Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση των Big 4. Τα είπαν για σχεδόν τέσσερις ώρες

Κοινοποίηση:
big 4

Μετά από συζητήσεις περίπου τεσσάρων ωρών
Μετά από περίπου τέσσερις ώρες, ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Το «παρών» έδωσαν οι ιδιοκτήτες των 4 κορυφαίων ομάδων της χώρας: Ο Ιβάν Σαββίδης εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης την ΑΕΚ και ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Οι παράγοντες των τεσσάρων, κάθισαν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι, παρουσία των προέδρων ΕΠΟ – Super League 1 και εκπροσώπων των UEFA – FIFA, για να συζητήσουν για τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ισχυροί άνδρες των ομάδων δεν έκαναν δηλώσεις κατά την αποχώρηση τους, κάτι που δείχνει πως υπάρχει συνεννόηση για να γίνει μια… κεντρική από τον Λευτέρη Αυγενάκη ή τον και Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών – μελών UEFA).

Εξερχόμενος χαμογελαστός από την αίθουσα, ο Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης) αρκέστηκε να πει πως δεν θα κάνει ούτε αυτός δηλώσεις. Λίγο μετά, βγήκε από την αίθουσα και ο Ιβάν Σαββίδης.

Περισσότερα σε λίγο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Big 5 λόγο κιλων φαταούλ που χει καταπιεί και τον καρυ…

Comments are closed.