Οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα -Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
765

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Γιώργος Ρουπακιάς, μέλος της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα έξω από καφετέρια στο Κερατσίνι. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του νεαρού μουσικού προκειμένου να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του.

Εκεί και η μητέρα του Παύλου Φύσσα. Μάγδα η οποία έδωσε ένα φιλί στο μνημείο του Παύλου. Γύρω της μικρή και μεγάλοι κρατώντας πανό στα χέρια που μεταξύ άλλων έγραφαν «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί». Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί πορεία.

Εικόνες από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας:

765 55 33 3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Που κατάντησε ή Ελλάδα μάς να κάνουν με το ζόρι έναν τίποτα ήρωα……

  2. Τιμή στους ήρωες των Ιμίων που πέσανε για την πατρίδα. Και σε κάθε άλλο παλικάρι που έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδας και η ανθελληνική προδοτική πολιτική ελίτ σκοπίμως δεν θέλει να τιμήσει. Και τιμάει τις επετείους του πολυτεχνείου με την δαμανάκη να βρίσκεται στις βρυξέλλες από όπου και πληρωνόταν, αυτή που φώναζε παλιά “εοκ και νατο- το ίδιο συνδικάτο”. Τιμή στους πεσόντες ήρωες και μόνο σε αυτούς.

  3. Σωστός! Οι Φουντουλης και Καπελωνης άνθρωποι δεν ήταν; Μάνες δε τους κλαίνε; Ενδιαφέρθηκε ποτέ κάποιο σαπιοκαναλο; Μια ζωή επιλεκτική ευαισθησία δείχνουν όλα τα μπουκομενα κανάλια, με ένα απυθμενο μίσος και έναν άκρατο ρατσισμό κατά των ” ρατσιστων”. Ίδιος ρατσισμός και κατά όσων δε θέλουν το μπόλι, που τους αποκαλούν αρνητες, αποκρυβοντας τις πολύ σοβαρές παρενέργειες και θανάτους. Πότε θα ξυπνήσουν οι περισσότεροι; τι πρέπει να γίνει ακόμα επιτέλους; να μας πυροβόλανε και λένε ότι είναι για το καλό μας;

  4. Αυτή η μάνα δεν έχει καταλάβει ότι τον Φύσσα τον Καπελώνη και τον Φουντούλη τους σκότωσαν οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι πραγματικά τραγικό!

  5. Τους δολοφόνους της marfin? Έχουμε κανένα νέο?

  6. αυτη η μητερα εχει λεφτα στον τρσπεζικο της λογαριασμο που πηρε σαν ΠΛΗΡΩΜΗ γισ να απαλύνει ο πονος του θανατου του παιδιου της;;;;;; γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο να υην ρωτησουμε τι “ειδους μανα” ειναι;; παντως αν ο γιος της ζουσε νομιζω οτι θα “της γυριζε την πλατη”….

  7. Τους δολοφόνους του Καπελωνη-Φουντούλη τους βρήκανε?

Comments are closed.