Οι κουμουνιστές στην αναμπουμπούλα χαίρονται! Δείτε τι κάνουν τα μέλη του ΚΚΕ στη Λέσβο! ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
lesvos-3

Βγήκαν στους δρόμους τα σταλινοκομμούνια. Ορδές μπολσεβίκων στη Λέσβο. Φόβοι να χυθεί αίμα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ούτε για σαπούνια δεν κάνουν τα αρχιδοκουμούνια.

  2. Αυτά τα μουνόπανα σας τους έφεραν εκεί κ στ αρχιδια τους αν έρθουν όλοι της γης οι κολασμένοι!!! Και κωλασμενοι!!! Αυτοί άνοιξαν τον κωλο τους και εμπασαν μέσα όλους τους Τουρκαλβανους τη δεκαετία του 90 και έκαναν τη χώρα μας βόθρο. Αυτά τα τομάρια κ όλη η νέο ταξιτικη ψευτο αριστερά άνοιγαν τον κωλο τους περισσότερο από το στόμα σε κανάλια ραδιόφωνα εφημερίδες έντυπα απαγορεύοντας αντίθετες φωνές, τις φωνές της λογικής τις φωνές των πατριωτών κ των εθνικιστών. Αυτα τα τομάρια εργάστηκαν αγογγυστα με απύθμενο μίσος ώστε να αλλοιωθεί ο εθνικός φυλετικός ιστός κ τα κατάφεραν. Αυτά το τομάρια που πήραν εργολαβία τους Τουρκαλβανους τους Βούλγαρους κ πασης φύσεως εχθρούς κ τους έκαναν σημαιοφόρους στα σχολεία με το ζόρι, απο-εθνοποιοησαν την παιδεία κ τα παιδιά μας κατάντησαν άοσμα ανευρα ατομιστές κ χωρίς καμία επίγνωση του εθνισμου τους… Αυτά τα άρρωστα τομάρια κατέστρεψαν την εργατική τάξη στηρίζοντας κ βοηθωντας τους Βαλκάνιους κατσαπλιαδες να εισέλθουν ως … εργατικά χέρια …στην πατρίδα με αποτέλεσμα οι οικοδομές οι κατασκευές κλπ χειρονακτικές εργατικές ειδικότητες να υποστούν πλήρη κατακερματισμό… Αυτά τα κοπρόσκυλα της οικουμένης οι αριστεροί κ οι Κκεδες έκαναν τον Έλληνα κοπριτη με τη διαρκή διεκδίκηση δυσαναλογων αμοιβών για το μέγεθος της Ελληνικής οικονομίας, κλείνοντας τις όποιες παραγωγικές μονάδες είχαν παραμείνει στην Ελλάδα….Αυτη η κατάρα του Θεού…. είναι υπεύθυνη για πολλά δεινά που πέρασε το έθνος τα τελευταία 100 χρόνια. Προπαγάνδα κατά του πολέμου στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού την ώρα που πολεμούσαμε στην Μικρά Ασία. Συμμοριτοπόλεμο κ την φυγή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων ως μετανάστες τις δεκαετίες 50 κ 60…. αφού η χώρα είχε καταστραφεί εντελώς προκαλώντας τόσες ζημιές που ούτε οι ναζί δεν έκαναν. Αναρίθμητες οι συμφορές που προκάλεσαν….κ τώρα κατά την πάγια τακτική τους αυτοί που εμπασαν κ εξακολουθούν να μπαζουν μέσα τις φυλές όλες της οικουμένης προσπαθούν να καπελωσουν κ να στρέψουν το θέμα αλλού ως δούρειος ίππος…. Πετάξτε την κατάρα του Έθνους έξω από την μάχη που δίνεται αυτή την ώρα. Καλό αγώνα. Οι υπόλοιποι που δεν μπορούμε να συνδράμουμε ουσιαστικά με την φυσική παρουσία μας στα νησιά μας κ στους αδελφούς μας να κάνουμε συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε όλη την Ελλάδα. Βάλτε μπροστά αδέρφια κ να μην βριζομαστε τούτη την ώρα για το τι ψήφισαν οι Χιώτες η οι Μυτιλήνιοι… ψήφισαν όπως ψήφισαν όλοι οι Έλληνες… μαλακισμένα.Και μην ξεχνάτε τους ξέσκισαν στη προπαγάνδα οι αριστεροί κ μετά στην τρομοκρατία….
    Αν πέσουν τα νησιά θα πέσει όλη η Ελλάς ο προμαχώνας της επιβίωσης του Έθνους που θα αφανιστεί, είναι τούτη την ώρα τα νησιά…
    Είναι η πρώτη γραμμή μα και η έσχατη γραμμή αμύνης. Χίο φώναξε να κατέβει κόσμος για διαμαρτυρία. Έχεις τη δύναμη να ακούστεις!!;

