Ορεστιάδα: Νέο βροντερό ΟΧΙ στην επέκταση ΚΥΤ είπε ο Έβρος – Αποδοκιμασίες για Χρυσοχοΐδη – Μηταράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
evros-diamar

Η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ορεστιάδα ήταν η τρίτη κατά σειρά στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής και όλου του Έβρου γενικότερα, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επέκταση του ΚΥΤ και τη δημιουργία μεγαλύτερης δομής μεταναστών. Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνός εκπροσωπώντας όλους τους Μητροπολίτες της Θράκης, οι δήμαρχοι Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Πάνω απ’ όλα όμως ήταν οι απλοί Εβρίτες κάθε ηλικίας, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας του κορονοϊού και τον κίνδυνο μετάδοσης, φορώντας μάσκες που πάντως δεν τους εμπόδισαν να φωνάξουν ότι δεν θα δεχθούν κανένα τετελεσμένο από την Κυβέρνηση. Φυσικά για άλλη μια φορά εντυπωσιακό παρόν έδωσε ο Σύλλογος “Αινήσιο Δέλτα” με τον Πρόεδρο του Πάρη Παπαδάκη και όλη την διοίκηση και πολλά μέλη, οι οποίοι με λεωφορείο ήρθαν από την Αλεξανδρούπολη και έδωσαν παλμό και δυναμισμό. Έντονο παρόν κα από την ανεξάρτητη και αυτόνομη Επιτροπή Αγώνα για το ΚΥΤ Φυλακίου.

Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον Νότη Μηταράκη, που αυτή την στιγμή είναι ο πιο… μισητός άνθρωπος στο νομό Έβρου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, όταν ακούστηκε ότι θα έρθει στην περιοχή για να μας πείσει ότι πρέπει να αποδεχθούμε την αύξηση του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ κατά 240 λαθρομετανάστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αντίσταση μέ όλα τά μέσα κατά τής εβραιογερμανικής κυβέρνησης τού προδότη γουρλομάτη.Ο ζου-
    μπάς τό χέσιμο μίας σκουληκόμυγας τό Μηταράκι δέν είναι μόνο στόν Εβρο μισητός,είναι σέ όλη τήν Ελλάδα.Αν τολμήσουν νέ βγούν έξω μόνοι τους χωρίς σωματοφύλακες θά τούς λιντσάρι ό κόσμος καί θά τούς πετάξουν σέ κανενα βόθρο.
    Γιάννης Λάκων

  2. ο δήμαρχος Ορεστιάδας Μαυρίδης έπαιξε λίγο βρώμικο παιχνίδι……….ενώ είχε τηλεδιάσκεψη με Μαξίμου τον Σεπτέμβριο κ. δεν ενημέρωσε τ δημοτικό συμβούλιο. ΜΌΝΟΝ όταν ανέβηκε ο κινεζοματης ΖΟΥΜΠΑΣ. -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΙΒΑΛΩΝ εταιρεία μκο-τότε αποκάλυψε ο μαύρος στους συμπολίτες του μέσες άκρες.

  3. Χίλια άτομα ήταν και οι περισσότεροι άνω των 60 τους φοβήθηκε ο μηταρακης οι λαθρομετανάστες ειναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Comments are closed.