“Οργιάζει” το twitter για τη “σφαλιάρα” του Σούνακ στον Κούλη (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
koulis

Η “πόρτα” που δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Σούνακ έφερε πολλαπλές αντιδράσεις. Όπως ήταν αναμενόμενο, χρήστες του “x” (πρωην twitter) βρήκαν ευκαιρία να… οργιάσουν.

Δείτε μερικά από τα posts:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Του είπε το πιθίκι : Κούλη θέλεις τα μάρμαρα εντάξει ,αλλά θα τα κουβαλίσεις μόνος σου. Πάρε τώρα ένα στην πλάτη και όταν ξαναέρθεις παίρνεις άλλο ένα έτσι σε κανά δυο χρόνια σιγά σιγά θα τα έχεις κουβαλίσει. Λογικό Ε!!

  2. Αχρηστος Κουλης! Κατ αρχας τα γλυπτά ανηκουν νομιμα στο μουσειο. Αυτο δεν αλλαζει. Τα υπολοιπα ειναι για κατανάλωση. Εαν ηθελε καποιος να τα ενώσει ας ξεκινούσε απο τα υπολοιπα 4 μουσεια στα οποια βρίσκονται! Οπως η Φλωρεντια το Λουβρο κλπ

    1. Τα κλοπιμαία, αγαπητέ Τάκη, ανήκουν νόμιμα ΜΟΝΟΝ στον ιδιοκτήτη τους, από τον οποίον αφαιρέθηκαν βίαια και με επαχθή τρόπο … ΄Οχι στον εκάστοτε κλεπταποδόχο … Ο νόμος διώκει και καταδικάζει κλέφτες και κλεπταποδόχους, αλλά εσύ, με την λογική του παραλόγου, τους νομιμοποιείς … IQ, ραδικιού (!!!)

  3. Φιλότουρκοι και ανθελληνες εγγλεζοι τα μάρμαρα είναι εθνική μας κληρονομιά και θα πρέπει ο μελαμψός αυτιας σας να παρέμβει στο κλεπταποδοχο βρετανικό μουσείο για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Comments are closed.