  3. Καταπληκτικό!!! Το ΚΚΕ έχει πάρει το πρόγραμμα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής!!! Λέτε να τους στήσει και αυτονών η ΝΔ καμία δίωξη για εγκληματική οργάνωση; ή αυτοί επειδή είναι του συστήματος είναι καλοί;

  4. Πρέπει να τελειώνουμε μιας δια παντός με τους προδότες κομμουνιστές, είτε του ΚΚΕ Περισσού, είτε με το ΚΚΕ Κουμουνδούρου, είτε με τα γκρουπούσκουλα.

  5. Πρέπει να τελειώνουμε με τους προδότες κομμουνιστές μιάς δια παντός,είτε ΚΚΕ Περισσού,είτε ΚΚΕ Κουμουνδούρου.

  6. Αυτοί οι κουκουέδες που δε θέλουνε νέα HOT SPOTS γνωρίζουν , έχουνε ακούσει, διαβάσει τις θέσεις του κόμματος που στηρίζουν ?
    Το ΚΚΕ τυπώνει στα Αραβικά, διαφημιστικά έντυπα όπου θέλει ανοικτά σύνορα, δουλειές στους λαθρομετανάστες, Εθνική σύνταξη πρότεινε ο άλλος προχθές.
    Ο Κουτσούμπας στηρίζει τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ και οι νησιώτες στηρίζουν τον Κουτσούμπα και διαμαρτύρονται….
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    1. Ο Κουτσούμπας είπε να φύγουν όλοι και να πάνε Ευρώπη, εδώ να μείνουν μόνο όσοι θέλουν να δουλέψουν. Ξύπνα βόδι με την καραμέλα του αντικομμουνισμού, ιδέα δεν έχεις.

      1. Όσοι θέλουν να δουλέψουν! Που να δουλέψουν εδώ έχουμε ένα εκατομμύριο άνεργους δεν έχουν δουλειά οι Έλληνες αυτούς τι να τους κάνουμε! Πως είπε να φύγουνε, εδώ θέλουν να τους βγάλουμε και σύνταξη! Που ζεις; δεν ακούς, δεν διαβάζεις; Μάλλον θα διαβάζεις ριζοσπάστη και αυγή, δεν εξηγείται αλλιώς!

        1. Έτσι ακριβώς….είδες πόσο Μαλακας γίνεσαι. Καλά έλεγε ο μακαρίτης ο δικός τους ο Τζίμης Πανούσης: αυτοί οι ΚΚΕδες είναι ιεχωβαδες..
          Και είχε απόλυτο δίκιο,τους ήξερε μέσα έξω….δεν σκέφτονται δεν παραδέχονται….λοβοτομημενοι!!!!

      2. Πω πω τελικα ολοι οι αριστεροι ειστε τελειως λοβοτομημενοι …”ο κουτσουμπας λεει ειπε να φυγουν να πανε ευρωπη” Ποια ευρωπη ρε? την ευρωπη και τους κατοικους της τους ρωτησε κανεις? Και για ποια ευρωπη μιλας στη τελικη? για αυτη που εκλεισε τα συνορα της και οσοι περασαν απο δαυτους μας τους στελνει πισω γιατι πολυ απλα δεν ειναι προσφυγες πολεμου? Που ζειτε τελικα ολοι οι αριστεροι σε αλλη διασταση η σε παραλληλο συμπαν?

Comments are closed.