Οι ειδικοί αποφάσισαν να μην μπει σε καραντίνα ο Μητσοτάκης μετά την συνάντηση με Ιερώνυμο

Κοινοποίηση:
κουλης

Όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε ανακοίνωσή του ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο.

Πριν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τέστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο έλεγχός του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έχω να κάνω μια ερώτηση. Αυτό το αφορισμένο δίποδο, έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα τουλάχιστον δύο φορές έως τώρα. Πάρα ταύτα συνεχίζει να κόβει βόλτες αμέριμνος. Την ίδια ώρα ο οίκος ανοχής που διοικεί και το λένε ελληνικό κράτος, αντιμετωπίζει όλους εμάς ως φορείς μιας σούπερ μεταφορικής νόσου και επιβάλει υπέρογκα πρόστιμα και ποινές φυλάκισης εάν δεν υπακούσουμε στο φασισμό τους. Πως το εξηγεί αυτό η επιστημονική ομάδα των “ειδικών” και τι εξηγήσεις έχει να δώσει ο νέος Μωυσής; Δεν τρώμε όλοι σανό μικρέ γουρλομάτη. Και το εμβόλιο θα στο κάνουμε εμείς. Τριπλές δόσεις να μην “αρρωστήσεις”.

  2. Για ψάξτε τις ημερομηνίες ρε παιδιά . Μετά τη σύναξη της Ι.Συνόδου 4-5-6 /10 που κάποιος Ιεράρχης ΜΕΛΟΣ βρέθηκε ΘΕΤΙΚΟΣ, έγιναν όλα τα τεστ και βρέθηκαν, λέει, ΟΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ !. Κατόπιν ο Αρχιεπίσκοπος πήγε αυτοβούλως στο σπίτι του στα Οινόφυτα, εθελοντική καραντίνα. Σήμερα του κάνουν ΕΙΣΑΓΩΓΗ στον Ευαγγελισμό με ΗΠΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ! Τελικά όταν είσαι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ μπαίνεις η ΔΕΝ μπαίνεις σε καραντίνα και πως ο Αρχιεπίσκοπος “κόλλησε’, που, πότε και από ποιον ;

  3. Χα χα χα ρε κλειστε τον σε ενα βαρελι και θάψτε τον στο ποιο βαθυ πηγαδι

  4. Πολύ γουρλής είναι αυτός ο πρωθυπουργός.Στις 14/11 συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο στις 19/11 τον ξαπόστειλε στην καραντίνα.Γιατί δεν τον στέλνουμε στην Μέρκαλ κι στον Ερντογαν για να προσφέρει επιτέλους και μια καλή υπηρεσία στην ΕΛΛΆΔΑ και στους Έλληνες.

Comments are closed.