ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΠΑΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ! ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ… ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
tyy

Με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Κασιδιάρης, το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του δημοτικού συμβουλίου στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έχει εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, δεν παραβρέθηκε στην ορκωμοσία.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε υποβάλει αίτημα αδείας από τη φυλακή όπου βρίσκεται ως καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 χρόνων και 6 μηνών, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία, το οποίο εγκρίθηκε. Ωστόσο, αποφασίστηκε να ορκιστεί άλλη ημέρα.

Έπειτα από την χορήγηση της πενθήμερης άδειας, αναμένεται να βρεθεί εκτός των φυλακών Δομοκού από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μία φορά την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

 

Ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έθεσε τον Ηλία Κασιδιάρη σε αργία.

Έτσι, εκπίπτει από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας. Δημοκρατία έτσι;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

66 Σχόλια

  1. αν δεν φάνε κανεναν εισαγγελεα δεν γίνεται τιποτα.

  2. ΛΕΥΦΤΕΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΚΗΝΙΣΜΟΥ. ΛΕΥΦΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ Μagna Greacia ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ με την Ελλαδα. Αφυπνιση του ελληνισμου σε ολο τον πλανητη. ΑΜΗΝ.

    1. Θες λευτεριά αλλά δεν ξέρεις ούτε πως γράφεται….Αμ το ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΚΗΝΙΣΜΟΥ ….πού το βάζεις!
      Ειδικά τα Αγγλοιταλικά σου σκοτώνουν….τρομάρα σου, Παγκόσμιε ούγκανε….

  3. Οσοτον διωκεται τοσο ο λαος θα τον υποστηριζει ,διοτι ειναι εναντια σε αυτο το νοσηρο και σαπιο συστημα.
    Χωρις λογο στην φυλακη ,ενω τοσοι εγκληματιες πολιτικοι ειναι εξω και ανεγγικτοι απο την δικαιοσυνη.

  4. Δεν έχουμε Δημοκρατία.καλη πρωτοχρονιά σε όλους.

  5. Τον τρεμουν τα ανδρεικελα ακομα και φυλακισμενο!! Δεν υπαρχει πιο μεγαλη αδικια να εισαι στην φυλακη χωρις να εχεις κανει τιποτα!!! Απλως και μονο επειδη ηταν βουλευτης ενος κομματος που τους εκανε τους Ανθελληνες την ζωη δυσκολη και η ανοησια του Ρουπακια τους εδωσε την ευκαιρια που ζητουσαν , καταπατωντας καθε εννοια δημοκρατιας , και τους εβαλαν φυλακη , ενω , το σπουδαιοτερο , η εισαγγελεας ειχε προτεινει αθωωση!! Για τετοια δημοκρατια μιλαμε!!! Οι εγκληματιες εξω ελευθεροι και οι αθωοι φυλακη , πολιτικοι κρατουμενοι!!

  6. Ο άνθρωπος που έφτυσε τους κλέφτες κατάμουτρα και δεν μπορούσαν να μιλήσουν και έκαναν σαρδάμ….!εεε… Τιιιι.. δεν ξέρω… Δεν είδα…. δεν άκουσα….καθε εξεταστική για γέλια κ για κλάματα δείτε βίντεο youtube που πήγαν τα εκατομμύρια του κοσμακι σε ποιες τσέπες, ποιοι φαληρισαν το κράτος κ ποιος πληρώνει το ΜΑΡΜΑΡΟ….οι μ@λ@κ€€€€€€€€€€ςςς.
    Βέβαια εχασε από την μαλάκια του κ αυτός κ οι Χρυσή αυγή. Δεν θέλουμε βία στην πατρίδα, ούτε όπλα, ούτε μαχαιροβγαλτες, ούτε τάγματα εφόδου, ούτε ψευτομαγκες. Έναν τίμιο, πατριώτη, καπετάνιο να κυβέρνησει ένα μπαταρίσμενο πλοίο και να το βάλει στην ευθεία θέλουμε, με σεβασμό στην δημοκρατία, στους θεσμούς, με δικαιοσύνη αλλά πάνω από όλα Αγάπη για τον άνθρωπο για τον διπλανό για τον πλησίον, και όχι αγάπη για το Χρήμα.

