ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ Γ#ΦΤΟΥ – ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΘΥΜΑ – ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 16χρονου, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης σφαίρας από το κεφάλι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Κατά πληροφορίες, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε η εμπλοκή του δικυκλιστή αστυνομικού στο αιματηρό περιστατικό και με εισαγγελική εντολή κρατείται. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αστυνομικός αναμένεται να μεταφερθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς του 16χρονου γ#φτου, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και την καταδίωξη από τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οργισμένοι για το συμβάν είναι οι συγγενείς του ανήλικου, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι και χειρουργήθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παράλληλα, νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Εντατική του νοσοκομείου, ενώ ομάδα της ΟΠΚΕ έχει παραταχθεί στον προαύλιο χώρο, με το κλίμα να είναι τεταμένο από τις αντιδράσεις των συγγενών.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα στο ΙΧ του έφυγε δίχως να πληρώσει.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Μετά από καταδίωξη ο οδηγός του ΙΧ αφού δεν σταμάτησε την πορεία του στα σήματα των αστυνομικών, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε σε τοίχο.

Μάλιστα έπεσαν και πυροβολισμοί, ενώ ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε στο κεφάλι, μετά το τραύμα από τη σφαίρα.

Να σημειωθεί, πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σημείο βρίσκεται κλούβα της αστυνομίας, ενώ το παρών έδωσε και εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. Ευσημα παρασημα στον αστυνομικο τωρα παλιοσιχαματα που συνεληφθη ετσι να κανουν ολοι οι αστυνομικοι αυτο να αποτελεσει παραδειγμα για ολη την αστυνομια μπαμ και κατω πολυ καλα του εκανε του μπασταρδου.

  2. ευσημα στον αστυνομικο και προαγωγη για το καλο σημαδι που εχει!!καποια στιγμη αυτο πρεπει να σταματησει με τα γυφτοπουλα κλεβουν ρημαζουν ειναι μεγαλο αγκαθι στην κοινωνια !!ας το καταλαβουν πως ο νομος ειναι για ολους αλλιως ενας ενας ας μας αδειαζουν την γωνια!

  3. … αλλιώς θα μενουν ανάπηροι και θα παίρνουν κι άλλο επίδομα!

  4. Αφήστε την Αστυνομία να κάνει την δουλειά τής. Ο Αστυνομικός έκανε την δουλειά του δηλαδή τη έπρεπε να κάνει να περιμένει να τον φάει ο γύφτος . Αν δικαστεί ο αστυνομικός καλό είναι όλοι οι συνάδελφοι του να παραδώσουν τα όπλα τους …..Μόνο έτσι θα καταλάβουν .

  5. Ψόφος στο δίποδο γυφτοβρομά.Μαζί του και οι αλληλέγγυοι του λώκου που κάνουν φίφες σε αλλοδαπούς και βρομά

  6. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟΓΡΗΓΟΡΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  7. O 16χρονος και πατέρας παιδιού!!! άρα ? κυκλοφορούσε τα μεσάνυχτα χωρίς δίπλωμα !! με το αμάξι ποιου? Βάζει βενζίνη και την κοπανάει , δεν σταματάει σε σήμα αστυνομικών ! Μήπως θα έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει ? Βασικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε

  8. έτσι όπως είναι μαζεμένα όλα τα ρομά, ξέρετε εσείς…

  9. Συνελήφθη ο μπάτσος ρε γ@μημενο κράτος που απλά έκανε αυτό για το οποίο πληρώνεται;;;;
    Μπράβο στο μπατσακι για αυτό που έκανε. Οι β-Ρομά λέει θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
    Ρε, μάζεμα όλοι σε ένα ξερονήσι και μια ναπαλμ να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο.

    1. Θαλαμοι αεριων μαζικης εξοντωσης και κρεματορια.

