Οργισμένη ανακοίνωση της “Original 21” για Κορκονέα

Κοινοποίηση:
4865983

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ καυτηρίασε την απόφαση αποφυλάκισης του πρώην ειδικού φρουρού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Tην απόφαση αποφυλάκισης του πρώην ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, του αστυνομικού που το 2008 είχε σκοτώσει τον νεαρό Αλέξη Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια καυτηρίασε η «Original 21» στο πλαίσιο της εν εξελίξει φιλικής αναμέτρησης ΑΕΚ – Μέντιπολ Μπασακσεχίρ.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της «Ένωσης» ανήρτησε πανό στο ΟΑΚΑ στο οποίο αναγράφονταν: «Το κράτος σκοτώνει και μετά αθωώνει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οργισμένη ανακοίνωση της «χάρτινης φλωρOriginal 21» για Κορκονέα…

    για τα 11 θύματα του φαρμακοχέρη αμερικανοτσολιά σας της 17ν θα μας πείτε κάτι αντίστοιχα οργισμένο ρε φλώροι;

  2. 50 – 100 μαλακισμένα της Original μας έχουν στερήσει να δούμε την ομάδα μας στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια !!! Αλλάξτε λίγο Ρότα και ασχοληθείτε μόνο με την ομάδα μας και τίποτε άλλο !! Να βάλετε πανό και για την Μαρφίν και για την Μυρτώ και όχι μόνο για τα αναρχικά στοιχεία όπως είστε εσείς !! Όταν ιδρύσαμε την original εσείς είσασταν αγέννητοι !!! Ηλίθιοι ε ηλίθιοι !!

  3. Δεν νομιζω οτι ο Κορκονεας πυροβολησε επειδη ειχε τα νευρα του και καλο θα ηταν να μην εκφερει καποιος γνωμη την στιγμη που δεν ηταν μπροστα στο περιστατικο για να ξερει τι πραγματικα εγινε!!!!!!!! Οσο για τους οπαδους της ΑΕΚ να κοιταζουν την ομαδα τους και να παρατησουν τετοιου ειδους διαμαρτυριες υποπτες!!!!!!!! Διοτι δεν ειδαμε καμμια διαμαρτυρια για το ξεπουλημα της Μακεδονιας π.χ η για τους αθωους καμμενους της Μαρφιν!!!!!!! Λοιπον να τα παρατησουν αυτα, διοτι γινονται ενα με τους απλυτους των Εξαρχειων!!!!!!!!!

  4. Σκουπίδια της «Ορίτζιναλ», καμία ανακοίνωση και κανένα πανό για τα θύματα των αναρχοάπλυτων και την Μακεδονία, παίζει ή είναι «φασιστικό»;
    Ψοφήστε, ξεφτιλισμένα πρεζόνια, σεσημασμένες πισωκίνητες τερψίπρωκτες ανωμαλάρες.

  5. Για τους νεκρους της Μαρφιν, τον Αξαρλιαν, τα δυο παιδια στο Ν.Ηρακλειο – ανεξαρτητου ιδεολογιας- ,τους νεκρους στο Ματι ‘η στη Μανδρα, γι’αυτους που αυτοκτονουν σχεδον καθε μερα, κανενα πανο θα δουμε???

    1. Σωστος σε ολα, αλλα κανενας Κορκονεας δεν εχει το δικαιωμα να σκοτωνει, γιατι ειχε τα νευρα του. Αδικο που αποφυλακιζεται. Ο αστυνομικος πρεπει να συλλαμβανει και οχι να τραμπουκιζει και να πυροβολει. Το οτι δεν λειτουργει ουτε καν η δικαιοσυνη σε αυτον τον τοπο, δεν εξαγνιζει ενεργειες σαν του Κορκονεα. Επισης ειναι πολυ λυπηρο να βλεπεις οπαδικες θυρες να στιγματιζονται σαν αριστεροι η σαν εθνικιστες.

  6. Μαλάκες αεκτζήδες της ορίτζιναλ. κι όχι μαλάκες αεκτζήδες, καθώς κι εγώ αεκ είμαι. Σας μάρανε η αριστερή ιδεολογία μιζεροκακόμοιροι.. κοιτάχτε να υποστηρίξετε την ομάδα κι αφήστε την πρωινή γιατί έχετε ρέψει! Ξεκολήστε απ τα αριστερά συμπλέγματα.

Comments are closed.