Οργή επιβατών για τον οδηγό του ΗΣΑΠ που δεν επέτρεπε σκύλο σε βαγόνι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_647890_642926c10e-91b6737355e18f2c

Εξοργισμένοι επιβάτες επιτίθενται φραστικά σε οδηγό συρμού του ΗΣΑΠ, ο οποίος διέκοψε το δρομολόγιο, επειδή σε ένα βαγόνι επέβαινε ένα σκυλάκι, συνοδεία του ιδιοκτήτη του.

 

Τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης, στον σταθμό “Ταύρος”, κατέγραψε επιβάτης του τρένου με το κινητό του τηλέφωνο, δημοσιεύοντας στη συνέχεια το βίντεο στο Facebook.
Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο οδηγός φώναξε την ασφάλεια του σταθμού, ώστε να απομακρυνθεί ο σκύλος από το βαγόνι, παρότι κανείς από τους επιβάτες δεν είχε ενοχληθεί από την παρουσία του.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΟΔΗΓΟ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΄Η ΕΜΠΟΛΑ ΄Η ΑΛΛΗ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΖΩΟΦΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ…………………………

  2. μπραβο στον οδηγο, κανονικα και τους γυφτους πρεπει να κατεβαζει

  3. Εύγε στον οδηγο. Έπρεπε να το μάθω εκείνη στην στιγμή να πάω να του συμπαραστάτη του ανθρώπου. Τώρα για τα άλλα τα καθίκια τους ψευτοφιλοζωους έχω να τους πω να πα να γαμθουνε.

  4. μηπως δημιουργηθει κανενα ψυχικο τραυμα στο τετραποδο????? Ανησυχώ… αυτος ο κυριος, “ο τρεντυ” με το σκουλαρικακι στο φρυδι, ο ανω του σαρανταπεντε + τι ειναι?? αυτοκλητος σωτηρας??? ή καμιας φιλοζωικής, που παιρνει “ζεστο χρημα” απο τους δημους???

Comments are closed.