Ομογενής συνελήφθη στις ΗΠΑ επειδή έπαιζε γυμνόστηθη έξω από το σπίτι της με το..!

Κοινοποίηση:
gynaika

Το ποσό των 50.000 δολαρίων ως αποζημίωση έλαβε η ομογενής, Εφη Κρόκου (Effie Krokos) από το Λόβλαντ του Κολοράντο, ως αποζημίωση για τη σύλληψή της, επειδή έπαιζε γυμνόστηθη φρίσμπι στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, η 20χρονη ομογενής βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν, έκπληκτη οχλήθηκε από αστυνομικό, ο οποίος την ενημέρωσε για καταγγελίες των γειτόνων, για προσβολή δημοσίας αιδούς, παρουσία μικρών παιδιών στη γειτονιά.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έμεινε έκπληκτη, καθώς, αφενός, γνώριζε προηγούμενη δικαστική απόφαση στην Πολιτεία, η οποία απενεχοποιούσε την προβολή του γυναικείου στήθους στο πλαίσιο της ισότητας με το αντρικό και, αφετέρου, θεωρούσε πως δεν υπήρχε θέμα δημόσιας θέας, με δεδομένο ότι βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο.

Με παρέμβαση δικηγόρων, οι κατηγορίες κατέπεσαν, ενώ η ίδια αποζημιώθηκε λίγους μήνες αργότερα για τη διαδικασία στην οποία την υπέβαλαν οι Αρχές, παρά τις δικαστικές αποφάσεις περί του αντιθέτου.

Το επιπρόσθετο πρόβλημα με την Εφη Κρόκου είναι πως, εάν οι κατηγορίες παρέμεναν και εκκρεμούσε δικαστήριο, θα έβλεπε τα όνειρά της για καριέρα στην εκπαίδευση να τινάζονται στον αέρα, αφού δεν θα μπορούσε να διδάξει σε παιδιά, καθώς ο γυμνισμός του στήθους θα καταγραφόταν ως σεξουαλικό έγκλημα.

 

πηγή:ekirikas.com

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΞΩ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ….ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ …ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ”.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ;
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

Comments are closed.