Οργή στο twitter για την εισαγγελική παρέμβαση κατά Πολάκη-Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης για τον Βουλευτή

Κοινοποίηση:
Πολακης_0

Νέες διαστάσεις, λαμβάνει το ζήτημα της ανάρτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη. Η απόφαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να πραγματοποιηθεί προκαταρκτική έρευνα για τυχόν τέλεση δύο τουλάχιστον αδικημάτων: της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών, έχει προκαλέσει θύελα αντιδράσεων στο twitter, με τους χρήστες να βλέπουν για μια ακόμη φορά, την δικαιοσύνη να έχει επιλεκτική παρέμβαση και αντανακλαστικά.

Οι χρήστες βλέπουν μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια με σκοπό την απαξίωση του Παύλου Πολάκη, καθώς την ώρα που όταν άλλοι απειλούσαν εισαγγελείς, αλλά και δημοσιογράφους με φυλάκιση, κανένας εισαγγελέας και καμιά ΕΣΗΕΑ δεν είπε κουβέντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τί μας λες μωρή Ελλιά, ανθρώπινα δίποδα είναι κι αυτοί, επειδή παίρνουν ένα κωλοπτυχίο από το γαμημένο το σύστημα; Οι άνθρωποι του Θεού είναι πάνω από όλους. Θα κρίνουν ακόμη και αγγέλους. Και δεν δεν εννοώ τους τράγους.

  2. Τραβάτε σε μια μάντρα και …ανακουφιστείτε. Αρκετά με τα αριστερά 2ποδα.

  3. Παντου υπαρχουν οι π………… Οκαθενας μπορει να κρινει Οπως την αποφαση που ποτε δεν ξαναγινε μεσα σε 10 μερες να βγει απο τον Αρειο Παγο για τις εισπρακτηκες Ολοι κρινονται στην……….δημοκρατια

  4. θα το μετανοιωσει ο ΤΣΙΠΡΑΣ αν τον αποπέμψει. επιτελους μια αντρικια φωνη που λεει ΑΛΗΘΕΙΕΣ .μακαρι νάκατεβαινε στην θεσσαλονικη νάτου εβαζα δέκα σταυρους

  5. εδώ άλλοι παιδόφιλοι (Ν. Γεωργιάδης κ.α.) την γλυτώνουν και τρέχουν τον Πολάκη επειδή έβγαλε 15 ονόματα διεφθαρμένων δημοσιογράφων; ωραία δικαιοσύνη

  6. κατεβηκαν οι λαδοποντικες απο τα εδρανα και κανουν τσαρκα στις γειτονιες για πιουν αιμα. εφαγαν εναν σκασμο λεφτα και τωρα διψουν. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. λετε να μην τα ψεκαζουν?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 17Ν ΠΟΥ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΑ ΓΟΥΝΑΚΙΑ ???? τωρα ξεσαλωνουν….

  7. Για ξυπνάτε τα “χλωρά” … αλλιώς σας βλέπω…παραναλωμα μαζί..με τα “ξερά”..!!! Βέβαια μπορεί και να είναι ήδη αργά.. πολύ αργά…τα ίχνη είναι αποτυπωμένα και μ’ ανεξίτηλο στυλό γραμμένα.
    Οι νόμοι που υποτιμήσετε…θα σας καταπλακωσουν σαν χιονοστιβάδα .. ξυπνήστε και σώστε απ’ τη δικαιοσύνη…ότι ακόμα σώζεται…!!!
    Ο “Τολμών νικά”.

  8. Να πέσει η κυβέρνηση χτες…να εξαφανίστουν όλοι τους χτες… σπάστε τις τηλεοράσεις..με τις πέτρες όλοι τους..μα όλοι τους..πιο διεφθαρμένοι δεν γίνεται..

  9. Πολάκη γ@μησε τον Mr Μπούτια, βγάλε του στη φόρα όλα τα ψέματα που μας γέμισε τόσα χρόνια ο κοπρίτης του 15μελούς και θα σε τιμήσει ο λαός.

  10. Δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν δικαστή αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες μπορεί να κριθεί για όλα τα άλλα εκτός της αποφάσεις δεν μπενουν όλα στο ίδιο καζάνι τελοιωσε μπορώ να σου πω ότι είναι το μονο όργανο που δεν μπορεί να κριθεί

    1. Δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν δικαστή ;;;;;;;;;;;
      Τι είναι ρε ο δικαστής, Θεός ;
      Και ακριβώς επειδή δεν είναι θεοί αλλά άνθρωποι και οι δικαστές, πέφτουν και αυτοί σε ανθρώπινα σφάλματα.
      Κατάλαβες Ελλια ;

Comments are closed.