  7. Ζούμε σε καθεστώς χούντας με το μανδύα της δημοκρατίας. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει σε όποιον γουστάρει, αρκεί να ανήκει στην ΝΔ. Η ΝΔ έχει φορέσει το μανδύα ενός κόμματος που ψηφίζεται απο την μεταπολίτευση και 11 χρόνια τώρα, καταπατεί σύνταγμα, νόμους, υποκινεί την δικαιοσύνη, νοθεύει εκλογικά αποτελέσματα, χωρίς να τιμωρείται απο τον λαό.

  8. Ιδεολογικά είμαι απέναντι από τον Κασιδιάρη και δεν τον έχω και σε καμιά υπόληψη Όμως υπάρχει μία πραγματικότητα.Τον επέλεξε ο λαός της Αθήνας και μάλιστα με ψηλό ποσοστό.Και αντί να υπάρχει ακόμη γιατί όχι και νομοθετική ρύθμιση ακόμα και για αποφυλάκιση,σε ποσοστό ψηλό λαϊκής αποδοχής,οι ξεφτιλες του Κούλη, ένα άνθρωπο με λαϊκή αποδοχή,τα πουλημένα Κουλοκαναλα μας τον δείχνουν με χειροπέδες.Και στην αρχή το είπα.Πουθενα δεν συμφωνώ με τον Κασιδιάρη.Δεν συμφωνώ και για την τελευταία πράξη του.Να είχα λαϊκή αποδοχή και να δεχομουν να με βγάλουν με χειροπέδες σαν κοινό δολοφόνο; Ποτέ.Και παρεμπιπτόντως μετά από τέτοιες συμπεριφορές ο Κούλης με τι μούτρα φωνάζει στα διεθνή φόρουμ εναντίον του Ράμα για τον Μπελερη; Υποθέσεις κάπου μοιάζουν

    1. Πολύ σωστά φίλε μου!!! ΑΣ ανατρέξει ο Κούλης στο 1992 τότε που πρωθυπουργός ήταν ο πατέρας του,,!! Και το επαναλαμβάνω και πάλι,!! Το στέλεχος της ΝΔ Καλαμποκας δολοφόνησε τον καθηγητή Τεμπονέρα!!! Άρα δύο μέτρα και δύο σταθμά.!!!!

  9. Απλα δειχνουν με τις πραξεις τους οτι φοβουνται τον Ηλια και δεν καταλαβαινουν οτι ασφαλως με αυτα που κανουν μονο γελοιοποιουνταιγια μια ακομα φορα

  10. (χωρίς να κάνω συγκρίσεις φυσικά) εδώ έφερναν σιδηριοδεσμιο Τον Ιησού, στον Κασιδιαρη θα κολλήσουν (οι εξουσίες)?

  11. Αγαπητοί συνελληνες! Έχετε σιχαθεί κ εσείς όλο αυτό το μπο#ρδελο που λέγεται Ελλαδισταν; Γενικότερα έχετε σιχαθεί την κοινωνία; Το ανθρωπινο είδος; Περιμένετε μήπως κ εσείς πώς και πώς να σφυρίξει τέλος σε όλο αυτό το τερατουργημα που λέγεται κοινωνία στα τέλη του 2023; Υπάρχει κανένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ πια σε αυτόν τον κόσμο που να μην σκέφτεται μόνο τον εαυτό του;;;;;

  12. Δηλαδή, αυτός κάνει για πρωθυπουργός; Αν είναι δυναμόν. Ήμαρτον, ρε ήμαρτον..

    1. Πελασγέ, πληρωμένο τρολάκι, δεν κάνει ο Ηλίας για πρωθυπουργός και κάνει η Κούλα; Ανθελληνικό σκουπίδι, κάτι τέτοιοι σαν και σένα καταντήσανε την πατρίδα μας σ’ αυτά τα χάλια.

