Οι μετεωρολόγοι προσποιούνται ότι έπεσε χιόνι και ο Κ.Μπακογιάννης ότι το… καθαρίζει! – Επικό βίντεο

Κοινοποίηση:
μπακογιαννης

Το «τσίρκο» των μετεωρολόγων φροντίζει να το πλαισιώσει αναλόγως και ο Δήμος Αθηναίων όπου με εντολή του δημάρχου Κ.Μπακογιάννη βγήκε συνεργείο «καθαρισμού του χιονιού από τα δέντρα και τα αυτοκίνητα»!

Δεν είναι αστείο, όντως βγήκαν στους δρόμους καθαριστές του Δήμου οι οποίοι καθαρίζουν με σκούπες δέντρα και θάμνους λες και τα χιόνια δεν θα λιώσουν από μόνα τους!


Κάποιοι από αυτούς μάλιστα ρίχνουν τα χιόνια από τις σκεπές των αυτοκινήτων.

Επαναλαμβάνουμε: Το χιόνι ως γνωστόν είναι παγωμένο νερό το οποίο και θα λιώσει με το που θα βγει ο ήλιος ειδικά όταν έχει πέσει σε τόσο ισχνή ποσότητα όπως έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστικό. Μάλιστα στην άκρη φαίνεται και ο Λυκαβηττός.

Θα ήταν εντελώς για γέλια αλλά τελικά δεν είναι γιατί για τέτοιου είδους «εργασίες» οι δημότες Αθηναίων πληρώνουν αδρά μέσω των δημοτικών τελών.

Πάντως για να επανέλθουμε στο «τσίρκο» των μετεωρολόγων, οι μετεωρολόγοι προσποιούνται ότι έπεσαν μεγάλες ποσότητες χιονιού στην Αθήνα και ο Κ.Μπακογιάννης ότι το… καθαρίζει γιατί είναι τόσο πυκνό που δυσκολεύονται οι πολίτες να… περπατήσουν.

Ίσως κάποιοι να θυμούνται την ταινία με τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο, όταν ήθελαν να τον τρελάνουν και ομαδικώς προσποιούνταν ότι έτρωγαν σούπα και μάλιστα ότι του είχαν δώσει και του ιδίου ένα πιάτο για να φάει.

Φυσικά τα πιάτα ήταν άδεια αλλά όλοι του έλεγαν πως ήταν γεμάτα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Χιόνι δεν έπεσε αλλά οι διοικούντες κάνουν πως το βλέπουν και το καθαρίζουν κιόλας.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

    1. Και ομως αυτος ο ψηλομαλακας ειναι δημαρχος Αθηναμπουλ ενω κυκλοφορει στιν πολη της Αθηνας σαν τον ναρκεμπορα Εσκομπαρ του παρεχουμαι προστασια με στρατους κυφηνων φιλιππινεζομπατσων που ακομα και ο αδελφομπαρμας του Κουλης θα ζυλευε και πληρωνε εσυ μ..λακα νεοελληνα……..

  1. Απλα τριζουνε τα κοκκαλα του αειμνηστου πατερα του που εκμεταλλευτηκαν τη μνημη του για να πιασουνε τις καρεκλες!

    1. Σιγα τον πολυελαιο καλο κουμασι ηταν και αυτος……..

  2. ΤΙ ΦΙΤΣΟΥΛΑΣ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΤΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΟΥΦΗ ΝΤΙΝΑ…

  3. Επρεπε επ ευκαιρία να κάνουν και καμμιά σαπουνάδα στα αυτοκίνητα!!!!

  4. Δεν χρειαζομαστε μπουμπουκια απο Ολανδια.Εχουμε πληθωρα στην Ελλαδα

  5. ΘΕΛΟΥΜΕ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ

  6. ρε οι πολιτικοι ειναι τρελλοι. Γελαω συνεχεια με τις ηλιθιοτητες τους. Ρε κοσμε αυτους ψηφιζετε; ελεος ρε συμπολιτες βλεπετε τι κανουν;. ρεζιλι γινομαστε καθε μερα ξυπνατε ρε και μαυριστε τους. ουτε δυο γαιδαρων αχυρα δεν ξερουν να μοιρασουν

  7. οσοι πηρανε αλυσιδες να τις χρησιμοποιησουν στο κρεβατι με τις γυναικες τους και να βαλουν και στον τοιχο μια φωτογραφια του Κουλη γιατι τα ακουει ολα

  8. ΜΑ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ !!!!!!!!!!!! ΡΕ ΛΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ?????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ;ΑΑΑΑ

    1. O Ντορογιος εχει βαλει στιν δημοτικη αστυνομια 3000 κοπρητες που πληρωνουμαι ολοι εμεις απλα για να πληρωνονται απο μας και να κοπριζουν δεξια και αρηστερα και φυσικα δεν τους βολεψαι μονο γι αυτο αλλα για να τον ψιφηζουν δια παντος ειτε ως βουλευτη ειτε ακομα ως πρωθυπουργο παει το ζαβο στα βηματα της Ντοροφακλανας μαμας του

  9. Ρε παιδια το μοναδικο μερος που καθαριζει η δημαρχαρα μας ειναι μπροστα απο το σπιτι του απο το πρωη διαλεγμενες παρακαλω μονο ξανθιες καθαρηστριες γλυφουν το οδοστρωμα φυλλαρακι για φυλλαρακι να μην μηνει μετα παιρνουν σειρα η αυτοκινουμενες βουρτσες του Δημου πρωη μεσημερι βραδη ……….και παλυ απο την αρχη καθε μερα…..μονο εκει στιν παμβρωμικη Αθηνα του Λαθρογιαννη βλεπεις κατι να γινεται……………….

  10. Ρίχνουν σανό με την σέσουλα στα πρόβατα που τους ακολουθούν…!!

  11. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ………ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΙΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΧΡΙΣΤΕ

    1. Eγω που τον βλεπω ουτε αυτο ειναι αξιος να κανει αφου ακομα και τον σκυλο του εχει φιλιππινεζο να τον πηγαινει βολτα

Comments are closed.