Οι σατανιστικές τελετές του Έζρα Μίλερ: Αναφερόταν στον εαυτό του ως «Ιησούς» & «Διάβολος»

Κοινοποίηση:
CSCSCSC

Το τελευταίο διάστημα, ο Έζρα Μίλερ βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων περισσότερο από ποτέ και ο λόγος δεν είναι η καριέρα του στην υποκριτική.

Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει μπλεξίματα με τον νόμο καθώς μεταξύ άλλων έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση αλλά και ότι προμήθευε ανήλικο με αλκοόλ και ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα πριν από το καλοκαίρι, ο Μίλερ συνελήφθη για παρενόχληση και επίθεση στη Χαβάη και σε μια άλλη περίπτωση κατηγορήθηκε για «grooming»: σεξουαλική παρενόχληση μέσω διαδικτύου ενός ανηλίκου στον οποίο φέρεται επίσης να προμήθευε ναρκωτικές ουσίες όπως LSD. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον είχαν επίσης καταγράψει να πνίγει μια γυναίκα στην Ισλανδία.

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει «σύνθετα προβλήματα ψυχικής υγείας» και έχει πει ότι βρίσκεται σε θεραπεία, αλλά το Vanity Fair δημοσίευσε ένα άρθρο που ρίχνει φως στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του ηθοποιού.

Κατάφεραν να μιλήσουν με γνωστούς και στενούς συνεργάτες του Μίλερ και σχολίασαν ότι ήταν λεκτικά και συναισθηματικά βίαιος προς τους γύρω του, αναφερόμενος στον εαυτό του είτε ως «Ιησούς» είτε ως «Διάβολος».

Είχε επίσης έναν βωμό στο σπίτι του, όπου οι γυναίκες αναγκάζονταν να τοποθετούν τα τηλέφωνά τους και άλλα αντικείμενα όταν έφταναν.

Ο ηθοποιός είχε έναν πνευματικό σύμβουλο που του είπε ότι ήταν ο επόμενος Μεσσίας και ότι οι μασόνοι έστελναν δαίμονες για να τον σκοτώσουν, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο «Vanity Fair».

Η ίδια πηγή αναφέρει επίσης ότι τα περισσότερα από τα νομικά προβλήματα του Μίλερ έχουν λυθεί και ότι υπάρχει μια νομική στρατηγική όπου τα θύματα πληρώνονται για να μην μιλάνε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.