί υποστήριζαν ότι κύριο πρόβλημα για το μέλλον της Γηραιάς Ηπείρου ήταν το μεταναστευτικό, όπως αυτό τελικά δυστυχώς εξελίχθηκε. Ισχυρίζονταν ότι σε 50 χρόνια από τότε, δηλαδή το 2040 σχεδόν οι μισοί κάτοικοι στην Ευρώπη μπορεί να είναι μετανάστες μουσουλμάνοι και θα κάνουν ό,τι θέλουν.

  3. Πριν 15-20 χρόνια έβλεπα που πάει το πράγμα με τους αλλόφυλους και σε συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους,τρωγόμουν και ανησυχούσα και προσπαθούσα να αφυπνίσω κάποιους…Ολοι με θεωρούσαν υπερβολικό …”Ελα μωρέ πώς κάνεις έτσι,θα αφομοιωθούν η θα φύγουν για Ευρώπη.Ανθρωποι είναι και αυτοί,μην είσαι ρατσιστής” μου έλεγαν…Σκεφτείτε ότι τότε δεν υπήρχε η σημερινή λαίλαπα…Τώρα τα θυμάμαι και δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω πικρά,γιατί η κατάσταση μάλλον είναι μη αναστρέψιμη λόγω της δικής μας ανοχής και αδιαφορίας…Το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω να έχουμε ακόμη αντιληφθεί τι παίζει ακριβώς και πόσο επικίνδυνο είναι και επί πλέον μας έδεσαν σιγά-σιγά χειροπόδαρα με ”αντιρατσιστικούς” κλπ και κάθε αντίδραση(έστω και λεκτική) φέρνει ποινικές διώξεις…Δυστυχώς κερδίζουν για την ώρα…Αν ξυπνήσουμε πλήρως και μαζικά,ίσως αναστρέψουμε την κατάσταση έστω την ύστατη ώρα…

  4. Πάρτε τα ζώα. “Well come refugees” δεν θέλατε; Τουλάχιστον όταν έρθουν οι καιροί έχετε ψιλιαστεί πως όταν μπουν στα σπίτια θα πηδήξουν πρώτα τους αρσενικούς παρουσία των θηλυκών και μετά τις υπόλοιπες; Μήπως ξεχάσατε πως η κωλόφαρα τους έφτασε δυο φορές μέχρι την Βιένη; Αλλά είμαστε τόσο αμνήμωνες και ποτισμένοι από τα ψυχανώμαλα. Ακόμη και τον Βλάντ που τους έδωσε να καταλάβουν ότι δεν είναι όλη η Ευρώπη ζώα τον μεταμορφώσαμε σε Δράκουλα.

  5. Αυτα να τα βλεπει ό,ποιος ψηφιζει στην Ελλαδα ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,ΚΚΕ ,ΣΥΡΙΖΑ, νουδου, πασοκ κλπ.

  6. Κάποτε είχα όνειρα για την οικογένειά μου .
    Τώρα δεν μπορώ να ονειρευτώ γιατί τα όνειρα τα κανονίζουν άλλοι που δεν μπορώ να σκοτώσω μόνος μου .
    Μας πνίγουν έναν έναν βρίσκοντας την λέξη ρατσιστής η φασίστας .
    Εγώ είμαι και από τα δύο .

  7. Aυτοι δεν κρυβουν με τι σκοπους ηρθαν στην ευρωπη,,,Δεστε το υφος και το θρασος σου ερχεται εμετος και μονο στην εικονα…Και οι περισσοτεροι ευρωπαιοι κοιμουνται με τα χαμουρα, η δε ελληνες δεν κοιμουνται απλα πανω στα χαμουρα αλλα φορανε και τσαρουχια… Ο κομπος εφτασε στο χτενι οι αυτοι η εμεις , οσο μπορουμε ακομα να ειναι η αυτοι η εμεις, γιατι σε 15 χρονια οπως λεει και ο σκατο δερμος στο βιντεο δεν θα μπορουμε…η τωρα η ποτε!!!

  8. Αυτα να τα βλεπει ΟΠΟΙΟΣ θελει τους λαθρομεταναστες στην Ελλαδα: ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,ΚΚΕ ,ΣΥΡΙΖΑ κλπ.

    1. Αυτα να τα βλεπει ΟΠΟΙΟΣ θελει τους λαθρομεταναστες στην Ελλαδα: ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,ΚΚΕ ,ΣΥΡΙΖΑ , νουδου, πασοκ κλπ.

Comments are closed.