  10. Ηταν το πρωτο βενζιναδικο στο οποιο δεν πληρωσε τα καυσιμα;

  11. εγώ προτείνω να μην δίνουν αληθινά όπλα στους αστυνομικούς, να δίνουν νεροπίστολα και στην ανάγκη να λένε freezzz pyt the κοτ down
    πιστεύω είναι καλύτερα

  12. Μια είναι η λύση και αποτελεσματική απέλαση σε Γύφτους Αλβανούς Λαθρο και να μετά να δείς πως ξεβρωμιζει αποτελεσματικά ο τόπος

  13. Το οτι η στηλη αυτηπρος τιμη της]αφηνει ολες τις απιψεις,δεν σημαινει οτι καποιοι απο σας δεν ειστε φασιστοστοκοι και γκαου κοπροι.Δεν συζηταμε την παραβατικοτητα του πιτσιρικα,αλλα την απαιδευσια και την αδιανοητη αντιδραση του μπατσου.[Καλη δικαιολογια ο εμβολισμος]Δυστυχως δεν ειναι ηρωας,δεν εκανε σωστα τη δουλεια του,δεν ειναι αστυνομικος.Οι αστυνομικοι εχουν μιαν αλλη,πιο ωριμη και σωστη συμπεριφορα.Αυτα,για την μνημη του πιο “γρηγορου περιπολικου”που σε λιγες μερες συμπληρωνεται ενας χρονος απ’το φευγιο του,ανοα μπουρμπουτσαλα.

  14. Δεν υπαρχει κρατος λεμε.Ενα μπουρδελο ειμαστε και τιποτα περισσοτερο. Σε ολα τα κεντρικα δελτια ειδησεων πρωτο θεμα το καημενο παλικαρι που πυροβολησε ο κακος αστυνομικος. Ολοι ασχολουνται με τον σκατογυφτο,τους αληταραδες ρομα που μας σκατοκλεβουν μερα μεσημερι τα σπιτια μας, εμποριο οπλων,ναρκωτικων, βιζιτες κλπ. καλα εκανε ο αστυνομικος κια κριμα που δεν τον καθαρισε να ειμαστε με μειον εναν αλητη ρομα.

  15. Χαριστική ηθελε αυτό κ όλο του το σόι. Μπράβο στον αστυνομικό… που να βρει το δίκιο του όμως με τέτοιο κράτος. Δε κατάλαβα, τι προσφέρει η συγκεκριμένη φάρα; Τουλάχιστον παραδέχομαι τους Αλβανούς, γιατί δουλεύουν και προσφέρουν κατά κάποιο τρόπο..μιλω για τους οικογενειαρχες αλβανούς. Οι γυφτοι απ την άλλη είτε ακίνδυνος είτε κακοποιό στοιχείο, τα ίδια σκατα ειναι

  16. Βάλτε ρομπότ αστυνομικούς , προγραμματιστε τους…. και αφήστε να κάνουν αυτό που πρέπει…

  17. Μα να κλεψει πηγε το παιντι. Επρεπε να το πυρβολησει???? ! (αποσιωπησε ο ντενεκες οτι πηγε να εμβολισει το περιπολικο)

    ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙ΅ΤΟΥ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ??????
    Ο νομος ισχυει για ολους ρε ηλιθιοι που αυτοαναιρεισθε !!!!!

  18. Eύφημο μνεία στον αστυνομικό της ΔΙΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

  19. Για το βρωμοπαιδο θα μπλέξει ο άνθρωπος που έκανε τη δουλειά του. Που ήξερε ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό. Πλάκα μας κάνουν;

  20. Γ6φτοι , Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας…

  21. Σκόπιμα κάποιοι πηγαίνουν την κουβέντα αλλού. Λοιπόν, δουλειά της αστυνομίας (και υποχρέωσή της) είναι η παραπομπή στην Δικαιοσύνη ατόμων με αξιόποινη παραβατική συμπεριφορά. Η σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού ενός γ/φτου δεν είναι δουλειά της αστυνομίας. Είναι σαφές αυτό που ορίζει η νομοθεσία.

    1. Τι λες ρε μπουνταλά μπετόβλακα Τρολλ αν είναι τότε να παραδώσουν τα διακοσμητικά όπλα oi αστυνομικοι και αντί αυτού για όπλα να προσφέρουν ανθοδέσμες στον κάθε εγκληματία γύφτο

    2. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ . ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ . ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

  22. Τσιγγάνοι με BMW Και με Mercedes έκαναν ουρά για να πάρουν 1.000 ευρώ! Κοινωνικό Μέρισμα:
    Tην ώρα που σε χιλιάδες Έλληνες άνεργους και πραγματικά φτωχούς, το σύστημα στο κοινωνικό μέρισμα τους «πετάει» έξω είτε από λάθος του συστήματος, είτε από ελλειπή στοιχεία, εκατοντάδες χιλιάδες τσιγγάνοι και Αλβανοί με BMW και Mercedes πάρκαρουν έξω από λογιστικά γραφεία, έδωσαν το 20αρικο και βγάζουν τον Χριστουγεννιάτικο μποναμά της κυβέρνησης. Για τους Ρομά (ή τσιγγάνους στη λαϊκή γλώσσα) ας μην μιλήσουμε. Όπου επίδομα, αυτοί πρώτοι.

    Εκατοντάδες εικονικές γεννήσεις κοριτσιών Ρομά που απλά δεν υπάρχουν. Ένα μωρό μπορεί να δηλωθεί και 10 φορές. Γι αυτά παίρνουν επίδομα.

    Εκατοντάδες εικονικές εγγραφές παιδιών Ρομά σε σχολεία κάθε χρόνο. Πάνε έναν – δυο μήνες και μετά εξαφανίζονται. Απλά, για να πάρουν επίδομα.

    Και σε κάθε εξαγγελία επιδόματος είτε έκτακτο είτε προνιακό, οι Ρομά πρώτοι. Όλοι άλλωστε είναι άνεργοι. Ποιος έχει δει Ρομά να εργάζεται σε επιχείρηση και ποιος επιχειρηματίας θα πάρει έναν Ρομά για εργασία; Και για ποιον λόγο να τον πάρει; Για να βάλει μπελάδες στο κεφάλι του;

    Άρα, η μπίζνα των λογιστικών που έχουν απέξω από τη Παρασκευή το βράδυ μόνιμα καμιά 100αριά Ρομά και Αλβανούς «άνεργους» που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας στην Ελλάδα και δεν τα βγάζουν πέρα αποφέρει «μαύρα» χιλιάδες ευρώ, αν αναλογιστεί κανείς ότι για κάθε «κεφάλι» παίρνουν από 20 ευρώ.

    1. Καλά να πάθει ο νεοέλληνας, 45+ χρόνια τους ψηφίζει με χέρια και με πόδια.

    2. Σωστά. Λένε γέννησα, στο τσαντίρι/χωράφι/ δέντρο και το ίδιο μωρό το δηλώνουν 100 γύφτισσες

  23. κάνουν κουμάντο στην πλειοψηφία. Κουνιστοί, πάκια, αλβανά, γύφτοι, αλγερινά, νιγηριανά και λοιπά σκουπίδια του πλανήτη, μαζεύτηκαν εδώ και με το σιγοντάρισμα των ανθελλήνων θολοκουλτουριάρηδων ψευτοαριστερών (που τους φυλάνε όμως σε 24 ωρη βάση οι χωροφύλακες) κάνουν ότι θέλουν. Με παχυλά επιδόματα που κανένας Έλληνας νοικοκύρης δεν βλέπει, αν δεν ιδρώσει ο κώλος του. Με δικαιώματα προκλητικά. Ε όχι λοιπόν … ότι δικαίωμα έχει ο Έλληνας, αλλά και ότι υποχρέωση τον βαρύνει, αυτομάτως την έχει κάθε ένας που διαβιώνει στην Ελλάδα. Αλλιώς, να πάω κι εγώ να βάλω τζάμπα βενζίνη και μετά να το παίζω καμπόσος … καλά έκανε ο αστυνομικός. Μπράβο του ! Ν’ αγιάσει το χέρι του. Σε τέτοια υποκείμενα, πρώτα βαράνε, μετά ρωτάνε. Αλλά ο τσιγγανομαχαλάς, με μπροστάρισσες αυτές με το λαδωμένο κότσο, θα τσιρίζουν και θα κόπτονται : ¨”ιιιι, το παλεκάρι μας, ιιιι το σπλάχνο μας” … Αλλά τα αριστερά θα την κάψουν πάλι την Αθήνα, επέτειος Γρηγορόπουλου βλέπεις (τάχα μου δικαιολογία) …..

    1. Ποιοί είναι παρακαλώ οι κυρίως υπεύθυνοι γ’ αυτό το χάος κατάντημα;
      Μα φυσικά τα πολιτικά κόμματα συριζα-κυναλ που με την αμέριστη ανοχή τους είναι συνένοχη στο έγκλημα

  24. Όποιος αλληλέγγυος γουστάρει γύφτους και αραπάδες, να τους έχει στο σπίτι του. Αν το κ@λοκράτος του Μητσοτάκη, θέλει να προατεύονται οι πολίτες, πρέπει να δώσει εύφημο μνεία στον αστυνομικό της ΔΙΑΣ, για το ενδιαφέρον που έδειξε να συλλάβει έναν κλέφτη. Όλοι οι κ@λόγυφτοι, είναι δημόσιος κίνδυνος.

    1. ΟΧΙ σπίτι τους.Να πάνε στίς κωλοχώρες τους μαζί μ αυτούς και να κάτσουν όσο γουστάρουν(μέχρι να τους σφάξουν δηλαδή)

  25. ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ..ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΗΣΥΧΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ..ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ..ΣΙΧΑΜΑΤΑ.ΜΙΑΣΜΑΤΑ .ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ.ΦΟΝΙΑΔΕΣ.ΨΕΥΤΕΣ,,ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ Κ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ ΤΑΧΑΜ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ,,ΛΟΓΟΥ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ…ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ

  26. ΑΠο που κι ως που οι ΡΟΜΑ μπορουν ν παρανομουν χωρις τιμωρια ρε μαλακες???
    Ακου επιχειρημα : Ειχε και παιδι (ο 16 χρονος), Πως διαολο παντρευτηκε στα 16 τοκοπροσκυλο? Ειχε δουλεια?
    Αει να χαθειτε ψοφιμια !!!!!! ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ……….

  27. Απέλαση όλων των τσιγγάνων στη πατρίδα τους, το σημερινό Πακιστάν.

    1. Από το Πουντζαμπ της Ινδίας είναι. Έχουν δικαίωμα και για ινδικό διαβατήριο. Είναι αναγνωρισμένοι ως ομογένεια.

  28. Γιατί απειλείς & τρομαζετε τους αστυνομικούς; Ποιος θα μας προστατευη από αυτούς που μας κουβαλήσατε χωρίς να μας ρωτήσετε;

  29. Και τι επρεπε να κανουν να τον αφησουν τον αλητη να τους σκοτωσει;;;; Αντε ρε ξευτιλισμενοι αφηστε ελευθερο τον αστυνομικο που εκανε το καθηκον του!!!! Το κακο με την παραβατικοτητα των γυφτων εχει ξεφυγει προπολλου!!!! Φτανουν πια τα κλαψουρισματα, να γινουν ανθρωποι!!!!

  30. Είναι δεδομένο πως οι περισσότεροι από τους Ρομά συμμετέχουν σε εγκληματικές δραστηριότητες, κάποιοι λίγοι μπορεί να παίζουν και σημαντικό ρόλο σε αυτές. Όι βαρώνοι της κλοπής και του εγκλήματος που ζουν πάνω από το νόμο και κανένας δε μπορεί να τους αγγίξει.

  31. Αυτή η ατιμωρισία των γύφτων και γενικά των εγκληματιών έχει φέρει αυτή την κατάσταση. Να πηγαίνει ο γύφτος χαλαρά να βάζει βενζίνη τζάμπα και να το παίζει και μάγκας στούς αστυνομικούς. προσπαθώντας να τους εμβολίσει. Κράτος μπ…….λοοοοοοοοοοοοοοοο.

