Οργή στις ΣΕΡΡΕΣ: Δείτε τους αλλοδαπούς που στέλνουν εκεί με λεωφορεία – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
111

Όπως όλοι οι πολίτες βρίσκονται στη λαϊκή για τα ψώνια τους ,ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε και τους μετανάστες από το Κλειδί να έρχονται όπως κάθε Τρίτη στη λαϊκή αγορά των Σερρών και να φορτώνουν τρόφιμα για τις οικογένειές τους.

Λεωφορεία από τη δομή προσφύγων στο Κλειδί μεταφέρουν τους πρόσφυγες στην πόλη των Σερρών για να καλύψουν βασικές ανάγκες τους. Οι άνθρωποι αυτοί αφού πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τους παραγωγούς των Σερρών, περιμένουν το μέσο μεταφοράς τους για να επιστρέψουν στο ΚΛΕΙΔΙ

Μόλις την Παρασκευή, ο δήμαρχος Σερρών κος Αλέξανδρος Χρυσάφης αγανακτισμένος ζητούσε να ελεγχθούν οι πρόσφυγες που έφτασαν στην πόλη των Σερρών από τη δομή προσφύγων στο Κλειδί
Σήμερα ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης μίλησε για το θέμα αυτό στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραϊτη

ΠΗΓΗ πληροφοριών: EPILOGESTV

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Βάλτε τους και στα σπίτια σας, ξεφτίλες νεοδημοκράτες, να τους κάνετε μπανιστήρι με τις γυναίκες και τις κόρες σας.

  2. Μην ανησυχείτε ραγιάδες…οι κυβερνήσεις από το 73 και μετά θα ας πάνε σε νέα 400 χρόνια σκλαβιάς..θα έρχεται ο λαθρομουσουλμανος και θα σας λέει….γονάτισε και γαυγισε….και αν δεν το κάνετε……σαρία και αποκεφαλισμός…Σάσα. Μην ξεχάσω και τους Ελλαδίτες αλλυλεγγυεους …αντιφασίστες….κολοφεραντζα θα σας πάνε….ραγιάδες σεις, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες καί τά παιδιά των παιδιών σας…το οθωμανικό θα σας περάσει καλά όλους….

  3. ΜΌΝΟ ΣΤΗΣ ΣΈΡΡΕΣ ? ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΆΔΑ ΓΕΜΊΖΕΙ ! ΓΊΝΕΤΕ Η ΑΛΛΑΓΉ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ !! ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΟΡΆ ΜΑΣΚΟΥΛΑ , ΚΑΙ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ !! Μ@@@!!

  4. Δήμαρχε τουρκεψατε πάρτο χαμπάρι ….όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα.Να πούμε όλοι μαζί καληνύχτα….. και ευχαριστούμε πάρα πολύ ΑΛΕΞΆΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ!!!!ευχαριστούμε που άδικα πέσανε οι πρόγονοι μας….

  5. αυτο που δεν καταλαβαινω ολα τα δημοσιογραφακια τους λενε προσφυγες και μεταναστες ενω στην πραγματικοτητα ειναι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ μην ξεχασουμε και την ενοια των λεξεων

  6. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ…ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ

    1. μην το λες…. κοιτα στην αμερικη τι γινεται…… ο λαος δεν βγαζει κυβερνησεις…… αυτο μου ειπωθεικε εδω μεσα……… για να μαθω την ελληνικη πραγματικοτητα….. κοιτα γυρω σου……….. μια χαρα τα λες…………..

Comments are closed.