Οι παίκτες του Ατρόμητου που αποθεώθηκαν ονομαστικά από τον Σπανό στο ΟΑΚΑ!

Κοινοποίηση:
spanos

Ποιους παίκτες του Ατρόμητου αποθέωσε με το όνομά τους ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Σπανός, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Περιστερίου επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ…

Ο Γιώργος Σπανός εκτός από μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, ήταν και παραμένει διαχρονικά οπαδός της ομάδας του Περιστερίου.

Κι αν προσθέσουμε και το…μικρόβιο του ποδοσφαίρου που κυλά έντονα στις φλέβες του, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το εκρηκτικό «κοκτέιλ» που δημιουργείται και τους λόγους για τους οποίους ζει με έντονο τρόπο τα παιχνίδια και εκδηλώνει τα συναισθήματα του, ανεξάρτητα από το αν είναι οικοδεσπότης ή φιλοξενούμενος στο γήπεδο όπου αγωνίζεται η ομάδα της δυτικής όχθης.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Διαμαντόπουλου στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (11/11) βρήκε τον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου να χειροκροτεί όρθιος τους παίκτες της ομάδας του για την σπουδαία νίκη (2-0) επί της ΑΕΚ και την διατήρηση του αήττητου έπειτα από δέκα αγωνιστικές στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.
Κι αν το «ζεστό» χειροκρότημα του Σπανού εισέπραξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Νταμίρ Κάναντι κατά την αποχώρήσή τους από το γήπεδο, δύο εξ αυτών αποθεώθηκαν λιγάκι…παραπάνω και ονομαστικά από τον μεγαλομέτοχο.

Ποιοι ήταν αυτοί; Ο Μάντσον και ο Κουλούρης.

«Μπράβο “Κούλου”…» φώναζε ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου χειροκροτώντας τον πρώτο σκόρερ των «κυανολεύκων» και στο σημείο αυτό άλλωστε, ήταν που άναψαν τα…αίματα με τους φίλους της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα την μετέπειτα επεισοδιακή αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ.

Παρεμπιπτόντως, ο Σπανός όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Ατρόμητου που βρέθηκαν μαζί του στο «Σπύρος Λούης», δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι από την σουίτα των φιλοξενούμενων, αλλά από την θύρα των VIP.

Όπως ακριβώς συνέβη και τον Οκτώβριο του 2017 στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο την ΑΕΚ στην Καλογρέζα, που όπως την Κυριακή (11/11) έτσι και τότε είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Κάτι που…επέτρεψε στον μεγαλομέτοχο της περιστεριώτικης ομάδας να μην τηρήσει το «πρωτόκολλο» φιλοξενίας και να μην κλειστεί στη σουίτα που παραχωρείται από την Ένωση στους επίσημους της φιλοξενούμενης ομάδας, βλέποντας το ματς από την θύρα των VIP.

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: