Οι λ@θραίοι του Κούλη κλωτσούσαν αστυνομικό στο κεφάλι να του πάρουν το όπλο!

Κοινοποίηση:
αστυνομιαα

Δεκαεπτάχρονοι από το Αφγανιστάν επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας και προσπάθησαν να τους αρπάξουν τον οπλισμό τους!

Οι αστυνομικοί, άνδρας και γυναίκα, της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αθηνών, στάθμευσαν τις μοτοσικλέτες τους στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Κουμουνδούρου. Τότε τους προσέγγισαν οι δράστες και τους ρώτησαν απειλητικά, τί θέλουν στη περιοχή!

Οι αστυνομικοί τους είπαν την ιδιότητά τους, γεγονός που εξόργισε τους ανήλικους, και τους απάντησαν «και που είστε αστυνομία, τί θέλετε εδώ».

Ο 17χρονος Μ. Α ξαφνικά επιτέθηκε στον 30χρονο αστυνομικό και προσπάθησε να του αρπάξει το όπλο του. Ο αστυνομικός αντέδρασε, απέτρεψε να του πάρει το πιστόλι, και πάνω στη συμπλοκή έπεσαν στο έδαφος.

Ο δεύτερος ανήλικος άρχισε να χτυπά με κλωτσιές στο κεφάλι τον πεσμένο αστυνομικό. Η συνάδελφός του, με την συνδρομή διερχόμενου αστυνομικού εκτός υπηρεσίες, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, αλλά δέχτηκαν και οι ίδιοι επίθεση.

Μετά από ολιγόλεπτη μάχη σώμα με σώμα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους 17χρονους από το Αφγανιστάν.

Μία άνευ προηγουμένου εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα «βαραίνει» τη χώρα μας, καθώς εκτός από τις πολλαπλές ενδοοικογενειακές δολοφονίες, οι αλλοδαποί σπέρνουν τον φόβο, αφού όπου βρεθούν βιάζουν, κακοποιούν αλλά και δολοφονούν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Η Ελλάδα τελείωσε το ’90 όταν μπούκαρανε οι Αλβανοί , οι Ρωσοπόντιοι. Τούτοι εδώ οι Αφροασιάτες είναι η ταφόπλακα.

  2. ΠΑΠ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ……….

  3. ΕΛ.ΑΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ

  4. Αν είμασταν 20 χρόνια πίσω θα τους είχαν σαπίσει στο ξύλο, αλλά τώρα δυστυχώς εάν κάνουν το λάθος να πειράξουν τους ασθενείς λαθρομετανάστες/ρομά, όλο και κάποιος ευαισθητοποιημένος θα τραβήξει ένα ωραιότατο βίντεο και μετά θα ψάχνουν οι αστυνομικοί να βρουν δικηγόρο και να κρυφτούν από τη διαπόμπευση των ΜΜΕ.

  5. Θράσος τα αφγανόπουλα! Έχουν μιλήσει έτσι τα ελληνόπουλα στους μπάτσους; Γιατί δεν τα πυροβόλησαν στα πόδια; Έχει δίκιο το παιδί που λέει ότι είναι κυβερνητικοί στρατοί.
    Ε, τότε ας σκοτωθούν μεταξύ τους.

  6. Τους συνέλαβαν;Χά χά θα τους κλ@σουν το γκιώνη. Εδώ σε αυτή τη μπ@υρδελοχώρα τους επιβήτορες τους έχουν στα όπα όπα…

  7. Γιατί όχι;Αφού ξέρουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα

  8. Καλά με γκομενιτσες το 20 στης πανελλήνιες θα αντιμετωπισετε το έγκλημα στους δρομους;
    Πως σας κατάντησαν ετσι βρε; .
    Αυτοι θα σας καταπιουν και θα φτυσουν τα πιστολάκια και της γόβες σας ρεεε.
    Τραβατε κόψτε καμια κλίση βρε μπατσακια.

  9. ουυυυυυυυυσσσστττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Μηπως ηρθε η ωρα να παρουμε τα οπλα στα χερια μας και να επαναστατησουμε μονοι μας αφου το κρατος δεν υπαρχει τα διαλυσανε ολα εχουν καταλυσει τα παντα τα καθικια του κερατα
    Δεν υπαρχει στρατος ουτε αστυνομευση τι στο διαολο γινεται που παμε ωρεεεεεεε Ελληνες.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΗΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΛΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ

  10. Καλά του κάνανε, αφού οι μπάτσοι βαράνε μόνο τους Έλληνες.

  11. Αν δεν αντιδράσουν τώρα και δεν αρχίσουν να χρησιμοποιούν τα όπλα τους σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα πάρει φωτιά

  12. Μα καλά δεν μπορούσε απλά να του παραδώσει το όπλο του; Έπρεπε να τον ρίξει χάμω; 🤣🤣🤣 Και η αστυνομικινα γιατί δεν έκανε πως κοιμάται;;;

  13. Ο/Η Ξύπνα ΄Ελληναααααααααα ... Ως πότε θα κοιμάσαι, μωρέ ; λέει:

    Κι έρχεται ο πακιστανο-λάγνος κοντοπίθαρος μηταράκης και λέει ότι “ουδείς ΄Ελληνας ασχολείται πλέον με το μεταναστευτικό” (!!!) … Λες και ζει σε άλλη χώρα -ή μάλλον σε άλλο σύμπαν- και δεν λαμβάνει γνώση των καθημερινών εγκληματικών πράξεων (βιασμοί, μαχαιρώματα, στραγγαλισμοί, κλοπές, ληστείες) που διαπράττονται από τα αλλοδαπά παράσιτα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών …
    Ξύπνα μηταράκηηηηηηηηηηη … γιατί όταν ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός, δεν θα μείνει ρουθούνι απ΄αυτούς, αλλά κι από σας που μας τους κουβαλήσατε εδώ … Και πίστεψέ με, ανθελληνικό σκουλήκι, η ώρα του ξεσηκωμού πλησίασε επικίνδυνα, για σας …

  14. Και τι θέλουν τώρα οι μπάτσοι; Όταν κυνηγούσαν τους πατριώτες έκαναν τους μάγκες, τώρα περιμένουν να τους λυπηθούμε; Στα @@ μας για το τι τους κάνουν οι λάθρο, εμείς είμαστε νομοταγείς κι αντιρατσιστές.

  15. Αν στη θέση τον λάθρο ήταν Έλληνες που διαμαρτύρονταν με Ελληνικές σημαίες και χωρίς να χτυπήσουν κανένα τώρα το κέντρο της Αθήνας που έγινε το σκηνικό θα είχε 3χιλ ματαδες να έχουν καθαρίσει το τόπο . Ξυπνάτε πολιτικά εκτρώματα και δώστε εντολή στα σώματα ασφαλείας να ξεκαθαρίσουν με τους λαθροσκουπίδια . Πρώτα ο Έλληνας ρε γιαλαμάδες !!!!

  16. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΜΟΥ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ

  17. Αφού κάνουν αυτά στους αστυνομικούς φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν στους απλούς πολίτες και ιδιαίτερα στις γυναίκες.

  18. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. αστυνομικοί να τρώνε ξύλο από λαθραίους . Τουλάχιστον αφού τους συλλάβατε σπάστε τους τα κόκκαλα.

  19. Οι κυβερνητικοί στρατοί πολεμούν μεταξύ τους, εμφύλιος σπαραγμος 🤣

  20. οι αστυνομικοί πρέπει να τους κάνουν νταούλια στο το ξύλο και μετά απέλαση.

  21. Παλιά μετά από τέτοιο συμβάν θα είχαν έρθει 5 διμοιρίες ΥΑΤ άμεση δράση ΟΠΚΕ ομάδα Ζ και δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο.

  22. σε λίγα χρόνια μπατσακια θα σας λένε κάντε κολοτουμπες και θα κάνετε .το σύστημα θα σας ξερασει κ εσάς

  23. Τι περιμένει η αστυνομία???Οι υπηρεσίες???
    Ας αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν το τοπίο.Ειναι τόσο απλά τα πράγματα μα τόσο απλά…

Comments are closed.