  13. Εδώ σε όλο το κόσμο πλανάται μια απορία!!! Άσχετα αν συμπαθούν η αντιπαθούν τον Κασιδιάρη!!! Τι έκανε ο άνθρωπος και σέρνεται σιδηροδέσμιος! Απ’ ότι γνωρίζω δεν σκότωσε κανένα δεν έκλεψε κανένα δεν λήστεψε κανένα! Σιδηροδέσμιος πολιτικός κρατούμενος για τις ιδέες του,!!! Ωραία δημοκρατία να τη χαιρομαστε!!! Θυμηθείτε το 1992. Τον καμματαρχη και στέλεχος της Ν.Δ. Καλαμπόκα που δολοφόνησε τον καθηγητή Τεμπονέρα!!!! Για αυτό ΜΟΥΓΚΑ ε?
    !

  14. Παιδιά ο Κασιδιάρης δεν πιστεύω ότι μετά απο όλα αυτά που έζησε θα συνεχίσει να είναι στην πολιτική. Μπορεί να είναι και συννενόηση να βγει και να μην μπορεί να είναι δημοτικός σύμβουλος ή αργότερα βουλευτής και έτσι να πει ότι δεν ασχολούμαι πια.

  15. σκηνές απο Αλβανοχωρι σάπιων ελληνοφώνων σφουγκοκωλάριων, μαριονετών Σταλινοφασιστων οπαδών κόκκινης δικτακτοριας, αίσχος και κατάντια της Δημοκρατίας, απολυτη διάλυση κράτους, δικαιοσύνης στημένων (μαριονετών).!!

  16. Παιδιά η παγκοσμιοποίηση δεν θέλει εθνικιστικά κόμματα. Αυτά συσπειρώνουν τους λαούς σε παραδοσιακές αξίες. Θέλουν διαλυμμένα έθνη για να μπορούν να τα υποτάξουν. Παντού υπάρχει διάλυση του κρατικού ιστού. Ιδίως στην Ελλάδα υπάρχουν φαινόμενα διάλυσης και ανασφάλειας γιατί η Ελλάδα τους ενοχλεί με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Και τα δυο αυτά είναι αντίποδας στον επερχόμενο Αντίχριστο. Εδώ σταμάτησαν οι Πέρσες, εδώ σταμάτησε ο Γερμανικός άξονας. Τώρα κατάλαβαν ότι αυτά τα δυο (Ελληνισμός και Ορθοδοξία) αποτελούν τον συνεκτικό μας ιστό. Γιάυτό και κυρίως από το 1980 και μετά αλλοίωσαν την Ελλάδα από αυτά τα δυο. Διέλυσαν την Παιδεία, και χλευάζουν την Ορθοδοξία. Άλλωστε το είχε δηλώσει και ο Κίσινγκερ: ΄΄Οι Έλληνες είναι ανυπότακτος λαος,δυσκολοκαταβλητος.Εχει ιστορία και πολιτισμό και δεν υπακούει ευκολα.Για να τον δαμάσουμε πρέπει να αλλοιώσουμε τον πολιτισμό του,τη θρησκεία του,την γλώσσα του,την καθημερινότητα του΄΄. Αυτό γίνεται τα τελευταία 40 χρόνια με ταχύτατο ρυθμό.

  17. Βράζουμε έξω και είμαστε πολλοί βρωμομπασταρδα του Τερυ και των παρατρεχαμενων.

