Ορεινή Κορινθία: «Τα παιδιά μας δεν πηγαίνουν σχολείο» λένε οι αυτοαποκαλούμενοι Παλαιοχριστιανοί

Κοινοποίηση:
lagoumi

Η αποκάλυψη του ότι μια οικογένεια ζει σε λαγούμι στην Κόρινθο, έφερε αναστάτωση στην κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά τους δεν πηγαίνουν σχολείο, ενώ χρησιμοποιούν μόνο βότανα και όχι φάρμακα.

H Σεβαστή Καλαϊτζιδάκη, μητέρα της οικογένειας, είπε: «Εγώ είμαι έγκυος τώρα στο 5ο παιδί. Όλα μαζί τα παιδάκια της οικογένειας είναι 6 – 7. Δεν είναι όλα δικά μου, είναι κι από άλλες οικογένειες και τα μεγαλώνουμε με τους μαμάδες τους» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μένω σε σπηλιά, μένω σε δεντρόσπιτο, καθώς είναι φτιαγμένο από κορμούς, λάσπη και χόρτα».

Ερωτηθείσα πώς οδηγήθηκε να μένει εκεί εξήγησε: «Ψάχναμε χρόνια να μείνουμε μακριά από την φασαρία της πόλης. Ο χώρος είναι ιδιωτικός και περιφραγμένος. Μαζί μας μένουν κι άλλες οικογένειες, είμαστε κοινότητα. Στο σύνολο είμαστε περίπου 10 άτομα».

Ο σύζυγός της Σεβαστής, ανέφερε ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν πηγαίνουν στο σχολείο καθώς δεν υπάρχει μέσο να καλύψει την χιλιομετρική απόσταση από εκεί που μένουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΑΤΚΙ;;;
    ΤΙ ΖΟΥΜΕ;;

  2. ΩΡΑΙΟΙ……..ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

  3. Αυτοί είναι οι πραγματικοί αντισυστημικοι ήρωες απέναντι από το μπουρδέλο κράτος που ρουφάει το αίμα των Ελλήνων χωρίς σταματημό.

Comments are closed.