Οι πρώτες απώλειες για τον Βελόπουλο: Ποιοι αποχώρησαν από το κόμμα του

Κοινοποίηση:
velopoulos_-1-750x430

Μετρά απώλειες προτού ακόμα δώσει τη μάχη για τις Εθνικές εκλογές, η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, που στις ευρωκάλπες εξασφάλισε το ποσοστό του 4,18%.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν μέχρι στιγμής, ο επικεφαλής του Κόμματος των Δανειοληπτών Γιώργος Μπαρτζώκης, ο δημοσιογράφος, Νίκος Μαστρογιάννης και τελευταία η Δώρα Αντωνίου, η οποία πολιτεύεται στην εκλογική περιφέρεια Α” Πειραιά.

Αναφερόμενο στην άρση της στήριξής του στον Κυριάκο Βελόπουλο, το Κόμμα των Δανειοληπτών, σημείωνε σε ανακοίνωσή του πως η Ελληνική Λύση και ο επικεφαλής της «έτσι άβγαλτοι και πρωτάρηδες καθώς ήταν», επέδειξαν αλαζονική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Κόμματος Δανειοληπτών αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι: «Στις Ευρωεκλογές του 2019 ο ελληνικός λαός παρόλο την πόλωση ψήφισε την… εκπροσώπηση της πατρίδας μας στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Κόμμα Δανειοληπτών σάς ζήτησε να στηρίξετε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την Ελληνική Λύση και όπως φαίνεται με αυτή σας τη στήριξη εξασφάλισαν την είσοδό του στην Ευρωβουλή με 1 έδρα.

Η Ελληνική Λύση σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις παρουσιαζόταν με ένα ποσοστό της τάξης του 2,6% έως 3,4% και όπως φαίνεται από το τελικό 4,18% που πήρε, η στήριξή μας ήταν άκρως αποτελεσματική. Ως Κόμμα Δανειοληπτών έχουμε εξηγήσει ότι αδυνατούμε να κατέλθουμε αυτόνομοι στις Εθνικές Εκλογές γιατί δεν έχουμε κανενός είδους ενίσχυση ούτε από τα μέλη μας που είναι δανειολήπτες χτυπημένοι από την κρίση, αλλά ούτε από διαπλεκόμενα συμφέροντα, που θα ζητήσουν ανταλλάγματα σε περίπτωση που καλύψουν αυτά τα έξοδα.

Για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν πρόκειται όμως να συνεργαστούμε με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και Αίρουμε τη στήριξή μας σ’ αυτόν για δύο λόγους:

Πρώτον: Δεν υπάρχει προγραμματική σύγκλιση στο θέμα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων και γενικότερα της πολιτικής αντιμετώπισης της Νόμιμης Τραπεζικής Τοκογλυφίας.
Και δεύτερον και κυριότερο: η Ελληνική Λύση και προσωπικά ο κ. Βελόπουλος επέδειξαν -έτσι άβγαλτοι και πρωτάρηδες όπως είναι από τη… μέθη της εξουσίας- τη γνωστή συμπεριφορά αλαζονείας, ενώ παράλληλα χρησιμοποίησαν και αθέμιτες συκοφαντικές μεθόδους για να μην αναλάβουμε την κοινοβουλευτική ομάδα του ενιαίου κόμματος υπό τον Πρόεδρό μας Γιώργο Μπαρτζώκη με την συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια, ως απόρροια αυτής της συνεργασίας, αφού ο Κυριάκος Βελόπουλος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής όπως ήταν η συμφωνία μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ζηταγες ευρωψηφοδελτιο απο το κομμα και στο εδιναν ετοιμο με τρεις σταυρους!!! το εδωσαν στην ανηψια μου

  2. Ο Βελόπουλος κολλούσε αφίσες για τον ανυπότακτο εν καιρώ πολέμου, μιζαδορο και πόρνο, Ανδρέα Παπανδρέου. Έπειτα όσο τον είχε βουλευτή ο μπάρμπα Καρατζαφέρης δεν μίλαγε το βουλωνε. Το 2015 πήγε στο Σαμαρά, δεν εξελέγη και εγλειφε τον Μιχαλολιάκο σε εκπομπή που αυτος τον κάλεσε. Τώρα το καθεστώς του επιτρέπει να λέει αυτά που η Χρυσή Αυγή απαγορεύεται να λέει!!!