  32. Πολύ καλά έκανε ο αστυνομικός… Ρε ξευτυλισμενοι προδότες πολιτικοί αντί να βγείτε και να υποστυριξετε τον αστυνομικό διατάσετε έρευνα; Καθικια, αν θέλετε αστυνομικούς ήρεμους τότε απελαστε το 1,5εκατομμύριο λαθρο και τους γύφτους εγκληματιες, Εχετε καταστρεψει την χωρα προδότες. Πολλά μπράβο στο παληκάρι της ΔΙΑΣ

  33. είναι αρκετοί αστυνομικοί για φυλακή, όχι μόνον αυτός, που την έχουν δει ρομποκοπ

    1. Ειπε ο κλαους ενω καθοταν στα 4 και εβγαζε το στραπον απο το λοκω του

  34. O ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ Γ#ΦΤΟΥ
    (ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ Γ#ΦΤΟΣ)
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ Ο Γ#ΦΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

  35. Έπρεπε να σκοτώσει τρεις αστυνομικούς να αφήσει άλλους τόσους σακατεμένους και μετά την σύλληψη του αφού πρώτα είχαν δώσει άδεια όλοι οι ταλαιπωρημένοι ψυχικά αλληλέγγυοι να του έριχναν ένα χαστουκάκι και αυτό υπό αυστηρές προϋποθέσεις πάντοτε. Ότι σκατά ήτανε ο μπούτιας τα ίδια σκατά και απόσκατα είσαι και συ..

  36. Γύφτοι , Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας…

  37. ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ… ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ !!! ΧΑΧΑΧ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΙΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ‘ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ’ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΔΛΔ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΧΑΧΑΧ

  38. Θα καταργήσουν τα όπλα στους αστυνομικούς.ξυπνατε έρχεται τυραννία

  39. Και πολυ καλα εκανε ο αστυνομικος.Το ιδιο επρεπε να κανουν και με τους αναρχοκομμουνιστες και οχι να τους ανεχοντε.Μπραβο στον αστυνομικο

  40. ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ…ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜ. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΝΑΡΧΟΜΟΥΛΟΙ.

  41. Τάκη υπουργαρα μου, αν ξαπλώσεις 5-6 τέτοια καθάρματα ακόμα, σκέπτομαι μέχρι και να σε ψηφίσω.

  42. Τα χερια της ΕΛ.ΑΣ καποια στιγμη πρεπει νομιμα να λυθουν ! Η παραβατικοτητα στο Ελλαδισταν προ πολλου εχει χτυπησει καρακοκκινο!

  43. λεφτερια στην ηρωα αστυνομικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    να συλληφθουν ολοι οι αναρχοκομουνιστες που προτρεπουν και παροτρυνουν τους λαθρο επιβητορες τους να σφαζουν τον εληνικο λαο!!!!!!!!!!!!

    1. ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ.

  44. Πάω συμπρωτεύουσα να συμπαρασταθώ στα αδέρφια μου τους γύφτους, εκλογές γαρ εγγύς, είδατε μόρφωση που έχω, καλύτερη και από τον πρόεδρο Mr Μπούτια.

  45. Και τι έπρεπε να κάνει η αστυνομία; Να τον αφηνε να τους σκοτώσει αυτός; Δε πυροβόλισαν στο ξεκούδουνο, αυτός ο τέλος πάντον ανήλικος ρομά οδηγούσε παράνομα, έβαλε βενζίνη χωρίς να πληρώσει, δεν σταμάτησε στο σήμα της αστυνομίας κσι επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό. Είναι ένας εγκληματίας. Τι να έκανε η αστυνομία; Μυαλό οι ρομά δεν βάζουν και μπαίνουν στην παρανομία απο τα γεννοφάσκια τους. Μηδενική ανοχή σε αυτά τα στοιχεία

Comments are closed.