Οι φιλότουρκοι της Nike! Το ύπουλο σχέδιο της που οδηγεί σε λουκέτο 91 ελληνικές εταιρείες λιανικής πώλησης

Κοινοποίηση:
111

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την πολιτική της ΝΙΚΕ έναντι των 91 ελληνικών εταιριών λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών (με 300 περίπου καταστήματα) σύμφωνα με το bankingnews έστειλε επιστολή διακοπής της συνεργασίας επειδή η στρατηγική της δεν ταιριάζει με τη δική τους την οποία φυσικά δεν γνωρίζει.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…
Η πολυεθνική μέσω της Ολλανδικής θυγατρικής της, NIKE EUROPEAN OPERATION NETHERLANDS (συντομογραφία NEON) το 2015 έστελνε επιστολή με την οποία σχολίαζε διθυραμβικά τις επιδόσεις των εταιριών και μάλιστα εκείνη τη χρονιά παρείχε επιπλέον έκπτωση στις τιμές χονδρικής ως επιβράβευση.Ειδικότερα στην επιστολή την οποία υπέγραφε ο κ. Tim Wiseman, VP Sales CEE (Central Eastern Europe) η NIKE ευχαριστούσε τις ελληνικές εταιρίες «για τη συνεχή τους υποστήριξη και επιχειρηματική δραστηριότητα των τελευταίων ετών» και ταυτόχρονα δήλωνε ότι «μαζί θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε και να αναπτύσσουμε την αγορά και να δημιουργούμε ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον λιανικής το οποίο αυξάνει την κερδοφορία τόσο τη δική σας όσο και τη NIKE».

Η επιστολή κατέληγε πως η ΝΙΚΕ είναι σίγουρη «ότι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τις επιχειρήσεις μας σε μια συνεχή κερδοφορία».

Υποθήκες και χαμένες επενδύσεις
Οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια όπως γίνεται αντιληπτό δεν τηρήθηκαν και οι εταιρίες που στέναξαν από την πολιτική της NIKE να ζητά εγγυητικές επιστολές από τη στιγμή της παραγγελίας για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν σε μελλοντικό χρόνο έχουν οδηγήσει επιχειρηματίες να υποθηκεύσουν περιουσιακά στοιχεία τα οποία σήμερα κινδυνεύουν να χάσουν από την καθίζηση των πωλήσεων τους λόγω της διακοπής της συνεργασίας.
Πέραν αυτού όμως θα έχουν σπαταλήσει ασκόπως κεφάλαια για επενδύσεις, ώστε να δημιουργήσουν καταστήματα λιανικής που θα πληρούν τις προδιαγραφές της ΝΙΚΕ.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ NIKE

 

πηγή: voicenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εσενα τι σε πειραξε? Ο τουρκοσπορος η ο κομμουνιστης? η και τα δυο? παντως ο ρατσισμος κατα των ελληνων σιγουρα δεν σε πειραζει.

  2. ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΣΚΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ, ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ) ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑ….ΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΕΛΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΕΛΕΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

    1. “”ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΣΚΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ”” ο αιωνιος ελληνας στο +5 ψαχνει για μασκα. μονο δικαιολογιες …………….. “”(ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ)”” ελεος επιτελους ποσο ακριβες ειναι οι μασκες?? και που παρακαλουσες τι παει να πει αυτο?? σου δινει προτεραιοτητα??? “ερχεται ο ελληναρας, δρομο ολοι οι αλλοι μονο αυτος πρεπει να παρει μασκα, διοτι ειναι ανοργανωτος και ελληνας??”
      “”ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑ….ΕΣ”” ελεος!!! ολη η υφηλιος κυκλοφορει με μασκες αλλα Ο “οχι τουρκοσπορος”, Ο “οχι μαλα…κας”, Ο “οχι κουμουνιστης” , Ο ” οχι μπασταρδος” εχει προτεραιοτητα γιατι αυτος ειναι ελληνας που ειναι ενας απο τους παρα πολλους που εχει κατασπαραξει την πατριδα του και την πατριδα των αλλων με την συμπεριφορα του. γιαυτο η ελλαδα θα μεινει εκει που ειναι για αιωνες ακομη διοτι ειναι πολλοι οι του τυπου του. και θα ριξει και πολλα χαστουκια αμα λαχει. Τα παιδια του (αυτα εχουν μασκες) αμα αυτος κολλησει τον κοβιντ-19 και τους τον μεταδωσει δεν τα σκευτεται, να εχει τουλαχιστον μια εχτρα μασκα στο πετο του. ολη η υφηλιος ζοριζεται ο ελληνας………… χ α λ α ρ ο ς…….. φραπε δεν ειπε εαν ειχε μαζι του……………..

      1. TI ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΣΟΟΣ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΡΙ…ΛΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜ,,,,ΣΟΥ ΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΧΩ 16 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΚ..ΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΑΛΟΥΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙ….

      2. Αυτό κράτησες εσύ ρε;ότι ο ελληναρας δεν είχε μάσκα και παρακαλουσε;ας πούμε ότι είχε και του έπεσε στο δρόμο,ας πούμε ότι ξέχασε να πάρει μαζί του,ο παπαρας ο μαγαζάτορας γιατί έδωσε στους κινεζους;αυτοί δεν σε ενοχλούν που δεν είχαν μασκα;Αλλά έτσι είμαστε εμείς δουλοπρεπεις σε κάθε ξένο,πας σε νησί και βλέπεις στα μαγαζιά να κάνουν τεμεναδες στον κάθε μπατιροτουριστα πουλά την βγάλουν με μια σαλάτα 4 άτομα και αδιαφορεί επιδεικτικά για τον Έλληνα που θα φάει μέχρι σκασμού ,

  3. ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΣΚΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ, ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ) ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑ….ΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΕΛΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΕΛΕΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

Comments are closed.