  18. Τον φοβούνται και πίσω απ τα σίδερα. Για ποιο λόγο ο Κασιδιαρης είναι μέσα θα μάθουμε? Σε εγκληματική οργάνωση δεν ήταν ούτε διώκεται ποινικά, τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος, αυτούς που φτωχοποιούν τον μέσο Έλληνα με λιστρικη φορολογία και εκδιωξη χιλιαδων νεων απ την χώρα μέσα στην απελπισία, αυτούς που έκαναν εργαλείο τους την δικαιοσύνη διορίζοντας λαμογια να την εκπροσωπούν και να τους βγάζουν λάδι ποτε θα τους δούμε με χειροπέδες και στην μπουζου? Ηλία είσαι ο μόνος ηγέτης γι αυτήν τη χώρα και ο λαός το ξέρει. Ολοι είδαμε τον τσιβδομπακογιαννη να τον βρίζει ο λαός και να τον προστατεύει ολοκληρη ταξιαρχία της αστυνομίας. Σε λιγο δε θα μπορεί να τον προστατεύσει ούτε ο θεος

  19. Καμία δικτατορία δεν κρατάει για πάντα. Το κράτος των δοσίλογων κύν@ιδων θα πέσει και θα κάνει κρότο.
    Μπορεί οι προδότες να δίκασαν και να καταδίκασαν τον ΛΙΑΚΟ με μεθόδους μεσαίωνα και ο λωτοφάγος ραγιάς να είναι αραχτός στον καναπέ αλλά στην την ιστορία την γράφουν οι λίγοι.
    Σύντομα στις οθόνες σας.
    (Όλοι οι πραγνατικοι΄Έλληνες δίπλα στον ΛΙΑΚΟ. Οι υπόλοιποι ελεεινοί και ελεεινήδες στα τέσσερα).

  20. Το σύστημα Μητσοτάκη δεν θα τον αφήσει τον Ηλία σε χλωρό κλαρί να είστε σίγουροι για αυτό και μην τρέφετε αυταπάτες ειδικά οι οπαδοί και πολιτικά άπειροι. Ξέρετε ότι η πολιτική είναι ένα βρώμικο παιχνίδι και το σύστημα έχει άκρες και ρίζες που για να το πολεμήσει κάποιος πρέπει να σκέφτεται πονηρά και ομαδικά. Αν μπορούσαν να κάνουν όλοι όσοι μιλούν για πατριωτισμό ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο και να αφυπνίσουν τον κόσμο και ειδικά όσους δεν πάνε στην κάλπη τότε μόνο το υπάρχον σύστημα θα είχε πρόβλημα. Ένας μόνος του όσες αλήθειες και να πει, όποιες καλές προθέσεις και να έχει πάντα βρίσκουν τρόπο και να τον φιμωσουν, και να διαστρεβλώσουν τα λόγια του, και να μην ακούγονται παντού οι απόψεις του και στο τέλος να τον εξαφανίσουν απ’τα πράγματα. Ο Ηλίας απ’τα παθήματα του πρέπει να πάρει μαθήματα και να είναι έτοιμος για πολλούς ελιγμούς αλλά και συμφωνίες και συνεννοήσεις με στόχο όχι ένα κομματιδιο του 5-10% αλλά ένα πατριωτικό κόμμα του 20%. Αυτό φοβούνται και όσο πιο γρήγορα γίνει κατανοητό απ’όλους τόσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνει κάτι. Αλλιώς με 5-6 κομμάτια από 1-10% είναι το απόλυτο διαίρει και βασίλευε, η χαρά του Κούλη,του συστήματος και των αριστερό απλυτων.

    1. Κάπου εδώ, αρχίζει η λείανση του εδάφους, για την υποστήριξη των γιαλαντζί πατριωτών, τύπου βελόπουλου.
      Κατηγορείς το σύστημα για ύπουλες μεθοδεύσεις και μετά πας και ψηφίζεις τους υποψηφίους του!
      Χέζε ψηλά κι αγνάντευε.

  21. ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ
    ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ !
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΑΔΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ !
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΣΑΡΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ , ΤΟΝ
    ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ …
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΄΄ ΛΟΓΟΤΙΜΙΤΗΣ ΄΄

  22. Συνήθως μέσα από την φυλακή βγαίνουν οι ηγέτες….Αραφάτ …Κολοκοτρώνης κλπ. Πάντως οι μεγάλες αλλαγές γίνονται μετα από χοντρά γεγονότα …..όπως πτώχευση ,κραχ….απώλεια νησιού ….μεγάλος σεισμός ..κλπ…..λένε ότι στο 24 αυτό που έρχεται δεν υπάρχει…..καλή χρονιά και ο θεός βοηθός…..

