Οι τρεις φωτογραφίες των ΟΥΚ που… σαρώνουν στο διαδίκτυο! Τρόμος! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
oik_arxiki_

Μπορεί φέτος στην παρέλαση να μην υπήρχαν… συνθήματα, όπως τα προηγούμενα χρόνια, όμως οι ΟΥΚάδες… τρομάζουν τους πάντες.

Και τρεις φωτογραφίες τους, ήδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Δείτε τις…

oik_

 

oik_1

 

oik_2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο.Υ.Κ.

    Φιλοι και φιλες,
    υπηρετησα την θητεια μου στην ΜΥΚ το 1985 και με διοικητη τον αημνυστο Θεοφανιδη (Ντανη) που οταν πηγαινε διπλα στην Διοικηση Ναυτικης Εκπαιδευσης (ΔΝΕ) τους επιαναν σπασμοι απο τον φοβο και ακρατια !
    Τελευταια σειρα βατραχων εφεδρων για οσους και οσες δεν γνωριζουν ηταν το 2002 ! Μετα απο αυτην την χρονια σταματησαν να εκπαιδευονται νεοι (τωρα ειναι μονο μονιμοι) οι οποιοι σημερα θα ηταν πολεμικες μηχανες μεσα στον δρομο, αναμεσα σας, ανησυχοι με τα οσα συμβαινουν, ετοιμοι σε περιπτωση ξεσηκωμου των λαθρο (αυτο το οποιο φοβομαστε εμεις οι παλαιοι) ασυμβηβαστοι με τις εντολες των ανωθεν πουλημενων πολιτικων και των πουλημενων σημερα και αξιωματικων των ενοπλων δυναμεων.
    Σιγουρα τριζουν τα κοκκαλα του Ντανη στον ταφο του με την καταντια των βατραχανθρωπων του σημερα ! Υπακουσαν στις εντολες των μασονοανωτερων τους και απο βατραχανθρωποι εγιναν βατραχοπαπιες ! Ντροπη !

  2. Είναι άριστα εκπαιδευμένοι, όπως κάθε φορά. Αλλά δεν μπορείς να τους καταλογίσεις και όλη την άσχημη κατάσταση του στρατεύματος γιατί 1) Έχουμε να κάνουμε με μία Τουρκία πολυάριθμη, που χαλάει τεράστια ποσά για εξοπλισμούς – αγοράζοντας πάντα ότι καλύτερο και βέβαια κατασκευάζοντας κιόλας ! 2) Ουσιαστικά είμαστε μόνοι μας και δεν υπάρχει πραγματική στήριξη από συμμάχους, 3) Δεν υπάρχει στοιβαρή πολιτική παρουσία στο κράτος και οι σημερινοί ηγέτες ουδεμία σχέση έχουν με αυτούς του παρελθόντος, 4) Ο ωχαδελφισμός και ο παρτακισμός δηλαδή εγώ να είμαι καλά και οι άλλοι ας ψοφήσουν κάνει θραύση στην Ελληνική κοινωνία, 5) Το στρατιωτικό προσωπικο, εκτός κάποιων σωμάτων δηλαδή, δεν ενδιαφέρεται να βελτιωθεί και παρουσιάζει εικόνα δημοσίου υπαλλήλου – τα είδατε όσοι υπηρετήσατε την λογική με την οποία συμπεριφέρονται. Αυτά είναι μερικά και υπάρχουν και άλλα τόσα.

  3. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο, ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ……..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ…………..

  4. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΟΥΝ “ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ” Η “ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ” ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

  5. Φρου Φρου και αρώματα!!! Πολεμιστές του Facebook και του Instagram!!!

Comments are closed.