Οι εικόνες που ταράζουν τους πολίτες! “Ο ένας Μπολσεβίκος επάνω στον άλλον και αύριο θα πουν αυξήθηκαν τα κρούσματα και κλείνουν τα πάντα”!

Κοινοποίηση:
5231350

Έξαλλοι είναι οι αναγνώστες μας με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Και αυτό, γιατί δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού, γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία να “ανεβάσουν” τα κρούσματα και να μας κλειδώσουν όλους πάλι μέσα.

“Κράτος εν κράτει τα κουμούνια. Ούτε συλλήψεις, ούτε πρόστιμο, ούτε καν παρατήρηση. Ο ένας μπολσεβίκος επάνω στον άλλον και αύριο θα σου πουν αυξήθηκαν τα κρούσματα και κλείνουν τα πάντα” γράφει αναγνώστης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Όλοι αυτοί σήμερα που φωνάζουν και αγωνίζονται στην ουσία για τα κομμουνιστικά ιδεώδη, για έναν καλύτερο κόσμο, για μια δίκαιη κοινωνία, οταν περάσουν το στάδιο της εκπαίδευσης και βγουν στην πιάτσα της αγοράς και τσιμπήσουν θεσουλες με φραγκακια ξαφνικά τα ξεχνάνε όλα και γίνονται φιλελεδες καπιταλες.

  2. η αστυνομία πως κι δε έκοψε πρόστιμα εκει η ματ δε πήγανε ???

  3. ΓΙΑΥΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. “KAMIA ΣΚΕΨΗ” ….καλά το λέει το πανό σύντροφοι κατσαπλιάδες. Μόνο το κόμμα πρέπει να λέει τι επιτρέπεται να σκεπτόμαστε.

  5. Οι αριστεροκομμουνιστές στο απυρόβλητο. Αλλά αν δει ο Κούλης καμιά γιαγιά να ανάβει κεράκι στην εκκλησία ή να πηγαίνει στην ερημιά σε ένα νεκροταφείο για να τελέσει μνημόσυνο στον νεκρό άνδρα της εκεί της επιβάλλει όλη τη μηνιαία σύνταξη της για πρόστιμο. Επίσης αν δει κάποιον ιερέα να τελεί αγιασμό των υδάτων εκεί θυμάται όλη την προπαγάνδα περί «αντικοινωνικής συμπεριφοράς» και «περί σκαψίματος τάφων από τους ανεύθυνους». Και χωρίς καμία ντροπή οι αρχιερείς συναινούν,πλανώμενοι πλάνην οικτράν.

    1. Δάκρυσα απο το “μελό”. Δεύτερος φώσκωλος – άξιος!

Comments are closed.