Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία ενάντια στην αδειοδότηση ”Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας”

Κοινοποίηση:
enantia-stin-adeiodotisi

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών, κινούμενα από αγάπη προς την Πατρίδα μας, ως χρέος όλων «των φρονούντων ελληνικώς» τουλάχιστον, λάβαμε μέρος στους αγώνες και στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που έγιναν σε όλη την Ελλάδα τα έτη 2018 και 2019, με αίτημα την αποτροπή και ανατροπή της μειοδοτικής «συμφωνίας» των Πρεσπών.

«Συμφωνία», που τελικά υπεγράφη την 17η/6/2018, παρά την εκπεφρασμένη αντίρρηση της πλειοψηφίας του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού. Στους αγώνες αυτούς, συμμετείχαν, για ψηφοθηρικούς λόγους όπως απεδείχθη, πολλά μέλη της σημερινής κυβέρνησης, που ενώ κατέλαβαν την εξουσία βασιζόμενοι στη δυσαρέσκεια του Λαού για την εθνικά ζημιογόνο αυτή «συμφωνία» και για την απαξίωση της λαϊκής βούλησης από την προηγούμενη κυβέρνηση, «ξέχασαν» να επανορθώσουν, παρά την καταφανή και συστηματική παραβίαση της «συμφωνίας» εκ μέρους των Σκοπίων, βολευόμενοι σε αυτή τη ΝΑΤΟϊκή συμφωνία και επιρρίπτοντας την ευθύνη στους προηγούμενους.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι 12στες και λοιποί παγανιστές που είναι χαμένοι και δεν ξεσηκώνονται? Θα έπρεπε να είναι από τους πρώτους. Μόνο εμείς οι χριστιανοί τραβάμε το κουπί. Παρτάκηδες όλοι τους.

  2. ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ;

Comments are closed.