  3. μπατροιωτεισ του ΚΩΛΟΥ ο ερωτυλοs τηs βικυs τηs αχτενιστηs…οποιαν εντροπην!
    ο κουραδοδενδροποταμομπελοπουλοs του Ιωσηφ-γιοσεφ-gosef;;;

  4. υπαρχει φοβος βλεπω, βαζεται τα μεγαλα μεσα///??????

  5. Ωραίοι ειστε ολοι σας. Μας λέτε να μην ψηφισουμε τον Βελόπουλο για υτον και για τον αλλο λογο. Αντε κι εγω να συμφωνήσω μαζι σας!! ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΝ να ψηφισουμε δεν μας λέτε;;; Τον Τσίπρα;;; Τον Κουλη;;; Την Φωφαρα;;; ΠΟΙΟΝ;;;;
    Μη ξεχνάτε πως ο Ελληνας δεν ψηφίζει μικρά κόμματα, ακομα και αν ειναι πατριωτικά, οπως του Μαρία η του Κολλατου η και καποια αλλα. Μικρά μεν, αλλα τουλάχιστον μιλάνε πατριωτικά. Ο Ελληνας ειναι κολλημένος με τα δυο η τρια λεγόμενα μεγάλα κόμματα, λες και ειναι ποδοσφαιρικές ομάδες. Εγω αυτο ήθελα να δω, έστω και μονο για να τιμωρήσουμε ολους οςους μας εφεραν σε αυτο το χαλί και ξεπουληςαν την πατριδα μας. Έστω και για να στείλουμε το μήνυμα πως πλεον οι διεθνιστικές και …προοδευτικές…ιδεολογίες όλων αυτών δεν μας αγγίζουν και θελουμε πίσω την πατριδα μας. Ουτε αυτο το μήνυμα δεν ειμαστε ικανοί να στείλουμε!!
    Οποτε, τι κανουμε ρε μάγκες, που τα ξέρετε ολα;;; Δώστε μια εναλλακτική λύση εσεις.
    Αν δεν ειστε ικανοί να δώσετε μια λύση, κλείστε το ρημάδι σας!!! Καλός κακός ο Βελόπουλος, τουλάχιστον μιλάει για πατριδα. Για να ειμαι ειλικρινής ουτε εγω τρελαίνομαι με τον Βελόπουλο, αλλα…… ποια εναλλακτική εχουμε;;; Τωρα, αν θα κανει αυτα που λέει, μενει να το δουμε. Με τους αλλους ομως ειμαστε σίγουροι πως θα μας προδώσουν, η μαλλον το εχουν ηδη κανει. Τι να περιμενουμε λοιπον;;;;

    1. τον Βδελόπουλο… σύντροφε!!!

    2. Αγόρασε την αλοιφή του αλλά μην τού χαρίζεις την ψήφο σου.Είναι ανοησία να εμπιστευθείς έναν φιλόδοξο γυρολόγο των περισσοτέρων πολιτικών κομμάτων.
      Πατριωτικό κόμμα υπάρχει στην Βουλή και το τρέμουν όλοι,(εντός κι εκτός συνόρων).
      ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ,Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ.

    3. Χ.Α φίλε. Σε πρόδωσε μέσα στη Βουλή όταν ψηφίζονταν τα ανθελληνικά νομοσχέδια από όλους τους άλλους ?

      ΟΧΙ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ

      Αυτό δεν είναι το κριτήριο ?

      Σε χάλαγε να ήταν στη δεύτερη θέση αξιωματική αντιπολίτευση η Χ.Α και να έστελνε τα ανθελληνικά νομοσχέδια στον αγύριστο ?

      Σε πείραζε εσένα να ήταν ρυθμιστής των εξελίξεων και να τη δοκίμαζες στη δεύτερη θέση ?

      Θα μου πεις, έχεις ακούσει τι λέει ο Βελλόπουλος ?

      Και σου απαντώ ότι έχει αντιγράψει τις θέσεις της Χ.Α που έχει εδώ και χρόνια και για αυτές τις θέσεις μπήκε φυλακή χωρίς κατηγορίες.

      ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      1. Συμφωνώ μαζι σου για την ΧΑ. Το θεμα ομως ειναι πως τους εχουν ..κόψει..τα ποδια!! Δεν μπορούν να κανουν και πολλα πλεον. Μη ξεχνάμε πως ειναι υπόδικοι εςκεμμενα ναι, αλλα υπόδικοι και θα τους κρατήσουν ετςι μέχρι εκει που τους συμφερει. Καποιοι επιςης λενε πως πρεπει να φύγει ο Μιχαλολιακος και να πάρει την ηγεσία του κόμματος ο Κασιδιάρης. Συμφωνω και με αυτο. Εδω που έφθασε η ΧΑ πρεπει να κανει μια εκκαθάριση. Ειναι αναγκαίο αν θέλει να προχωρήσει. Να γινει ενα κόμμα χωρις βαρίδια απο το παρελθόν. Οποτε, η ΧΑ μπορει να εχει ολη την καλη διάθεση να κανει κατι, αλλα δεν θα την αφήσουν. Θα αφήσουν τον Βελόπουλο; αν ΔΕΝ ειναι του συστήματος;;; Δεν ξερω. Ιςως απο τα 100 που λέει μπορέσει να κανει μονο τα 40. Κι αυτο ομως καλο θα ειναι, καλύτερο τουλάχιστον απο το 100% την ζημια που θα πάθουμε απο ολα τα γνωστά και χιλιοψηφισμενα κόμματα. Δεν ξερω, εγω παντως ειμαι σε σύγχυση. Θελω εναν Σαλβινι, εναν Ορμπαν. Ποιος ειναι αυτος που θα μπορέσει να σηκώσει την Ελλαδα στους ώμους του;;; Και αν βρεθεί αυτος, αφήστε τους εχθρους μας, αυτοι σιγουρα θα φέρουν τεράστια εμπόδια, αλλα ειστε σίγουροι πως ο Ελληνικός λαός θα τον αφήσει να κανει το σωςτο για την Ελλαδα;:; Και μη σας φαίνεται παράξενη η ερωτηση για τον Ελληνικό λαο!! Γιατι Όση εμπιστοσύνη δεν εχω στους πολιτικους, αλλη τόση δεν εχω και στον Ελληνικό λαο!! Κοιτάξτε τα ποσοστα που έδωσαν στον Τσίπρα, (αν ειναι βεβαια τα πραγματικά) αλλα και στην Δούρου!! Για μένα μετα απο οτι εχει γινει, ειναι τεράστια ποσοστα. Ουτε 5% δεν επρεπε να πάρουν!! Και κοιτα και τα ποσοστα του Κασιδιάρη. Ποσο σοφός λες ειναι ο Ελληνικός λαός, με την εγκληματικοτητα να χτυπάει κόκκινο και τους λαθρο να ετοιμάζονται να μας πάρουν το κεφαλι κι αυτα τα ζωα να ψηφιζουν Μπακογιάννη;;; Εεεε;;;; Για πες μου. Ποσο σοφός ειναι;;; Κι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο την προδοςια της Μακεδονίας. Θα τα δουμε ολα αυτα στο άμεσο μελλον!! Οποτε, ξανακάνω την ερωτηση, τι κανουμε;;; Τι ψηφίζουμε;;; Τσίπρα;;; Κουλη;;; Φωφαρα;;; Δεν μπορω να ψηφίσω με το κεφαλι μου στα συννεφα. Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστές και να δουμε τι μπορουμε να κανουμε πρακτικά. Θελω να ξερω πως οποιος πάρει την ψήφο μου, θα μπορέσει να την χρησιμοποιήσει σωςτα, να την χρησιμοποιήσει σαν όπλο εναντιον των εχθρών της πατριδας μου. Θεωρείς πως η ΧΑ μπορει;;; Με τα σημερινά δεδομένα παντα. Ασε το συναίσθημα, την λογικη βάλε μπροστά. Τα συναισθήματα μας οδήγησαν εδω που ειμαστε. Η λογικη μετράει ομως.

      2. Οχι καθόλου σεν θα με πείραζε να ηταν δεύτερο κόμμα η ΧΑ. Στην ουσία το ιδιο πράγμα λέμε. Πατριωτικά κόμματα ήθελα να δω. Δεν τα είδα ομως. Είδα τα ιδια και τα ιδια προδοτικά κόμματα που μας εφεραν εδω. Αυτα ψήφισε ο ηλίθιος ο Ελληνας. Μακάρι να ψήφιζαν ολο με την Ελλαδα στο μυαλό και στην καρδια τους. Αν το εκαναν κανένας μα κανένας απο τους σημερινούς και υπεύθυνους φια την κατάντια μας, δεν θα ηταν ξανα στην Βουλή. Ήθελα να δω μια Βουλή απο ΧΑ, Βελόπουλο, Μαρία, Κολλατο κλπ πατριωτικά κόμματα. Δυςτυχως ειμαστε στο ιδιο εργο θεατές και παλι. Ιςως ακομα δεν φθάσαμε στα όρια μας!! Δεν ξερω τι να πω!!