  23. Κατά τα άλλα ζητάμε από το Ράμα να ελευθερώσει το Μπελέρη να πάει να ορκιστεί.
    Φαντάσου γέλιο ο Ράμμα.
    ΤΣΙΡΚΟ GREKO ΜΑΣΚΑΡΑ

  24. Ηλία κάνε λίγο υπομονή η ευρώβουλή είναι κοντά άλλοι 6μηνες έμειναν. Μετά από την ευρώβουλή πηδα την δήθεν δημοκρατική συμμορία της Ελλάδας. Εσείς στην κυβέρνηση ξερεται ότι ο τροχός γυρνάει. Τα σιδερα περιμένουν και μαζί το 80% των Ελλήνων περιμένουν αυτήν την στιγμή που με βραχιόλια θα σας οδηγούν στην φυλακή. Το υπόλοιπο 20% είναι ψηφοφόροι των κομμάτων που αυτήν την στιγμή λυμαινουν την Ελληνική βουλη

    1. Τα ποσοστά που δίνεις δεν έχουν καμία βάση γιατί αν ήταν έτσι οι συσχετισμοί δυνάμεων θα ήταν διαφορετικοί. Δυστυχώς πενήντα χρόνια τώρα έχουν βολεψει πολύ κόσμο, έχουν δώσει γη και ύδωρ σε πολλές οικογένειες επιχειρηματιών, έχουν φτιάξει ένα σύστημα μίζας και κολλητών και το κυριότερο έχουν καταφέρει να διαλύσουν την οικογένεια όπως την ξέραμε και να μολύνουν την εκκλησία. Ξέρουν επίσης ότι ο Έλληνας είναι παρτακιας και έχουν σπείρει το διαίρει και βασίλευε σε όλους τους τομείς. Σου θυμίζω οι εμβολιασμενοι πως αντιμετώπιζαν και τι έλεγαν και έκαναν στους ανεμβολιαστους. Για αυτό κράτα μικρό καλάθι. Κάποτε ο τροχός γύρισε μετά από 400 χρόνια.

  25. Ηλία Ζεις εσύ μας οδηγείς !!!

  26. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος…η σιωπή του κάνει μπαμ…το ξέσπασμα του θα είναι καταλυτικό και πλήρως τρομακτικό…Ο Ηλίας γεννήθηκε ηγέτης… χωρίς καμμία προσπάθεια.. χωρίς καμμία κίνηση ξεσηκώνει κόσμο…Ας μην υποτιμάει κανένας τον ελληνικό λαό και κυρίως τους ορκισμένους του φίλους που είναι περισσότεροι από ότι φαντάζονται ορισμένοι..Ας είναι ευλογημένος..η αγάπη του κόσμου είναι μαζί του.. λίγο αργά.. λίγο νωρίς.. ότι είναι να γίνει θα γίνει…

    1. O Ελληνικός λαός είναι κάργα ηλίθιος και το αποδεικνύει καθημερινά, με τις μάσκες που φοράει στους δρόμους, με τους νενέκους, ψυχοπαθείς, φωνακλάδες, πατριδοκάπηλους, ανώμαλους(βάλτε ,ό,τι άλλο κοσμητικό επίθετο) πολιτικούς. Και μη βαυκαλίζεστε περί ξεσηκωμού, γιατί η ηλιθιότητα είναι μη αναστρέψιμη.

    2. O ελληνικος λαος ειναι οχι απλα ηλιθιος,αλλα το νο1 στον πλανητη.
      Οσο περισσοτερο τον γαμ τοσο τους ψηφιζει.
      Δεν υπαρχει αλλος λαος στον κοσμο,που να του εχουνε μειωσει στο μισο το βιοτικο επιπεδο,να του εχουνε πουλησει τη χωρα του,να του εχουν βαλει μεσα εκατομμυρια ισλαμιστες εισβολεις που τους πληρωνει επιδοματα,ενω αυτος πενεται.Πενηντα ολοκληρα χρονια ψηφιζει τους αρχικλεφτες και μαφιοζους,τον εχουνε ρημαξει κατακλεψει,τον δουλεβουν καθε μερα,τον κλεβουν παντου,τον εχουνε ξεσκισει στην κυριολεξια,κι αυτος καθεται και τους κοιταει…
      Οχι,δεν ειναι απλα ηλιθιος,ειναι το νο1 στο συμπαν παγκοσμιως.
      Μεχρι και οι εξωγηινοι το ξερουν.
      iq και διανοητικο επιπεδο νηπιου και αν,στην κυριολεξια.
      Ο δε Ηλιας ειναι καθαρος και εντιμος,αλλα ειναι μονος του απεναντι στη Μαφια που ελεγχει τα παντα.
      Οσο και να προσπαθει και οσο καλες προθεσεις και να εχει,δεν εχει καμμια τυχη,με ενα λαο πανηλιθιων ζομπι…

  27. Ηλία Ζεις !! Εσύ μας οδηγείς !!!

  28. Αληταμπουρα πολιτικε Κουλη ιδου τα χαλια σου ρε πολιτικε αρουραιε ολοι οι φιλοι σου εγκληματιες εξω τι να πρωτοθυμηθω .Παιδεραστες εξω Βιαστες μικρων κοριτσιων εξω εγκληματιες των Τεμπων εξω, Δολοφωνοι ,φωτιες στην μιση Ελλαδα ολοι εξω καταστροφες περιοχων βλεπε Ματι ολοι εξω,και τοσα αλλα. Σε αυτο το μπουρδελο Κρατος του κουλη εαν πεις οτι εισαι Πατριωτης και αγαπας την Πατριδα τους Ελληνες την Ορθοδοξια και την Οικογενεια εισαι φασιστας για τους απλυτους και φυλακη,για ολα τα αλλα μπουμποκια του υποκοσμου εχουν την ……εκτιμηση των ομοιων ,βλεπε την……εκτιμηση και την ….μεγαλη…..αγαπη που εδειξε ο κοσμος στον Ντορογιο στην ορκωμοσια του Νεου Δημαρχου της Αθηνας.παλι καλα που δεν εφαγε και ξυλο αυτη ειναι η ……αγαπη του Ελληνικου λαου στο …..προσωπο σας και οσο βασανιζεις με διαφορα τερτιπια σου γιατι τον φοβαστε ολοι σας τον Κασιδιαρη τοσο τον δυναμωνεις στα ματια του λαου .Πολιτικε της Μαπας και της φαπας !!!!!!!

  29. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΚΟΥ ΧΩΡΟΥ????? ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΝ ΒΡΩΜΟΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΗΚΙΑ… ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕ ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΑΘΩΟΟΟΟ….ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΕΜΥΤΑ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΚΑΣΗΔΙΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

    1. Ἄν γινόταν ὁποιαδήποτε κίνηση ἀπό τόν κόσμο, θά τήν πλήρωνε ὁ Ἠλίας (γνῶμη μου). Δέν θά δίσταζαν, νά τοῦ φορτώσουν τήν κατηγορία γιά ὑποκίνηση ὁπαδῶν. Ψάχνουν δικαιολογία, ἀκόμη γιά τό ἄν βήξει στραβά. Λίγη ὑπομονή ἀκόμη.

