Οι ποδοσφαιριστές ξεσηκώνουν τον κόσμο με τα τρελά τους χτενίσματα

Κοινοποίηση:
ΜΠΕΚΑΜ

Είναι αστέρια ποδοσφαιριστές που έχουν εδραιώσει θρόνο στις καρδιές των φιλάθλων με τα ταλέντα τους στο πράσινο γήπεδο. Ωστόσο, αυτά τα ονόματα έμειναν χαραγμένα στις μνήμες μας όχι μόνο με την επιτυχία τους στο γήπεδο, αλλά και με τα ενδιαφέροντα κουρέματά τους για λίγο. Ιδού οι θρυλικοί ποδοσφαιριστές και τα τρελά τους χτενίσματα που μπορούμε και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ.

Από τον David Beckham στον Ümit Davala! Οι ποδοσφαιριστές καταιγίζουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου με τα τρελά τους χτενίσματα - Εικόνα 1

Κατά καιρούς η κατάσταση των ποδοσφαιριστών που βγαίνουν στο γήπεδο με τα τρελά τους χτενίσματα δύσκολα σβήνει από τις αναμνήσεις. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

Μαρουάν Φελαϊνί – Βέλγιο

Marouane Fellaini – Βέλγιο - Εικόνα 2

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής Marouane Fellaini είναι ένας αθλητής που του αρέσει η αλλαγή στο χτένισμα. Το 2018, οι ασυνήθιστες πόζες του για το ανδρικό περιοδικό μόδας GQ έγιναν αντικείμενο χιούμορ στα social media. Ωστόσο, η δομή των μαλλιών του ποδοσφαιριστή είναι ήδη κατάλληλη για τρελά στιλ. Επίσης το χρησιμοποιεί πολύ καλά.

Ντέιβιντ Μπέκαμ – Αγγλία

David Beckham – Αγγλία – Εικόνα 3

Λέμε «ό,τι κάνει του ταιριάζει». Είναι γνωστό ότι σε όλη την καριέρα του έπαιξε με 30 διαφορετικά χτενίσματα. Το χτένισμα με πλεξούδα θυμάται ως το “καλαμπόκι”.

Ümit Davala – Τουρκία

Ümit Davala – Τουρκία – Εικόνα 4

Είναι αδύνατο να ξεχάσουμε το χτένισμα που βλέπαμε κάποτε ακόμα και σε παιδιά στο δρόμο. Όταν λέμε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, ακόμα σκεφτόμαστε τον Ümit Davala και τα μαλλιά του. Όλα τα παιδιά λάτρευαν τα μαλλιά της Davala και οι πατεράδες συνήθιζαν να κόβουν τα μαλλιά των παιδιών τους με αυτόν τον τρόπο για το τοτέμ. Αν και έχουν περάσει χρόνια, αυτό το χτένισμα εξακολουθεί να συμβολίζει τον ηρωισμό.

Kevin Kampl – Γερμανία

Kevin Kampl – Γερμανία – Εικόνα 5

Ο Kevin Kampl είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να ξεπερνά τα σύνορα όταν πρόκειται για χτενίσματα. Ταρακουνώντας τα social media κάθε φορά που άλλαζε στυλ, ο Κέβιν κατάφερε να παραμείνει στην ατζέντα για αρκετή ώρα με τα μαλλιά του βαμμένα κίτρινα, ροζ και καστανά.

Taribo West – Νιγηρία

Taribo West – Νιγηρία – Εικόνα 6

Ο Taribo West έχει δείξει την αγάπη του για τα πράσινα χωράφια ακόμα και στα μαλλιά του. Είναι ένα style icon με τα πολύχρωμα μαλλιά της, τις μπάρες με χάντρες και το ενδιαφέρον χτένισμα.

Τζιοβάνι Σιμεόνε – Αργεντινή

Giovanni Simeone – Αργεντινή - Εικόνα 7

Ο γιος του πρώην Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Τζιοβάνι μαγεύει τους πάντες με το χτένισμά του αλλά και το ταλέντο του. Στο ενδιαφέρον σχέδιο μαλλιών του Giovanni. Ενώ το πάνω μέρος του κεφαλιού είναι εντελώς ξυρισμένο, τα πλαϊνά αφήνονται μακριά και το στέμμα του κεφαλιού ολοκληρώνεται με μια ωραία πινελιά.

Ρονάλντο – Βραζιλία

Ρονάλντο – Βραζιλία – Εικόνα 8

Αναμφίβολα, αυτό το χτένισμα του Ρονάλντο άφησε το στίγμα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Ο Ρονάλντο είχε ξυρίσει εντελώς τα μαλλιά του, αφήνοντας μόνο μια τρίχα μπροστά.

Κάρλος Βαλντεράμα – Κολομβία

Carlos Valderrama – Κολομβία - Εικόνα 9

Είναι θέμα ραπτικής και γούστου φυσικά. Ήταν αδύνατο να μην τον προσέξω σε έναν αγώνα που έπαιξε ο Κάρλος Βαλντεράμα. Σε όλη της την καριέρα φορούσε ένα σγουρό και ξανθό χτένισμα που συνήθως έπεφτε πάνω από τους ώμους της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Απορώ πως βρίσκει μπάλα ο τελευταίος, όταν θέλει να κάνει κεφαλιά…

Comments are closed.