        1. “Αααχ”, διάβασα με προσοχή ολη την καταθεσή σου σπ’ την αρχή. Σοφά μιλας και χωρις πολλά λογια και μεγαλοστωμίες εξέθεσες ολο το πρόβλημα, “ποιόν να ψηφίσεις!”.
          1) οι εκλογες είναι στημένες όπως και όλες οι προηγούμενες. _
          2) η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν τα ψηφιζε ποτέ τα λαμόγια πασοκ-νδ. Τους ψήφιζαν οι πλουσιοι που τους πατρωναρουν και οσοι θα έδιναν τον ψηφο τους εναντι δημοσιων θεσεων ή άλλων ανταλαγμάτων. Οι “διαγωνισμοί” που γίνονταν κάθε φορά για τις θεσεις στο δημόσιο ήταν καθαρά τυπικού περιεχομένου για να είναι νομικά καλυμμένοι. Όλες οι θέσεις ήταν ξεπλήρωμα ψήφων (το παραπάνω το κατέθεσε προφορικώς ο αλογοσκούφης σε γνωστό μου φανατικό νεοδημοκράτη. Βλέπεις γράφω με ονόματα. Αν θιγχτεί η νδ ή ο πρωην υπουργος υπάρχει και η Δικαιοσύνη για να με διαψεύσει..)
          3) όπως και εσυ, ετσι και οι υπόλοιποι Έλληνες, όταν θα έρθει ο Ηγέτης, θα τον αναγνωρίσεις αμέσως. Υπάρχει σοβαρός λόγος και υψίστης ασφαλείας που δεν παρουσιάστηκε μέχρι τώρα (και πιστεύω πως μπορεις να τον καταλάβεις και απο μόνος σου αν εχεις διαβάσει λίγο την Ελληνική ιστορία..).

  6. Ελληνική διάλυση θες να πεις καλύτερα! Βιάζεται ο βελοπουλας να ψηφίσει και το μνημόνιο 4 ε; με την όρεξη θα μεινει

  7. στο κομμα του Βελοπουλου μαζευτηκαν ολοι οι παραδοπιστοι ,
    με πρωτο τον Βελοπουλο…..ολοι για το χρημα…….
    πατριωτες του κωλου ολοι τους…..

  8. Eχω αυθεντικά χειρόγραφα με το προσωπικό ημερολόγιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου αν ενδιαφέρετε….

    1. Τα κομματα σαν τον Βελλοπουλο ειδες τι μπορουν να κανουν τα ιδια με τον Κατσιβελοπουλο ελεγε το Μπουχεσα το Καμμενο.Εβριζε τοκογλυφους ,Εβριζε ροτσιλντ ,Φιλουσε σταυρους και εκανε την μεγαλυτερη προδοσια.Ειμαι σιγουρος οτι μαλακες σαν και σενα υπερασπιζονταν τον Καμμενο σαν τον μεγαλο πατριωτη και ελγαν τα ιδια οταν πηρε 10% .Πειτε μου πιον να ψηφισω την Φωφαρα, Τον Σαμαρα κτλ.
      Το μη χειρον βελτιστον ειναι η απαντηση.Ολοι ειναι προδοτες και πουλημενοι αν δεν ηταν δεν θα περνουσαν εξω απο την Βουλη(σαν ηγεσιες κομματων αναφερομαι).Η σωτηρια δεν θα ερθει ποτε απο κανενα κομμα.Η σωτηρια θα ερθει απο τον Δημιουργο σου αλλα που να ψαξεις εκει αυτα τα θεωρεις παραμυθια των Εβραιων

  9. ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  10. ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ . ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ , ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7% Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ .

  11. Δεν τους δόθηκε καρέκλα και αποχώρησαν.Ολα για το συμφέρον τους.Το συμφέρον όμως
    δεν χωράει στην Ελληνική Λύση..

Comments are closed.