Ουκρανικός Σατανισμός παραποιεί εικόνα της Παναγίας την εμφανίζει με νεκροκεφαλή ..Διακινείται επίσημα σε Δημοτικό Συμβούλιο της Ζαπορίζιε όπου και το πυρηνικό εργοστάσιο..!!

Κοινοποίηση:
ασψψσ

Ουκρανικός Σατανισμός παραποιεί εικόνα της Παναγίας, την εμφανίζει με νεκροκεφαλή….Διακινείται επίσημα σε Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Ζαπορίζιε όπου και το πυρηνικό εργοστάσιο..!Προκαλούν την τύχη τους!. Την καταγγελία κάνει ο Μητροπολίτης Λουκάς της Ζαπορίζιε της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας:

”Ο Θεὸς οὐ μυκτηρίζεται
«Ο Χριστός είναι ανάμεσά μας, αγαπητοί μου αναγνώστες!
Ένα βιβλίο με τέτοιες εικόνες διανεμήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Zaporozhye. Αυτό το όραμα της ορθόδοξης πίστης επιβάλλεται στους αξιωματούχους και τους πολιτικούς μας από εκείνους που αγωνίζονται για, όπως λένε, μια ανεξάρτητη εκκλησία και κάνουν τα λεγόμενα πρωινά προσευχής. Όμως, όπως καταλαβαίνω, δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με την Ορθοδοξία, αλλά και με καμία πίστη και ιερό.
Ένα άτομο που έχει τουλάχιστον κάποια βασική κατανόηση του πολιτισμού, ακόμα κι αν είναι άθεος, δεν είναι ικανός για τέτοια βλασφημία. Είμαι αδιάφορος για το Ισλάμ και τον Βουδισμό. Αλλά ως άτομο που σέβεται την πνευματική παράδοση των άλλων ανθρώπων, δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να προσβάλει τα συναισθήματά τους. Για να κατανοήσεις τέτοια στοιχειώδη πράγματα, χρειάζεσαι συνηθισμένη εκπαίδευση.
Προφανώς, οι άνθρωποι που χλευάζουν την εικόνα της Μητέρας του Θεού, στην οποία προσευχούνται τόσο οι Ορθόδοξοι όσο και οι Καθολικοί, έχουν χάσει κάθε κατανόηση της ηθικής. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες σε πρωινά προσευχής όχι μόνο κλείνουν τα μάτια σε αυτό, αλλά και σε επιδίδονται.

Τι μπορώ να πω για αυτό; Ο καθένας μας είναι ο δημιουργός του πεπρωμένου του. Αξίζουμε την αιωνιότητα που επιλέγουμε ζώντας στο χρόνο. Λυπάμαι και για αυτούς που ζωγράφισαν αυτή την αηδία και για αυτούς που τη διέδωσαν, που τους αρέσει αυτό το αίσχος, που κλείνουν τα μάτια σε αυτήν την αηδία, ενώ καλύπτονται με τη μάσκα ενός χριστιανού.

Η αγνότητα της Θεοτόκου, η ομορφιά και το μεγαλείο της, φυσικά, δεν μπορεί να υποφέρει από αυτές και παρόμοιες καρικατούρες. Το να βλασφημείς τον Θεό και την Παναγία Μητέρα Του είναι σαν να φτύνεις ενάντια σε έναν δυνατό άνεμο. Όλα θα επιστρέψουν εκατονταπλάσια σε αυτούς που εκτοξεύουν αυτό το δηλητήριο.
Σήμερα ζούμε σε μια πολύ καλή εποχή που ο καθένας μπορεί να δείξει την πραγματική του ουσία.
Τα ηθικά πρότυπα, η ηθική, οι νόμοι της συνείδησης, για να μην αναφέρουμε τις αρχές της πίστης και της ευσέβειας – όλα αυτά παύουν να έχουν σημασία για έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων. Στην πρώτη θέση για αυτούς είναι τα είδωλα του πλούτου, της δύναμης και της δύναμης. Δεν έχει σημασία με ποιους τρόπους θα επιτύχουν στην υπηρεσία αυτών των ειδώλων. Για τέτοιους ανθρώπους το βασικό είναι το αποτέλεσμα.
Η ζωή σύμφωνα με τις Εντολές του Θεού γίνεται για πολλούς κάτι υπέροχο και χωρίς ενδιαφέρον.
Λοιπόν, ο Κύριος επιτρέπει στο κακό να ενεργεί σε αυτόν τον κόσμο για να επιταχύνει τη διαδικασία είτε της φθοράς είτε του αγιασμού των ανθρώπινων ψυχών, ανάλογα με την προσωπική επιλογή του καθενός».

Ξεκάθαρες κουβέντες είναι σατανισμός ωμός καραμπινάτος. Η βεβήλωση του θείου και του ιερού είναι Σατανισμός ειδικά όταν προβάλει και dark, θανατόφιλα χαρακτηριστικά όπως η νεκροκεφαλή..Δεν είναι απλά χλευασμός είναι αντιστροφή του ιερού σε ανίερο ενώ υπάρχουν και ανάποδοι σταυροί στα κρόσσια του ιματίου ή στα χέρια επιμελώς κρυπτογραφημένοι..

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΘΑΝΑΤΩ, ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΒΔΕΛΥΤΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ. ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

Comments are closed.