      1. Μεχρι τοτε δεν θα χει μεινει τιποτε ορθιο αγαπητε ειδη λαθροεποικιζομασται με γρηγορους ρυθμους ειδη γινομαστε μειονοτητα στιν χωρα μας ειδη με τα σκουπηδια που μας φερνουν η εγκληματηκοτητα ειναι στα κοκκινα η νεολαια εχει τα μαυρα της τα χαλια σκωτονονται για μια μπλουζα… ειδη ξεπουλαναι και τον τελευταιο υφαλο βραχο βραχακι του Αιγαιου και μεις πεταμαι χαρταετο εως ποτε υπομονη ???? οταν θα εχουμε γινει αστροσκονη?????

        1. …..καμμιά σωτηρία να μάθεις γράμματα υπάρχει ή χαλάμε τα μάτια μας τζάμπα;

  30. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του δήθεν “Δημοκρατικού Τόξου” της Ελλάδας, διότι όλοι αυτοί οι αλαζόνες “Σοσιαλιστές”, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΚΟΚικού Μητσοτάκη αλλά κυρίως των Αμερικανών Democrats, ότι είναι ιερό τους δικαίωμα τους να “τρώνε” και να ζουν πλουσιοπάροχα από τα χρήματα των φτωχοποιημένων Ελλήνων.
    Ο τροχός θα γυρίσει, διότι τίποτα δεν μένει το ίδιο για πάντα.

  31. Αυτό το σόου να του φοράνε χειροπέδες και άλλους εγκληματίες να τους αφήνουν ελεύθερους δίχνει πως τον φοβούνται Ναι Ηλία σε φοβούνται γι αυτό όταν βγείς θα χάσουν τον ύπνο τους.

  32. Εν το μεταξύ σε 6 εβδομάδες βγαίνει από τη φυλακή ενώ σήμερα είναι επικίνδυνος και πρέπει να τον πάνε με χειροπέδες, σε 6 εβδομάδες όχι;

    Ο Κουφοντίνας που σκότωσε κόσμο, κυκλοφορεί ελεύθερος με άδειες γμ το φελέκι μου. Το ίδιο και δολοφόνοι που βιάζουν και σκοτώνουν συνεχώς μόλις βγαίνουν από τη φυλακή με άδεια.

    Και δεν είμαι Κασιδιαρικός, αλλά βλέπω την πολιτική δίωξη του καθεστώτος, βλέπω τον εαυτό μου στην θέση του ως αντικαθεστωτικός πλέον.

    ΣΣ αντικαθεστωτικός δεν σημαίνει πλέον “αναρχοάπλητος αντίφα”, γιατί αυτοί είναι το καθεστώς.

    1. Τα είπες όλα Νικόδημε. Όλα τα δεξιά πλουσιοπαιδα και καλά από αντίδραση στο σύστημα των γονιών τους που τους θρέφει,γίνανε αντιφα. Μια χαρά όμως αγαπούν τους λαθρο, για φθηνά και ανασφάλιστα εργατικά χέρια προς όφελος των μπαμπάδων τους.Ανθρωπιστες οι πλεονέκτες;;; Από πότε;;;

      1. Το έχω ξαναγράψει και το ξαναλέω,!! Ο Παπαδόπουλος έκανε ένα τεράστιο σφάλμα!!! Πρώτα έπρεπε να στείλει στα ξερονήσια τους δήθεν γιαλαντζι δεξιούς και μετά τους αριστερούς! Θα ξεκαθάριζε η Ήρα από το στάρι! Ο άνθρωπος όμως γνήσιος στρατιωτικός και πατριώτης δεν υπολόγισε με ποιους είχε να κάνει!!! Και το πλήρωσε!!!!

  33. Ωραία, τώρα θα δεχόμαστε και συμβουλές από καταδικασμένους…

    1. Ευτυχώς που σου αρέσουν οι νταβατζήδες λαθρεμποροι και πρεζεμποροι που έχουν όλα τα τουρκοκαναλα.

      1. Δεν μου αρέσουν αυτοί που λες έτσι κι αλλιώς αλλά δεν θέλω και ναζιστική σάλτσα από πάνω….επειδή οι Έλληνες κυβερνώντες είναι ανίκανοι δεν θα τιμήσω και τον Χίτλερ γιά να φέρω την αλλαγή στον τόπο μου…..ούτε σπάζοντας πάγκους φτωχών ανθρώπων σε λαικές σώζω την πατρίδα μου.Αυτά!

