Οργή για το τουρκικό σίριαλ! Σπάει το τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ: «Ντροπή σας! Πουλημένοι Τουρκολάγνοι!». Θορυβημένοι οι ιθύνοντες…

Κοινοποίηση:
1

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό και βγήκε στον αέρα το τρέιλερ της νέας τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ «Ο γιατρός».


Αμέσως στα σόσιαλ μίντια ξεκίνησε ένας χαμός με τον κόσμο να καλεί το κανάλι του Φαλήρου να μην μεταδώσει πασχαλιάτικα το τουρκικό σίριαλ. «Ντροπή! Είστε πουλημένοι τουρκολάγνοι!», ήταν ορισμένες από τις σκληρές εκφράσεις πολιτών οι οποίοι, όπως μαθαίνουμε, δεν περιορίστηκαν στο διαδικτυακό κράξιμο, αλλά σπάνε και το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, βρίζοντας και απαιτώντας να σταματήσει η προβολή του.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Να μήν Βλέπει ποτέ κανείς το Τουρκό-Κάναλο —- ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα γλυτώσουμε από προδότες Κωστίδη και Σία …

  2. Η προπαγάνδα μέσα από τα κανάλια δεν αφορά μόνο τα τουρκικά σίριαλ.Ίσως εκεί να είναι πιό εύκολο,ακόμα και σε πολύ χαμηλού επιπέδου τηλεθεατές να το διαπιστώσουν.Αυτές τις ημέρες,ακούσαμε συχνά από πολλούς να λένε ότι βλέπουν Netflix,η άλλα ιδιωτικά κανάλια κι ότι είναι καλύτερα εκείνα.Η απάντηση είναι βέβαια αρνητική. Πάσχουμε από μιθριδατισμό όλοι.Το δηλητήριο χύνεται σιγά σιγά εδώ και δεκαετίες κι εμείς αντιδράσαμε όταν έχουμε χορτάσει από αγγλικές, δανέζικες, αμερικάνικες,πορτογαλικές, ισπανικές, γερμανικές, ινδικές,πολωνικές κ’άλλες “πολιτισμικές”δημιουργίες.Έχουν παρελάσει χιλιάδες αγγλικά και αμερικανικά σίριαλ.Δε διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανείς αν κάποια απ’αυτά προήγαγαν την κάθε μορφής βία,την επιθυμία γιά φόνο,τις έντονες σεξουαλικές σκηνές.
    Το ίδιο αποκρουστικά γιά κάποιους σκληροπυρηνικούς εθνικιστές που ξεσπαθώνουν είναι και δικά μας τηλεοπτικά “σκουπίδια”,όπως “η 10η εντολή”που ευτυχώς προβάλλεται αργά,αλλά και κωμικά όπως το “Κωνσταντίνου και Ελένης”που δε βαριούνται να το προβάλλουν γιά τρίτη φορά.
    Η λύση είναι η συνδρομή σε κάποια εξειδικευμένα τηλεοπτικά κανάλια όπως το History Chanel,η περιβαλλοντικά.

  3. Έλληνες μάθετε να αντιδράτε σε ότι σας χαλάει και μην περιμένετε από τους άλλους, πετάξτε τις συχνότητες από το τηλεκοντρόλ και τέλος. Το βλακο-τελάρο που λέγεται TV (και το έχουμε όλοι κρεμασμένο σπίτια μας) δεν σας παρέχει ούτε ψυχαγωγία ούτε ενημέρωση κλείστε το και παρακολουθείστε αποκλειστικά και επιλεκτικά μόνο κάποια ταινία που σας αρέσει και σας εκφράζει όταν θέλετε, όπως κάνετε με το ηχοσύστημα και τη μουσική σας, με το διάβασμα ενός βιβλίου, με τον υπολογιστή κ.λ.π. Η TV με την αλόγιστη χρήση της να παίζει απο το πρωί μέχρι το βράδυ σας προκαλεί άγχος, απελπισία, τρόμο και καταστρέφει εξ’ ολοκλήρου τα εγκεφαλικά σας κύτταρα μετατρέποντας σας σε βλάκες που αποδέχεστε ατάλαντους, χειροκροτάτε μηδενικά, επικροτείτε τον κάθε ξεφτιλισμένο καραγκίοζη, ζηλεύετε τον τάχα “πετυχημένο” και θέλετε να του μοιάσετε και το χειρότερο ψηφίζετε πολλά από αυτά τα βοθρολήματα που εμφανίζονται να σας εκπροσωπίσουν και να σας κυβερνήσουν. Η απόλυτη εγκεφαλική παράλυση για αυτό γ΄@μ@ τον ΣΚΑΙ και όλους τους άλλους σταθμούς μαζί.

  4. Το φαναράκι του Φωτός
    42 λεπτά ·
    Η κυβέρνηση της Ελλάδος του 2010 πήρε 5.850.000€ επιδότηση για τους μετανάστες. Σήμερα είναι 2020. Πόσοι άραγε είναι ανάμεσά μας; παντού τους βλέπουμε και έρχονται κι άλλοι συνεχώς.
    Το σχέδιό τους ήταν να φέρουν στην Ελλάδα γύρω στα 18 εκατομμύρια λ@θρο. Είναι πιθανόν να έχει ήδη επιτευχθεί το σχέδιο αυτό.
    Τι έπεται μετά..

  5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ !
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΟ……………..

  6. Καί τό βριξίδι καί η δημοσιογραφική αντιπαλότητα μέ τόν Τράμπ πάει σύνεφο! Λές καί δέν είχαμε άλλη όρεξη κάθε ημέρα εκτός από τού νά ασχοληθούμε μέ τά δικά μας τά σιχτίρια, νά πρέπει νά ακούμε τον κάθε πορτοσάλτε καί κούτρα νά αντιπαλεύονται τήν πολιτική τού αμερικανού προέδρου λές καί τούς έκοψε τόν μισθό τους.
    Καί νά σού λένε καί σάν δικαιολογία ότι προσωπικά δέν τόν πάνε!…Ε καί, χεστήκαμε!

  7. Σκαι και σταρ πουλημενα στον ερντογαν τουρκοκαναλα.Ντροπη στους ιδιοκτητες τους.Αποχη απο τους τηλεθεατες

  8. δεν τους βλεπω.low level βρε παιδια. low level.

  9. Δεν βλέπω που δεν βλέπω τηλεόραση χρόνια πλέον, ένας λόγος παραπάνω να μην δώ ούτε τον Καιρό, που λέει ο λόγος, στο τουρκοκάναλο που κατάντησε ο ΣΚΑΙ.

Comments are closed.