«Ουδείς ΑΤΡΩΤΟΣ»! «Έκοψε» τα φτερά σε όσους έχουν κάνει το emβολιο – Ομολογούν από μόνοι τους!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚαταγραφήΝ

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κ. Βασιλακόπουλος φρόντισε να «κόψει τα φτερά» στους εμβολιασμένους που έχουν κάνει την μία μόνο δόση του emβολίου τονίζοντας πως κανένας δεν είναι άτρωτος.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αντι να βγουν και να πουν ευθαρσως “κυριες και κυριοι,δεν ξερουμε ακριβως ποτε,πως και για ποσο διαστημα λειτουργει το καθε εμβολιο,δεν ξερουμε πως δρα στις μεταλλαξεις,γενικα δεν ξερουμε πολλα οποτε καντε οτι θελετε”,καθονται και εφευρισκουν καθε φορα διαφορες ευφανταστες θεωρειες για να δικαιολογησουν τα εμβολια,τις οποιες ανασκευζουν μετα αναλογα με τις συνθηκες και την περιπτωση.Μα δεν καταλαβαινουν οτι ετσι γινονται και αναξιοπιστοι και γελοιοι;Καλυτερα να απαντησουν ειλικρινα “δεν ξερω”,παρα να λενε οτι θελουν.

  2. επειδη σ αυτη τη πουτανα τη ζωη ολα εδω πληρωνονται…….περιμενε μουνοπανο και συ και αλλοι ομοιοι σου να δεις τι θα παθετε

  3. Δηλαδή για να καταλάβω, οι μεταλλάξεις που υπάρχουν όπως η νοτιοαφρικανικη, η ινδικη κτλπ είναι μεταλάξεις που γίνανε από εμβολιασμένους ???????????????

  4. Δε μας λέγει καλά ο Βασιλακόπολος ε τότε γιατί να κάνουμε το εμβόλιο ; Θα μας τρελάνετε ;

  5. “Ο ιός μέσα του θα πιεστεί και μεταλλαχθεί “.!!!!…ΣΟΚ!!!
    Άρα λοιπόν αυτοί που φωνάζουν ότι η μεταλλάξεις ευθύνονται από τον εμβολιασμό έχουν άδικο;
    Παραδοχή λοιπόν ΔΙΑΔΏΣΤΕ το !!!

  6. ΟΣΟΙ ΠΈΡΑΣΑΝ ΚΩΡΟΝΟΪΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΆΤΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΊ
    ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΈΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ
    ΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΑ.ΕΑΝ ΌΜΩΣ
    ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΤΕ…….ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ

  7. Αυτός πρέπει νάναι ο μεγαλύτερος παπάρας-ειδικός !
    Στην αρχή της πανδημίας έλεγε:
    “Η μάσκα όχι μόνο δεν προστατεύει αλλά αντίθετα είναι εστία μόλυνσης. Σε λίγο υγραίνεται και αυξάνεται ο κίνδυνος γι’ αυτόν που τη φορά..κ.λ.π ”
    Γειά σου γιατράρα μου !!!

  8. ΑΥΤΌΣ ΛΈΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑΣ Η ΜΈΝΤΙΟΥΜ????????? ΑΝΤΕ ΦΆΕ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΛΑΜΌΓΙΟ

  9. Ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή γνωρίζουν και δεν το λένε.
    Βασικά ναουμ πιστεύω το δεύτερο.

  10. Τί λές ρέ χαμένε ; Πες μας κάτι καινούργιο . Από κωλοτουμπα σέ κωλοτουμπα . Βαρεθηκαμε νά σάς ακούμε νά γνωματεύετε μέ υποθετικά σενάρια καί μπόλικα Εάν καί Εφ’οσον ελπίζοντας νά σάς κάτσει τό εμβόλιο . Ηλθε η ώρα νά μπαλωσετε μέ τά κατάλληλα στατιστικά στοιχεία τήν πορεία τής πανδημίας γιά νά καλύψετε τά κρούσματα γιά νά μήν χάσετε τουρίστες. Τούς χαιρετισμους μου στόν δεξυ ψάλτη Σωτήρη. Πού λουφάζει ;

Comments are closed.