Ουστ στα τσακίδια” – Έκραξαν τον Τσίπρα στο Μαξίμου οι πολίτες! Τι είδε το έμπειρο μάτι του Νίκου Τσιαμτσίκα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ante geia mak 1

Άντε γειά… και «Ούστ», φώναζαν στον Τσίπρα οι πολίτες

Γράφει ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νίκος Τσιαμτσίκας:

“Μπήκαμε στον πειρασμό να κοιτάξουμε καλά καλά μέσα απ’ τα τζάμια του αυτοκινήτου που μετέφερε τον Τσίπρα απ’ το Μέγαρο Μαξίμου, στο … σπίτι του, μόνο και μόνο για να δούμε αν τον πήραν μαζί με την καρέκλα, από την οποία δεν ξεκολλούσε με τίποτα, παρ ότι από καιρό είχε χάσει την λαϊκή στήριξη και εντολή.

Την ώρα που το κάναμε, πολίτες που περνούσαν από την Ηρώδου Αττικού, ανακατεμένοι με τους δημοσιογράφους απ όλο τον κόσμο, του φώναζαν «άντε γειά», «ούστ», «και να μας γράφεις».
Η βαριά αμηχανία του Αλέξη Τσίπρα, φάνηκε στο χαρακτηριστικό του χαμόγελο, όταν υποδέχτηκε στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου τον νέο κάτοικο, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι κάτω, αλλά στο κεφαλόσκαλο, όπως υποδέχονται οι νοικοκύρηδες τους μουσαφίρηδες στο σπίτι.

mak 2

Μόνο που τώρα δεν επρόκειτο για μουσαφίρη. Τα τυπικά διήρκεσαν ελάχιστα και μερικά λεπτά αργότερα, ο Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον νέο πρωθυπουργό, κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά με την ουρά στα σκέλια και μπήκε βιαστικά στο αυτοκίνητο που τον περίμενε στο προαύλιο, θέλοντας προφανώς να πιεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα το ζεματιστό και πικρό ποτήρι ετούτο.
Δεν άνοιξε το παράθυρο του και δεν χαιρέτησε κανέναν, ούτε καν τους άντρες της φρουράς του, που 4 χρόνια τώρα, δεν άφηναν να περάσει ούτε πουλί πετούμενο απ’ την Ηρώδου του Αττικού χωρίς να το ελέγξουν εξονυχιστικά. Κι όλα αυτά για να νοιώθει ασφαλής ο χαλίφης Αλέξης στο θεοφρούρητο σεράι του, με δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ σε κάθε στενό γύρω από το πρωθυπουργικό μέγαρο.
Χθές ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής, κλούβες των ΜΑΤ δεν υπήρχαν πουθενά.

Σαν να έγινε …απελευθέρωση.

Αντίθετα, υπήρχαν μυριάδες κάμερες κι εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης εγχώρια αλλά και του εξωτερικού, μέσα σ’ ένα κλίμα γιορτινό θα έλεγε κανείς, ιδιαίτερα, όταν νωρίτερα από το προκαθορισμένο, πέρασε πεζός τις πύλες του προεδρικού μεγάρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες.

Όμως, περιπάτους και χαριεντίσματα με τον τύπο δεν είχαμε ετούτη τη φορά. Αμέσως μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο νέος πρωθυπουργός, αφού χαιρέτησε θερμά τους παλιούς συνεργάτες του γέρου Μητσοτάκη, Μανούσος και λοιποί, που τον περίμεναν για να τον συγχαρούν από κοντά, βάδισε με τον αέρα νικητή μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου. Κι όταν ξεπέταξε κι εκεί τον αξιοθρήνητο πρώην, κοντοστάθηκε για λίγο ύστερα από απαίτηση των φωτορεπόρτερ στο κεφαλόσκαλο και χαιρετώντας με μεγαλοπρέπεια Σουλτάνου, γύρισε οριστικά κι αμετάκλητα τη σελίδα της διακυβέρνησης της χώρας από το χειρότερο είδος μπολσεβίκων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε απο δεξια την βρακα του,μια απτα ιδια για τα Μουσχαροπροβατακια.

  2. κανονικά πρέπει να ελενχτουν όλοι οι λαθρο μετανάστες που πήραν χαρτγια παράνομα και ανάκληση

  3. Οχι ουστ, ειδικο δικαστηριο κ φυλακη για προδοσια.

  4. Και που ‘σαι, Αλεξη Τσιπρα: Χαιρετισματα απο το Στεφανο το Χιο. Αντε, γιατι πολυ τον ειχες πιασει στο στομα σου τωρα τελευταια…

  5. Τον επιβραβευσε ο ελληνικος λαος για τις πρεσπες! 1 στους 3 ειναι λιγο;;; Τωρα αν βρεθηκαν δυο νεοδημοκρατες να του φωναξουν….σκοτιστηκε!

  6. Ποιο 32%; Αυτά που είπε ο κ.Κούγιας στο λαμόγιο τον Χατζή Νικολάου ήταν πέρα για πέρα αλήθεια ποιοι τον ψήφισαν, το πραγματικό ποσοστό του δεν πρέπει να ξεπερνά το 12% και θα το δείτε στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

  7. Τριαντα δυο τις εκατο… και ουστ;;; πολυ περιεργο…

    1. 32% από παράνομες ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών, από τους γύφτους και από ΔΥ.

Comments are closed.