Ολα προγραμματισμένα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. – ΒΙΝΤΕΟ που δεν θέλεις να χάσεις !

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο κ αληθινό..! Καρτούν του 1920 που το ζούμε στις μέρες μας……όλα προγραμματισμένα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μη διαθέσιμο βίντεο .Ποιοι το κατέβασαν ;Φίλοι του Χρυσού ;

  2. Ο τίτλος “An early warning cartoon” δείχνει ξεκάθαρα αν είναι παλιό ή όχι. Από τον Ιούλιου 2021 έχει κάνει ανάλυση κι το Reuters σχετικά (χωρις να λέω ότι το Reuters είναι αξιόπιστο αλλά τα λέει καλά για το συγκεκριμένο)

  3. Ο/Η Η παρέλαση στους δρόμους δεν έχει γίνει ακόμη, εκτός αν ισχύει η παρέλαση στα κανάλια! λέει:

    Δηλαδή ο στόχος είναι οι πλούσιοι τραπεζίτες να κατέχουν εκτός από το χρήμα και τα νοσοκομεία, την υγεία, δηλαδή να επιβάλλουν τον θάνατο εις διπλούν!

  4. Και επισης την ομιλια του Χαραλαμπιδη το 1996 πρωτοκλασατο στελεχος στο συνεδριο του ΠΑΣΟΚ που λεει αληθειες για αυτο τον εφαγαν τα λαμογια ακριβως μετα.Αυτα να δειχνετε και οχι βιντεακια μετα εορτης που τα φτιαχνει ανετα με τα προγραμματα που υπαρχουν και τα 12χρονα.

  5. Και σκεφτείτε ότι το 1920 που βγήκε το καρτούν ήταν 2 χρόνια μετά την πανδημία του 1918!!!!! σύμπτωση?? δεν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Μη πιστευετε σε θεωριες που φτιαχνονται μετα το συμβαν. Δηθεν οτι ειναι πολυ παλιο. Τετοια βιντεο τα φτιαχνει ανετα η κορη μου 12 χρονων .Αν ειναι σωστοι ας το ανεβασουν απο το youtube να δουμε ημερομηνια που ανεβηκε. Αλλα δεν υπαρχει. Ειναι απλα κατασκευασμενο οπως ολες οι αλλες προφητειες . Μπες και δες το μηνυμα της Μπενακη στον Παπουλια και θα καταλαβεις τι ειναι προφητεια η μαλλον τι ηξεραν αυτοι 15 χρονια πριν. Η του χαραλαμπιδη στο συνεδριο του πασοκ το 1996. Ειναι ολα στο youtube πολυ πριν γινουν ολα αυτα τα γεγονοτα.

  6. ΕΑΝ,ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ!!!

  7. Οι πολλαπλα μπολιασμενοι λέτε να ζομπιασουν ?🤣🤣🤣🤣

Comments are closed.