Ουρές που φτάνουν στα 10 χιλιόμετρα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα

Κοινοποίηση:
1

Μεγάλη η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν για πολλές ώρες, μέχρι να περάσουν από το τελωνείο Προμαχώνα προς την Ελλάδα

Ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων σημειώνονται από χθες, 1η Ιουνίου στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα, καθώς χθες η γειτονική χώρα άνοιξε για πρώτη φορά τα σύνορα με την Ελλάδα μετά το lockdown για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Από τη βουλγαρική πλευρά σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων ενώ μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για πολλές ώρες. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι ουρές των αυτοκινήτων έφτασαν τα 10 χιλιόμετρα.

Οι καθυστερήσεις δημιουργούνται λόγω των μέτρων που έχει σε ισχύ η Ελλάδα για τον κορωνοϊό μέχρι τις 15 Ιουνίου. Έτσι, όλοι οι επισκέπτες, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ακόμη και οι Έλληνες που έρχονται από το εξωτερικό οφείλουν να μείνουν σε αυτοπεριορισμό για επτά ημέρες, ενώ δηλώνουν τη διεύθυνση παραμονής τους και το τηλέφωνο.

Η διαδικασία αυτή που ακολουθείται σε κάθε όχημα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και να σχηματιστούν οι ουρές χιλιομέτρων από επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα.

πηγή: voria.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν είναι αλήθεια ότι γράφετε ή αναπαράγετε. Δυο μέρες πηγαινοέρχομαι λογω δουλειάς. Υπάρχουν αρκετά φορτηγά στη σειρά απο την πλευρά της Βουλγαρίας που περιμένουν τον έλεγχο για να περάσουν και δεν έχει καμία σχέση με τον ιό. Τα αυτοκίνητα είναι ελάχιστα όπως πάντα και περνάνε κανονικά. Όσοι Έλληνες και μή έχουν επιχειρήσεις στην γείτωνα, εξαιρούνται από την καραντίνα (δεν ισχύουν τα μέτρα και περνάνε κανονικά εφόσον έχουν έγγραφα της επιχείρησης τους. Όσοι πάνε και έρχονται για διακοπές ή ψώνια μένουν 1 μέρα σε ξενοδοχείο που του ορίζουν εκεί κοντά για να κανει το τέστ. Αν ειναι αρνητικός θα μείνει 7 μέρες καραντίνα , αλλιώς 14.

  2. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 7 ΗΜΕΡΩΝ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ , ΟΛΟΙ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ( ΚΑΨΩΚΑΛΥΒΕΣ ) ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ , ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ.

  3. Αληθευει οτι ανοιξαν τα ελληνοβουλγαρικα συνορα;Και αν μπεις μεσα δεν εχει καραντινα οταν γυρισεις;

Comments are closed.