Ολυμπιακός: Η πρώτη φωτογραφία του Γκιγιέρμε μετά τον τραυματισμό

Κοινοποίηση:
879586

Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού Γκιγιέρμε ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη του φωτογραφία μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει δυνατότερος.

Το σκληρό και αντιαθλητικό τάκλιν του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μάλιστα πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο Γκιγιέρμε βγήκε υποβασταζόμενος από τον Μπρούνο με νάρθηκα στο πόδι.

Ο Γκιγιέρμε, ο οποίος αναμένεται να μείνει ένα μήνα εκτός δράσης, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μετά τον τραυματισμό, με προστατευτικό στο δεξί πόδι και πατερίτσα, στην οποία έγραψε:

«Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Θα επιστρέψω σύντομα και πιο δυνατός. Εκτιμώ πολύ την ανησυχία όλων σας και τα μηνύματα που στείλατε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. …Αυτοί οι δολοφόνοι θα μένουν ατιμώρητοι; Μήπως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, από το γήπεδο στο Νοσοκομείο, θα έπρεπε να αναλαμβάνουν πλήρως τα ιατρικά έξοδα και την μισθοδοσία του παίκτη για όσο διάστημα νοσηλεύεται και να μένουν και οι ίδιοι εκτός αγώνων για ίδιο χρονικό διάστημα μπας και δούμε επιτέλους ποιο θεαματικό ποδόσφαιρο! Γιατί αν κάποιος ξέρει ότι θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς θα είναι ποιο προσεκτικός και ο΄αντίπαλος θα παίζει ποιο ελεύθερα αφού δεν θα κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα.
    Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είμαι ΟΣΦΠ Παναιτωλικάρα είμαι.

Comments are closed.