Οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας … “Βλέπει” η ΕΥΠ πίσω από την προσάραξη του Φ/Γ στη Τζιά

Κοινοποίηση:
CPROJECTSRSSReaderWebfeaturedb95a2374657bd16b756db2cdd4c8debd_XL

Νέο οργανωμένο  σχέδιο της Τουρκίας για μαζική μεταφορά προσφύγων & Λαθρομεταναστών  από την  γειτονική χώρα με εμπορικά πλοία,  προς Ελλάδα αλλά κι Ιταλία, «βλέπει» – σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας,  –η ΕΥΠ αλλά κι οι αρχές ασφαλείας πίσω από τη χθεσινή προσάραξη ενός φορτηγού πλοίου στον μώλο του λιμανιού της Τζιας.

 Η εν λόγω υπόθεση θεωρείται άκρως σοβαρή και να έχει απασχολήσει και σημαντικούς κυβερνητικούς  παράγοντες  αλλά και το  Μαξίμου.  σημαντικούς κυβερνητικούς  παράγοντες  αλλά και το  Μαξίμου.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από το Τσανάκαλε της Τουρκίας (στη νότια περιοχή των Δαρδανελλίων)  κι από τα αμπάρια του  βγήκαν 193  μετανάστες προέρχονται από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Πακιστάν και τη Σομαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας , εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες η ΕΥΠ είχε απόρρητες αναφορές  ότι η Τουρκία και τα κυκλώματα δουλεμπόρων που εδρεύουν στη γειτονική χώρα λόγω του «αποκλεισμού» από την ΕΛΑΣ του Εβρου και των συγκροτημένων κινήσεων του Λιμενικού για την αποτροπή εισόδου προσφύγων με λέμβους από το βορειοανατολικό Αιγαίο (λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών) θα επιχειρούσαν μαζικές προωθήσεις χιλιάδων προσφύγων με τέτοιου είδους πλοία.

 Έτσι ώστε να  υπάρχουν μαζικές μετακινήσεις  αλλοδαπών  αλλά και  να  μην προσελκύεται το «ενδιαφέρον» των λιμενικών  αρχών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΕΥΠ είχε ήδη ενημέρωση ότι είχε ξεκινήσει ένα  τουλάχιστον τέτοιο πλοίο από τα τουρκικά παράλια, χωρίς όμως να μπορούσε να προσδιορίσει για ποιο πρόκειται.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των λαθρομεταναστών και προσφύγων είναι και οι τρεις διακινητές.  Κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος, αποτελούμενο από δέκα  άτομα  μετέβη στο νησί, προκειμένου να βοηθήσει στο ανακριτικό έργο  για να   συγκεντρωθούν περαιτέρω στοιχεία για  τη νέα αυτή κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας .
Με κύριο ενδιαφέρον πού ήταν αυτοί οι λαθρομετανάστες, αν είχαν δώσει «παρών» στην κρίση του ¨Εβρου και ποιες ήταν οι κινήσεις των δουλεμπόρων.

 

από: veteranos.gr και greekarmy.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΠΡΟΤΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΔΕΛΟΙΟ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΌΒΑΤΑ 🐑🐑🐑🐑🐑??? ΔΕΎΤΕΡΟΝ ΖΗΤΩ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΈΧΟΥΜΕ ΣΚΎΨΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΔΊΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥΣ ΓΙΑ ΔΑΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΨΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΙΠΝΙΣΗ ΠΟΤΑΙ Ο. ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΡΩΕΙ

  2. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ???? ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ????ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ?????ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΚΕΑΣ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!! ΑΚΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????????

  3. ΓΙΑΤΙ????ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ……………ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΥΣΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑΡΘΕΙ ΕΔΩ……..

  4. ΜΠΑ ΜΠΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΗΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ????ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΜΕΤΙΑ ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΝ………ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΤΖΙΑ ΜΑΙΝΑΝΔΡΟΥ ΕΥΡΗΠΠΙΔΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΤΑ ΝΤΖΙΧΑΤΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…….ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ

  5. Εντάξει,η ΕΥΠ ”βλέπει”…Το ”δια ταύτα” ποιό είναι;Αποφασίστε να σπάσετε αυγά κάποια στιγμή…Δεν γίνεται αυτό το πράγμα,να μας δουλεύει και να παίζει με την ύπαρξή μας ο κάθε ημίτρελος τριτοκοσμικός σουλτάνος και εμείς να το παίζουμε ”πολιτισμένοι” και ”υπεράνω”…Ας δουλέψει η αυτοσυντήρηση επιτέλους,με ότι αυτό συνεπάγεται…Πόλεμος είναι,δεν το βλέπετε;Οι άλλοι στο Εβρο κάνουν απροκάλυπτη επίθεση και εμείς προσκυνάμε τις διεθνείς συνθήκες,που όλες παραβιάζονται εις βάρος μας;Ας πάρουμε λοιπόν ο καθένας από ένα αντίγραφο στο κασελάκι μας να λέμε στον άλλο κόσμο ότι υπήρξαμε ”νομοταγείς”…Ελεος…

  6. Πετάξτε τους σε ένα μπουντρούμι! Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια να βλέπουμε την κάθε λέρα του πλανήτη που έσφαξε χριστιανούς, βίασε παιδιά, κακοποίησε γυναίκες, να μπαίνει στην Ελλάδα και να γελάει στα μούτρα μας γιατί μας θεωρούνε κορόϊδα. Φιλοξενούμε όποιον καλέσαμε, δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν απο αυτούς και ούτε είμαστε διατεθιμένοι να συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε επειδή ο Ερντογάν ονειρεύεται οθωμανική αυτοκρατορία στην Ελλάδα.

Comments are closed.