Ομόνοια: Στην τελική ευθεία η «πλατεία των λαθρέποικων»! Δείτε πως έγινε πριν την ρημάξουν! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Παρών» στη διαδικασία ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης – «Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…» έγραψε σχετικά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από ψηλά της πλατείας που αναγεννιέται
Στην τελική ευθεία έχει μπει η ανακατασκευτή της πλατείας Ομόνοιας και σε αυτό το πλαίσιο, το ιστορικό – ανανεωμένο – συντριβάνι γέμισε με νερό το βράδυ της Τετάρτης.

«Παρών» στη διαδικασία ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποιίος πόσταρε σχετικό βίντεο στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων… «Ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».

Δείτε φωτογραφίες της «νέας» πλατείας από ψηλά: 

22302410
22305907
22302413
22305913
22305902
22305926

Επιπλέον, ο δήμαρχος πόσταρε μια νυχτερινή λήψη της πλατείας κι ενημέρωσε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη, στη νέα της μορφή «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», πρόσθεσε σχετικά.

Δείτε επίσης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οι πλατείες ανήκουν σε όλους εκτός από φασίστες/ρατσιστές/σεξιστές/μπάτσους και αφεντικά, σαν τον Χίο. Αυτοί, θα εκτελούνται επιτόπου.

  2. Τα στοιχήματα παιδιά, πόσο θα μείνει έτσι. Επειδή είμαι αισιόδοξος δίνω δυο μηνάκια μέχρι να γίνει πάλι σαν τα μούτρα αυτών που την καταστρέψανε εξ αρχής, δηλαδή σκ@τ@.
    Αυτοί που την καταστρέψανε τότε και γεμίσανε με συχαμένα τσιμέντα τον χώρο και που προφανώς κονομήσανε, αν υπήρχε κράτος δικαίου θα έπρεπε να είναι φυλακή και δέσμευμένα όλα τα περισουιακά τους μέχρι να εξοφλήσουν συν τόκους κλπ κλπ. Αλλά ποιος τιμωρείται εδώ στην μπανανία, έναν βρήκαν τον έχωσαν μέσα για να την γλυτώσουν όλοι οι άλλοι. Και μεις τρια πουλάκια κάθονται.Αυτή η πρόοδος τι σου είναι ρε παιδί μου όμως, όλοι καίγονται για την πρόοδο μας, σκίζονται τα παιδιά και μεις εκεί σημαίες νταούλια και χαρές στους νέους σωτήρες σε κάθε υποτιθέμενες εκλογές. 6 000 000 αλλόφυλοι λαθρο απο το 1990, συν αυτούς των τελευταίων χρόνων, συν αυτούς που θα έρθουν (ήδη έρχονται) και μας προετοιμάζουν γιατί θα είναι ακόμα περισσότεροι. Κατα τα άλλα στήστε χορό για την πλατεία…. πριν σκάσουν οι ζέστες .

  3. e re ΞΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

  4. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ . ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ? ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.

  5. ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΕΔΩ !!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΩΜΑΓΕ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΨΗΜΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ !!!!!!!

  6. Ήδη βλέπω λαθροεποικους με τη σαγιονάρα μέσα στο νερό να πλατσουριζουν.. Ένα γυφτάκι κατουράει μέσα..
    Οι σιχαμοφαρες γλεντανε την Ελλάδα μας.

  7. Ποιος αλητης ηταν δημαρχος και χαλασε την πλατεια με το συντριβανι που υπηρχε και την εκανε σαν τα μουτρα του, καταντοντας η πλατεια στα τελευταια χρονια τουαλετα για τους λαθρο;;;;;;; Και περασαν τοσα χρονια για να ξαναγινει παλι το συντριβανι και να οφορφινει η πλατεια!!!!!!!!! Ραβε ξυλωνε οι καραγκιοζηδες!!!!!!!!!

  8. Βλαχοδημαρχε νεοταξιτη βαλε χλωρινη στο νερο κ κρεμασε πετσετες για τους επενδυτες.

  9. Τωρα να δεις οι αναρχικοι τι θα τα κανουν τα πλακακια στην επομενη πορεια.

  10. TO KAKO EINAI OTI AN MEINEI ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΣΤΟ
    ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ….

    1. Λες να φερουν και τις καμηλες τους να βοσκουν;

Comments are closed.