Οι πολίτες καταγγέλλουν: Τζάμπα έξοδα – Τζάμπα λόγια!

Κοινοποίηση:
ΜΠΕΝΟΣ

Εδώ και 8μηνες, κυβερνητικοί παράγοντες και υποψήφιοι βουλευτές αλωνίζουν την Εύβοια, με τη χρήση τζάμπα δημοσίων οχημάτων και τζάμπα στρατιές δημοσίων υπαλλήλων, που τους έχουν παραχωρηθεί και που φυσικά τα έξοδά τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Υπόσχονται (λόγια του αέρα), νέα οδικά δίκτυα, υδατοδρόμια και μια σειρά ακόμη έργων, τα οποία θα ξεχαστούν μετά τις εκλογές και θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε  σε καρόδρομους γεμάτους λακούβες.

Αν νομίζουν ότι με τα evia-pass, τα οποία εξαντλούνταν σε 5 λεπτά και με τα “έργα επί χάρτου” του Μπένου στη Βόρεια Εύβοια θα λύσουν το πρόβλημα των επιχειρηματιών και εργαζόμενων στον τουρισμό, είναι γελασμένοι.

Οι Ευβοείς όμως έχουν μνήμη και τα παθήματα τούς έχουν γίνει μαθήματα.

Θα τους γυρίσουν τη πλάτη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πήγε ένας ταλαίπωρος να φτιάξει μονάδα παραγωγής ζωοτροφών στην Εύβοια, έφτιαξε το κτήριο, πήγε να πάρει την άδεια και ντόπιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος του ζητούσε 10% μίζα επί του τζίρου ες αεί.
    Έφυγε ο ανθρωπάκος, πήγε Τουρκία και του έδωσαν μέχρι και εργοστάσιο τσάμπα να κάνει την δουλειά.

  2. τι περιμένατε δηλαδή, προκοπή με πασόκο μπένο ; λολ

  3. Πριν λίγες ημέρες, βγήκαν και είπαν ότι παρέδωσε τα σχέδια ο “σωτήρας τς Εύβοιας”, ο άνθρωπος που τον έβγαλαν από την ναφθαλίνη, ο Μπενος!!Μετά από 2 χρόνια από τις φωτιές, παρέδωσε τα σχέδια ανάπλασης!!!Οι άνθρωποι είναι γελοίοι!!!

  4. ΕΙΝΑΙ αληθεια το λεγομενο καποιου βολευτη που ”ειπε” οτι ΑΝ πλησιαζεις πολυ τον βολευτη καιγεσαι ΑΛΛΑ απο την αλλη αν δεν τον πλησιαζεις καθολου, παγωνεις??

Comments are closed.