Οπαδοί του Άρη για τους «εμβολιασμένους στα γήπεδα»: «Κουμάντο στα πέταλα οι οπαδοί – Δεν θα διαχωρίσουμε κάποιον συνοπαδό μας»

Κοινοποίηση:
aris_eurokinissi1

Μετά την Θύρα 7, ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος του Άρη, «Ιερολοχίτες» σχετικά με τα εμβόλια και την είσοδο στα γήπεδα.

«Κουμάντο στα πέταλα οι οπαδοί.

Σαν σύνδεσμος οπαδών του ΑΡΗ ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να διαχωρίσουμε κάποιον συνοπαδό μας προκειμένου να μπει στο γήπεδο.

Κουμάντο να κάνετε στη Βουλή ΣΑΣ, γιατί του λαού δεν είναι σίγουρα με την τόση βρωμιά που υπάρχει εκεί μέσα.

Θα μας βρείτε απέναντι σε όποιον διαχωρισμό θέλετε να επιβάλλετε και σε τρομονόμους που θέλετε να περάσετε για να δικαιολογήσετε την ανικανότητα σας να κάνετε κάτι σωστό για την χώρα.

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του και μόνον αυτός.
Δημοκρατία δεν έχουμε; η μόνο στα χαρτιά;

Αφήστε τον εμφύλιο που θέλετε να πλασάρετε στην άκρη διότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ένα μπράβο στους οπαδούς του ΑΡΕΩΣ απο έναν Ολυμπιακό…….ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…..ΟΛΟΥΣ……ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ…….

  2. Αν νομίζετε ότι θα μας κόψετε το γήπεδο είστε γελασμένοι…ΟΛΟΙ οι οπαδοί οργανωμένα έξω απο την βουλή κ τις πόλεις τους να πάρουν πίσω το μέτρο….

  3. Ο/Η κατάντησε πολύ γραφικός ο εκβιασμός ... μέχρι εδώ και μη παρέκει ... λέει:

    ΚΑΝΕΝΑΣ σε γήπεδο, ρεεεεεεεε … Να δούμε πόσο θα αντέξουν … Ανάγκη, μας έχουν … δεν τους έχουμε …

  4. Ανεξαρτήτως ομάδας όλοι ενωμένοι μπορούμε να τους πολεμήσουμε.
    Κανένας στο γήπεδο εμβολιασμένος ή μη εμβολιασμένος μέχρι να πάρουν αυτό το έκτρωμα πίσω. Θα το μετανοιώσουμε αν διαχωριστούμε. Θα γίνουμε εργαλείο 3-4 ανθρώπων που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο και θα μας κάνουν ότι θέλουν.Μη σας φαίνεται παράξενο αν το καλοσκεφθείτε δεν είναι παραπάνω από τόσοι. (Μαρινάκης – Μελισσανίδης- Σαβίδης – Αλαφούζος άντε και κανένας άλλος) . Οι υπόλοιποι πρόεδροι μικρότερων ομάδων τσιράκια τους είναι

  5. Ερώτηση προς τη θύρα 7 για την ανακοίνωση που έβγαλε περί εμβολιασμένων και μη. Τι σημαίνει ρε μόρτες οποιοι επιθυμούν θα είναι μεσα και όποιοι δεν επιθυμούν εξω; Υπάρχει περίπτωση κάποιος να επιθυμεί να είναι έξω; Κάπως πονηρό ακούγεται αυτό κι ο νοών νοείτω. Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά…!

  6. Ρέ παιδιά ήμαρτον ! Τόσες ομάδες έχουμε , ποδοσφαιρικές καί άλλες . Μόνο οί οπαδοί τού ΑΡΗ ;;; Ήμαρτον δηλαδή…

  7. Αυτό που προβλέπω να καταφέρει η νέα τάξη καθαρμάτων είναι ότι θα ενώσει 6.5 δις κόσμο εναντίον τους !!!! Και τότε την γαμησαν you are outgunned we are outnumbered

  8. Μπραβο στους Αρειανους….απο ενα Ολυμπιακο.Η θυρα 7 αφου ανακοινωσε οτι ειναι κατα των διακρίσεων στο τελος εγραψε καποιοι μεσα και καποιοι εξω ενωμενοι.Ουσιαστικα προσπαθεί να πεισει τους ανεμβολιαστους να μεινουν εξω και να μην κανουν φασαρίες.

  9. Εμάς τους οπαδούς μας έχουνε πρόβατα. Ας τους αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ πιο νοήμονες από τα λαμόγια που έχουν στα κόμματά τους. Να αντιδράσουμε όλοι. Κανένας εισιτήριο, ποιοι νοιάζονται για την υγεία μας, αυτοί που πάνε στα ιδιωτικά νοσοκομεία; κανένας το εμβόλιο, κανένας εισιτήριο. Αλαφούζο, συνεταιράκι του μαρινάκη, που ξέχασες τι έλεγες για την εγκληματική οργάνωση, ακούς; Εξάλλου στο γήπεδο δεν τολμάς να πατήσεις, μην τολμήσεις να βάλεις περιορισμούς σε αυτούς που πηγαίνουν, εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι.

  10. Αυτοι τα ειπανε σωστα γιατι εχουν μπαλες απο κατω.Οι αλλοι στην 7 μπηκαν στην μεση να κανουν τον πυροσβεστη και να σβησουν την οργη του κοσμου και στο τελος ειπαν αλλοι μεσα και αλλοι εξω.Αλλα τι να περιμενεις απο τον στρατο και τους πληρωμενους .Να τα βαλουν με το αφεντικο που τους εχει διορισει στο λιμανι και στον δημο του Πειραια.Ειναι ντροπη για την ιστορικη ομαδα του Ολυμπιακου μας .

Comments are closed.