    2. ποιος καταδικαστηκε και ποτε για ψαξε με τη γελοιες κατηγοριες τον εχουν μεσα και μετα μιλας αλλοστε τον αλλο μηνα τελειωνει το δεκαοχταμηνο και ο ανθρωπος μπορει να βγει εξω αμα δεν τουχουν φορτωσει τιποτε αλλο καθος μιλαμε για ατιμα ατομα χωρις μπεσα προδοτεςςςςςςςςςςςςςςς

  34. /b>Οι πολιτικοί απατεώνες πού χειραγωγούν την δικαιοσύνη έβαλαν φυλακή κάποιον ο οποίος κυνηγάει την πολιτική μαφία του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

  35. Έλεος, με τις χειροπέδες??? Τι έκανε??? ….
    Μήπως αυτός φταίει για τις δολοφονίες στα Τέμπη, στο Μάτι, στις φωτιές, στις πλημμύρες … Για τις αυτοκτονίες, για τις ξαφνικίτιδες, για τους πιλότους, για τους αστυνομικούς, για…, για… για… Για όλα αυτά ψάχνουν “ακόμα” τα “αίτια”……

  36. χθες ορκιστηκαν οι κλεφτες του προηγουμενου Δημαρχου…..
    σημερα ορκιστηκε ο πατριωτης …..μαζι με την Μπετυ βεβαια…..

    ΗΛΙΑ η επομενη ορκομωσια σου θα ειναι για Πρωθυπουργος……

  37. ΗΛΙΑ ΡΙΞΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΘΑ ΤΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ… ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ… ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ…

  38. Λιάκο μόλις πάρεις 20% άνοιξε κωλοτρυπίδες.
    Στέφανε στις επάλξεις, τσάκισε την αρπακτίλα της κουραδομεταπολίτευσης.

  39. Αν θυμάμαι καλά, απο το 1974 και μετά μας κυβερνάνε αριστεροί, τα μνημόνια τα έφεραν αριστεροί (σοσιαλιστές, λίγο ΝΔ και ο εθνοπροδότης ο Τσίπρας) αφού έφαγαν τα λεφτά της χώρας και την χρέωσαν. Γέμισαν την χώρα με λαθρό και κάθε μέρα ακούμε λαθρό να σκοτώνουν Έλληνες. Εμένα μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός, ότι η αριστερά είναι για τον λαό και όλοι οι άλλοι εναντίον του. Εγώ βλέπω όμως άλλα πράγματα. Γιατί τόσο μίσος για τη Ελλάδα και τους Έλληνες; Σε όλη την Ευρώπη ψηφίζουν τώρα πατριωτικά. Μάλλο ξύπνησαν, ἠταν και αυτοί….

  40. Οι εγκληματίες αφήνονται ελεύθεροι και ο Κασιδιάρης, χωρίς να έχει κάνει κανένα έγκλημα, κυνηγιέται σαν ο χειρότερος εγκληματίας. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!

  41. Ηλία παλίκαρε βάστα γερά κοντοζυγώνει η λευτεριά!!Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου!!
    Τι έγινε ρε αχάριστοι-αχριστοι του Στρίγκα τον ξεχάσατε αυτόν που σας έβαλε στην βουλή???ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!Για λόγους ιδεολογικούς ηθικούς και αξιοπρέπειας εμείς οι ψηφοφόροι σας θέλουμε να μην έχετε καμιά σχέση με τον συστημικό Στίγκα εσείς οι βουλευτές!!Τέλος η κοροϊδία!!Καμιά στήριξη πλέον στους δήθεν Σπαρτιάτες!!Δεν εκφράζουν τις ιδέες μας ούτε τον εθνικισμό!ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    1. Θα σου σκίσει την κωλοτρυπίδα ο Λιάκος καθίκι γι αυτά που λες.

Comments are closed.